13tilføjet af

hjælp høre hele tiden på dem

jeg er en pige på 19 år har har en lille ting der genere mig.
jeg har en vidunderlig kæreste og vi begge holder meget af hinanden.
jeg har så det problem at der er stadig drenge der ude der ikke har forstået at når jeg er sammen med min kæreste så er det ham jeg elsker og er sammen med og vil under ingen omstændigheder udskifte ham.
men der er så nogle drenge venner som jeg jo snakker med fordi de er mine venner,
den 1) gider ikke rigtig snakke med mig mere fordi jeg kommer sammen med min kæreste (3 køver venskab i starten)
den 2) er en nedtryk ven som har dårlig selvtillid og trænger til opmuntring, men så bliver han ved med at brokke sig til mig over ingen gider havde ham, også kommer den bag efter med han ville gøre alt for mig osv, og han ville gerne være min, og har sagt til ham jeg er sammen med min kæreste som jeg holder meget af. men han bliver sku ved 🙁
den 3) er en som lige er blevet skildt og er en del ældre end mig, og han spørger mig hele tiden ind til de der vulgær ting, og han ville gerne på date med mig osv. og det har jeg også gjort tydeligt at jeg har den kæreste jeg har.
og har fortalt min kæreste det, men det tager han ikke så tungt, men det genere mig at de 3 fyre ikke forstår når jeg siger til dem at jeg er sammen med min dejlige kæreste.
ih🙁 hvad gør jeg?
jeg har prøvet det med at lukke af men det gjor det kun være øv øv
og vil heller ikke havde at det til sidst genere min kæreste også
og jeg er altså ikke den der alle vender sig om efter, jeg er en helt almindelig pige med dansk standart mål osv. har ikke engang de der markeret kindben og super slank figur og går i den seneste mode.
tilføjet af

Spolerer du en nattesøvn

Bare for at skrive det??
tilføjet af

Meld tydeligt ud :)

Hej alm pige på 19.
Nr. 1: Så er han ikke interesseret i dit venskab. Det er synd og skam, men sådan er det tiltider. Men det kunne jo også være han synes det er lidt svært at forholde sig til at singleveninden nu har kæreste.
Nr. 2: Du må blive ved at gentage dig selv. Fortæl du gerne vil være hans ven, men at det er alt han er og kan blive.
Nr. 3: Det handler i virkeligheden ikke om du har en kæreste eller ej. Det handler om, at du ikke er interesseret i ham og at han overskrider dine grænser ved sine gentagne tilnærmelser af mere eller mindre svulstig karakter. Det er enten a) meget respektløst af ham eller b) så signalerer du på en eller anden måde det er ok.
tilføjet af

Hvad rager det dem ?

Sig til dem at de kan henvende sig når de bliver voksne.
tilføjet af

De er ikke venner. De er bare nogle du kender

De betragter slet ikke dig som "en af gutterne". De ser dig alle som kærestepotientiale og vil blive ved med at prøve, så vil du være fri for det, må du give dem løbepas.
tilføjet af

nej dog ikke

var sent hjemme og var ikke ligefrem træt så mens jeg tjekkede mine mails, og nogle andre små ting, og lige rydde det værste væk så kunne jeg godt hurtig skrive her inde.
tilføjet af

tak :)

der var endelig et råd jeg kunne bruge, for især ved nr 2
nr 3 har jeg fået skruet ned på ham. og mener da selv jeg ikke sender andre signaler, at jeg ikke gider ham. men jeg ville heller ikke være den der onde bitch type over for nogen som helst i og med jeg ikke vil havde et omdømmer for at være en led sæk, kælling og hvad der nu kan findes på hehe
og 1 ja den har du ret i selvom det er trist at venskab skal ende sådan
men mange gange tak for det gode råd 🙂
tilføjet af

vil jo ikke virke som en

læd bitch, sæk eller kælling hvad nu de der tavlige og sure piger bliver kaldt.
for jeg er typen man nogen gange godt kan kalde for godtroen og høflig over for andre så har svært ved at tale hårdt til andre.
tilføjet af

okey

men nr 2 og 3 har det meget med at skrive til mig, dog slipper jeg mest for nr 3 ved at sætte usynlig på msn, men nr 2 skriver min til mig hver 2 dag og brokker sig over han har det så skidt, og det jo ikke sødt at hakke igen jo.
jeg ville jo ikke gøre nogen fortræd. men har meldt ud til dem at jeg ikke gider dem på den måde, jeg har min kæreste.
tilføjet af

Selvfølgelig

Men hvis de ikke anerkender at Du pt har en Du elsker er der et eller andet galt i roen på dem.
tilføjet af

det har du ret i.

skal jeg så bare lukke helt ned for dem? eller bare sige det endnu højere for dem?
tilføjet af

Det er ikke at være led...

Hej alm. pige på 19.
Det er positivt, at du tænker over ikke at ville tale hårdt og tarveligt til andre. MEN:
Det er ikke at være en sæk at fortælle, man ikke er forelsket i andre og at det ikke kan blive til noget. Tværtimod.
Det kan simpel hent ikke være rigtigt du skal være usynlig på messenger for at undgå tilnærmelser. Hvis du gerne vil have et venskab med:
Nr 2: Så siger du f.eks: "Du er vigtig for mig som ven og jeg vil nødigt miste dig. Men jeg har en kæreste, som jeg elsker og er ikke interesseret i andre. Det har jeg behov for du respekterer". Og så må du holde fast i det lige meget, hvad han siger. Hvis ikke du melder klart ud bliver han ved med at tro, der er en minimal chance og kommer ikke over dig.
Nr 3: Lyder til gang på gang at gå over dine grænser, trods du prøver at sætte dem på en ordentlig måde. Og det lyder også til han ved, at han gør det. Hvis det er tilfældet, så er det ud med ham.
tilføjet af

Skift vennerne ud

Nu lyder det ikke til at det bliver et stort tab, hvis du mister dine venner på den bekostning at du har fået kæreste.
Ham der vil have dig som kæreste: når du alligevel ikke vil have ham og I ikke kan være venner, da han er alt for nedtrykt over ikke at kunne få dig eller andre, så vil det ikke fungere. Ham der er ældre og lige er blevet skilt og er vulgær: du burde give ham losset, for man snakker ikke vulgært til sin veninde. Bed ham stoppe eller smid ham ud.
Nr. 1, som ikke længere gider at snakke med dig: sikke en egoist! Hvorfor vil han ikke det .. snak med ham og prøv at løse. De må alle skifte attitude, eller du må skifte dem ud som venner. Venner støtter hinanden.
tilføjet af

Du ..

Du behøver ikke at tale pænt til fx din vulgære ven eller vennen der klynker, fordi du ikke vil have ham.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.