4tilføjet af

Hjælp vedr. skilsmisse og bo deling og hus salg

Er der nogen som her igennem kan give mig nogen hints??
Min kæreste og hans eks. Gik fra hinanden i januar 2005… Hun var ham utro.
Bo delingen blev ordnet på statsamtet, men nu får han af vide at hun har krav på det halve af hus og indbo (Hun har jo taget det i huset hun ville have, skal hun så have lov til at gøre det igen) trods det at det er ordnet på statsamtet… der er ingen fri værdi i huset, så det var ikke til nogens fordel at det blev solgt dengang. Hun er blevet tilbudt 50.000 kr efterfølgende. Men har sagt nej til de penge… Min kæreste har boet, vedligeholdt og betalt ALT på huset siden de gik fra hinanden, fordi at han ville blive boende i det… Men nu ligger det sådan at fordi hun siger hun ikke kan huske hvad hun skrev under på dengang i statsamtet, så har hun så stor en magt… Hun har sagt nej til de 50.000 kr. og har så forlangt huset solgt.. Så min kæreste har fået brev om at det skal sættes til salg nu. Er der nogen som kan give mig nogen fif om hvordan man skal håndtere denne sag eller er der nogen som har prøvet lignende? Det kan da ikke passe at man bare sådan hele tiden og igen, kan komme og vil have del af kagen, fordi man kun vil folk det værste, kan det?
De har 3 fællesbørn (De bor hos hende), og de er jo alle glade for at komme i det hjem de er vokset op i… Men det har hun jo så også fået ødelagt nu
Håber der er nogen som kan hjælpe mig i denne sag, da min kæreste ikke aner hvad han nu skal gøre. Min kæreste har advokat på, men det er som om at alle de regler som bliver smidt i hovedet På ham er nye… Han får hele tiden og igen, af vide at det er nye regler også skal han rette sig efter dem.
Mvh. Muddi 66
tilføjet af

Råd!.

Få fat i en dygtigt Advokat hurtigst muligt.
Fremlæg alle papier og dokmunter på engang.
Hilsen.
Th.Jensen
tilføjet af

Hold lige hesten.......

Hvis der ikke er friværdi i huset, så er der jo ikke noget at dele, men derimod er der jo store udgifter forbundet med et salg, som hun (ex'en) skal være med til at betale.
Ps. håber hun besinder sig.
mvh Pølsemanden
tilføjet af

Kom vidre!.

Det er kun et at sige komme vidre.
Vh.
Th:jensen
tilføjet af

Jeg står i samme situation.

Jeg står i samme situation, jeg har bare søgt en lejlighed i en boligforening, hvor man må have hund, da jeg meget nødig vil skile mig af med ham, også for børnenens skyld.
Min situation er måske lidt anderledes, da min ex arvede en sum penge for 1 1/2 år siden.
Dengang sagde jeg at hun skulle få lavet sær eje, men det ville hun ikke, så nu føler jeg at jeg er grådig, men jeg forsøger bare at dele så fair som muligt, både udgifter og indtægter, ting og sager. Men for fanden det er svært.
Så er mit spørgsmål, skal jeg være kolde, for hun kunne jo bare have fået lavet særeje. Eller hvad skal jeg gøre.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.