2tilføjet af

HG elller HF?

Hvad går en HG ud på og hvad går en HF ud på? Har nemlig droppet sproglig gym...
Vil ud og lave noget.
tilføjet af

Forskellen er:

Hg kan tages på 1-2 år og er handelsorienteret.
HF er en 2 årig gymnasiel uddannelse. Denne kan tages som sagt på to år i en fast klasse, eller kan tages som enkeltfag også på 2 år eller f.eks. strække denne til at løbe over 3 år.
Håber det kan hjælpe. Hvis du har yderligere spørgsmål, så bare spørg.
Held og lykke
tilføjet af

Forskellen er..

Hejsa..
Forskellen på en HF og en HG er:
Hf er en slags mellemting mellem sproglig og matematisk gymnasie, selvfølgelig alt efter hvilke valgfag du vælger. Har selv lige afsluttet en Hf og jeg har været ret glad for det. Du kan bruge den til mange ting, da du mange steder ikke behøver en sproglig/matematisk studentereksamen for at blive optaget på nyt studie, men bare en Hf. Fordelen; Hf varer kun 2 år, men det er KUN dine eksamenskarakterer der gælder. jeg havde 6 eksamner første år og 10 andet år.. det er en del!
Hg er på handelsskolen. Ved bare at først kommer 2 års skole og dernæst 2 års erhvervspraktik. Primært skal du vælge Hg hvis du vil være en der fx står i en butik, sidder på kontor el. andet der har med handel at gøre.
Men niveauet på Hg er en del lavere end på Hf, og du kan så heller ikke bruge Hg til ligeså meget som Hf. det kommer selvfølgelig an på hvad du vil.. (Hg = handel/kontor).
God fornøjelse.. Håber at det var en hjælp:)
Knus fra Trine.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.