7tilføjet af

HELLIG KRIG

Der må være nogen af de små politiske partier der må krumme tær nu.Man havde så travlt med at få løsladt den danske fange på Cuba!.Og stille spørgsmål til ministeren,gudfader bevar mig vel.Hvis og når Slimane Hadj bliver taget igen,så lad ham rådne op der hvor han havner.Manden er syg i sit i sit hoved.
Vi skal om nogen her i Danmark,vise hensyn over fremmed der overfalder sagesløse på gaden,voldtager vores kvinder,stjæler de bedste lejligheder,dem er der arbejdssky,deres børn passer ikke deres skole.Nej nu må vi sige stop.Vi skal hjælpe de svage de steder de bor.Vi skal ikke importerer problemer.
tilføjet af

At Danmark gjorde....

.. en indsats for at Slimane blev løsladt fra Guantanamo, skyldes især at Danmark forsøger at håndhæve menneskerettighederne. Man kan ikke spærres inde uden rettergang. At han så ikke stilles for en dommer efter ankomsten til Danmark, kan man jo så sætte spørgsmålstegn ved.
Slimane har nu besluttet at forlade Danmark, hvilket også er en smule forståeligt. Han har jo kun udtalt noget som vi udmærket vidste i forvejen. Vi er en krigsførende magt, og derfor et legitimt mål for nogle.
Slimane vil nu rejse til Tjetjenien, for at kæmpe for muslimerne. Det er for så vidt også forståeligt. Mange af os ville jo også kæmpe for danmark, hvis det var nødvendigt. det bliver så spændnende om han vil kæmpe mod russerne for Tjetjeniens præsident, som frihedskæmper, eller om han vælæger at kæmpe på terroristernes side. Vælger han det sidstnævnte vil han være et legitimt mål i krigen mod terror, og vil komme højt op på Amerikanerne og de allieredes liste. Han vil næppe holde ret længe.
tilføjet af

Beviserne er der.

Ja han vil være terrorist , han vil ikke bo i Danmark længere. Gad vide hvor mange mennesker -og børn han får dræbt - før han kommer i paradiset❓Det kalder jeg for religions fanatisme. Sådan en er * farlig for hans omgivelser* , så indlægges man på et psykiatrisk hospital. Få fat i ham , før han får dræbt en masse mennesker. Religion og min bare røv. Det er ikke andet end ondskab og syge hjerner.Så DU det der fra Rusland - børn mishandles på skolen . FØJ for ind i helvede.En F16 , fyr en raket af , når der er en af disse lejre , hvor man bliver hjerne vasket.
tilføjet af

Hørt!!

Jeg er FULDSTÆNDIG enig. Men lad bare ham Slimane Hadj rejse til Tjetjenien - "hans kære hjemland", så er vi da fri for ham. Når han nu ikke vil være her og ikke er det mindste taknemmelige for Danmarks hjælp, så lad ham rejse. der er allerede brugt for mange penge på ham.
tilføjet af

Legitimt mål

Hvis den kære hjernevaskede muslim vil til Tjetjenien og kæmpe, så lad ham endeligt tage afsted.
Russerne er nok ikke så blødsødne som amerikanerne på Guantanamobasen, så de henretter svinet ved først givne lejlighed.
Jeg tvivler iøvrigt på at sådan en idiot tør kæmpe mod nogen som helst.
Hvis han mener danske politikere og soldater m.fl. er legitime mål, så må han vel også selv være et legitimt mål, bare så han ikke er i tvivl når han går på gaden i Danmark........
tilføjet af

Det er nemlig den helt rigtige indstilling....

... du har der. HVIS altså du vil være ligesom terroristerne.
tilføjet af

Tjetjenien

Er det helt rigtige sted, kan næsten ikke vente på at idioten toner frem på skærmen, i russisk varetægt.
Kan næsten ikke vente på at se angsten i hans øjne.
Kan næsten ikke vente på at han påberåber sig sit danske statsborgerskab, og forlanger at komme "hjem" til Danmark.
Kan slet ikke vente på at nyheden om hans "uheldige" død i rusisk varetægt bliver oplæst.
tilføjet af

HAN SKULLE KRAFTEDEME

have 75 klask i den bare røv, og så ellers hyles ud af landet, lige direkte tilbage til quantanamo. Så kan Amerikanerne give ham nogle på ørene, og i heldigste fald banke noget fornuft ind i ham.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.