13tilføjet af

Hellas

Var i Hellas naturist bad i lørdags, der var rigtig hyggeligt, og en dejlig stemning. Kan kun anbefalses til andre som kan lide at bade nøgen.
tilføjet af

Blufærdighed?

Generer det dig slet ikke at vise dig nøgen for alle mulige for dig ukendte mennesker???
Skal man ikke lige tage en dyb indånding inden man træder ind i svømmehallen?? :-)
tilføjet af

svar til metten

Nej.. det generede mig/os overhovedet ikke at vise os nøgne over for fremmede mennesker. De var jo også nøgne, alle hilste på hinanden og smilte.
Må da indrømme at vi var lidt nervøs da vi trådte ind af døren, men det forsvandt hurtigt.
Det skal prøves *S*
tilføjet af

Du sku' prøve Jomsborg

Anden gang jeg skulle møde min kærestes forældre var i Den permanente Badeanstalt som er en nudist vinterbadningsklub nær Århus.
Først var jeg lidt genert ved at skulle vise mig nøgen overfor hans familie da det kun var 2. gang jeg havde mødt dem, men siden da er vi kommet tilbage dertil mange gange og siden da blevet medlemmer der.
Hvis du ikke bor for langt derfra skulle du se at komme med derud engang, der er enormt hyggeligt, folk er vildt søde og de fleste snakker med hinanden om alt.
Dog ved jeg ikke hvor glad du er for koldt vand hvis det ikke er noget du er vant til - men der er vist 5 forskellige saunaer, så der rig mulighed for en kold dukkert og en varm plads blandt de andre bagefter.
Hvor ligger Hellas egentlig?
tilføjet af

Hellas

Hellas ligger i skibby
www.hellasbad.dk
tilføjet af

Takker:)

Ku' ske jeg snart sku komme et smut forbi en ven som bor der...
Tak skal du ha' :D
tilføjet af

Ventetid ?

Hej, jeg har hørt at der er temmelig lang ventetid for at blive medlem af "Jomsborg" er det sandt eller forkert ?? Har du prøvet nøgenbadning i Århus svømmehal som er hver søndag og er det både yngre og ældre som kommer der,??
tilføjet af

Jomsborg og Spanien

Hej
Prøv at se på http://www.vifu.dk, der kan du få, at vide om der er ventetid på at blive optaget i Jomsborg.
Mht Århus svømmehal "Spanien". Så er alle aldre og køn repræsenteret til naturistsvømning om søndagen. Jeg svømmer selv derinde sammen med min kone og børn.
Se evt mere på
http://www.naturister.dk/aktiviteter/aarhus/svom.php
Hilsen
Naturisten
tilføjet af

Ventetid?

(Dette er skrevet af Dwarfmouse's kæreste):
Hej Viking...
Der er ingen ventetid til at blive medlem af Jomsborg, men sidste mulighed var den 31 oktober, da det ikke er smart at vinterbade i havet, hvis man ikke er vant til det. Et medlem kan tage én gæst med én gang (men gerne flere gæster fordelt over flere gange), der kommer både ældre og yngre, der er fire saunaer, så der altid er mindst en varm ad gangen fra ca. 6:30 til hhv 21 eller 23 om aftenen. Saunaerne er bygget af medlemmerne, og er placeret på "mandefløjen"... På den permanente er det lavet sådan, at der i midten er rigtig strand hvor alle må bade (i sommersæsonen med badetøj), til venstre for stranden er der et lukket basin kun for kvinder, tilsvarende til højre kun for mænd. Dette gælder dog kun i sommersæsonen, i vintersæsonen bader alle hvor de har lyst, de fleste i mandebasinet, da der er kortest til saunaerne.
Den svømmehal du nævnte i Århus, er det badeanstalten i Spanien? - Nej, vi har ikke hørt om nogen nøgentider - har dog heller aldrig været der, så vidt jeg husker...
Håber det var svar nok, og at vi ses på den permanente til næste sæson; hvis du har prøvet at vinterbade før, så 3-4 grader varmt (el. koldt?) vand ikke afskrækker dig, kan vi jo eventuelt arrangere en tur derind sammen...
Hilsen J & J...
tilføjet af

tak for info

Mange tak til naturisten og dwarfmouses kæreste
for den fine information
tilføjet af

Så lidt..

... du siger bare til hvis du vil med os en dag:)
tilføjet af

Hvordan finder vi Hellas i Skibby?

Er der et telefon no?
Hvornår er der åbent?
Hvilken adresse?
vh
N&K
tilføjet af

hellas

Hellas marbækvej 15, 4050 skibby. tlf 4752 8394
tilføjet af

hellas skibby hjemmeside og adresse

SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.