3tilføjet af

Helst drenge

Jeg har ladet mig fortælle, at hvis man helst vil have drenge, skal man måle temperatur samt at have den ind bagfra. Er det sandt?
Mvh Karen
tilføjet af

Termometermetoden

Hvis du helst vil have drenge, kan du nøjes med at måle temperaturen i skeden. Du skal blot benytte et godt termometer - held og lykke!
tilføjet af

Dyb skede

Det er sandt. Du går i hundestilling i sengen eller, hvor det nu er, du ønsker konceptionen gennemført, varmer termometret op i skeden. Det er nok klogt at benytte et digitaltermometer med ledning, så du kan se, hvornår de famøse 32,8 er nået. Herefter giver du hanhunden besked på at bestige. Ejakulationen skal ske i dyb skede!
Held og lykke med projektet.
Simon
tilføjet af

hvordan man får drenge

der er ingen metoder du kan gøre eller noget lign der gør om du får en dreng eller pige,ej heller at han skal komme dubt i din skede. Det er og bliver mandens sædcelle der afgør hvad det bliver, og det er videnskabeligt bevist og testet. For hvis det med at komme dybt i skeden skulle passe, så skulle jeg have haft en søn i dag og det har jeg ikke. derimod har jeg en dejlig pige,og en mere på vej, og hvad det så bliver det finder vi jo ud af den dag jeg føder.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.