5tilføjet af

Hele baduljen! :(

Ja så får i lige historien!
MIN FØRSTE KÆRESTE! vi var sammen 1½ år og jeg elskede hende, hun elskede mig. Men hun skulle på højskole, og inden hun tog afsted sagde hun at hun elskede mig, og at hun ville gå virkelig langt for mig! Hvilket to hende to måneder at modbevise!🙁så slog hun op! Og fandt en ny efter 3 uger :s VI KOM SAMMEN 1½år og jeg er helt færdig. Nu er der snart gået måneder siden, og jeg bliver stadig ked af det. Jeg ahr faktisk haft en form for depression der har gjort at alt er stoppet i mit liv, alt går i tomgang! Normalt er jeg ellers 100% mig selv, ikke en scorekarl og ligeglad med andres mening om mig!
Nu er jeg ude på at score (selvom de ikke interesserer mig vitterligt) jeg er ikke mig selv, jeg er den lækre fyr (prøver jeg på) og andres mening om mig er lige pludselig vigtig :s
Hvorfor har jeg ændret mig så meget? jeg gider ikke ahve en kæreste jeg ikke holder af :s men alligevel søger jeg en, selvom det ikke passer til mig. Før jeg fik min x, vadede jeg rundt til alle piger, og var pisseligeglad med hvad de tænkte, for jeg var glad og sjov og mig selv, og aldrig ude på at score, og kunne snakke emd alle piger uden den tanke i baghovedet om de kunne lide mig!
Jeg vil have mig selv tilbage🙁gider sku ikke være en scorekarl :(
Samtidigt ligger det hele tiden i baghovedet at hun slog op emd mig efter så lang tid🙁skulle der virkelig ikke mere end to måneder på en højskole til at glemme mig? Og det er sikkert med til at jeg søger accept hos andre piger = satans dårligt.
Hvordan glemmer jeg den dumme x der gjorde mig ked i flere måneder? Jeg vil have mig selv tilbage!
Jeg vil kunne se en film/spille computer/snakke med venner/lave lektier/se det positive i en slikskål/se det sjove i plat humor! Jeg tænker bare hele tiden tilbage på at jeg er/var så lidt værd, efter at jeg følte jeg var så meget værd🙁
Hvordan gør jeg mig selv glad igen? Skal jeg blive gode venner med x'en? skrive glædelig jul? jeg vil jo gerne være den glade person jeg var i sin tid, for faen det er vigtigt for mig, kan bare ikke passe andet!
Så synets jeg x'en har ændret sig vildt, jeg er også lidt ked af at miste hende som ven🙁jeg tør faktisk ikke at skrive til hende, selvom hun slog op!
Damn jeg har 1000000 spørgsmål, men alt er jo også bare gået galt for mig🙁mig den glade person, med det store selvværd og positive indstilling.
Bare jeg dog aldrig havde kommet sammen med den dejlige pige :(
tilføjet af

Ja!

Det er en skam, men forholdende mellem mellem køndende i europa er groft sagt noget der ligner dyrnes. Man parer som kaniner, intet fast forhold. Det er sku` til at forstå..kirken er faldet sammen, præsterne voldtager børn ..det er forfærdelig.
Hende din Ex. er ikke fem flade øre værd. HUn glemmer dig efter 2 måneder..fy for fanden ..!! glem kællingén og kom videre med dit liv. Der er sku` piger nok !
tilføjet af

hvad m......

tænk engang jeg har støt på flere af de mange morsomme vigtighedder om forholde/ægteskaber om prosturationer inden for eget valg...af sexvaner!!
"men det er da sgu lidt for sjovt-at man kan gennem skue hvert en rovdrift ,på andres livskvalikationer om (PRIVATLIVETSFRED)...
"nej!...DET JEG VILLE SIGE VAR ,AT DU HAR MISANDTEN BRANDT RØVEN DENNE GANG VAR!
er detsvære ikke sjovt-for den det er gået udover.der er jo osse nogen der ødelægger andres liv,for ,at få det de ejer..-såsom en lejlighed-som er svært ,at få som enlige terrorrist...
"spørgsmålet er bare den af?ville man kunne se sig selv i spejlet for det man har (ØDELAGT)FORANDRER!!?
"DET KUNNE OSSE VÆRE EN FAMILIE SOM har BESVÆRLIGHEDDER MED SIN DAVÆRENDE ØKONOMI SÅ MAN BEHØVER,AT ØDELÆGGE DET VEDKOMMES LIV)!!!...MEN DET HAR DU SIKKERT OSSE PRØVET,AT VÆRE DEN SOM SKAL BESKYTTE SIT EGET PRIVAT LIV FOR UDSELDYRE MÆNGDER,AF MAND!!!
-det er osse blevet ret modernet ,at bruge par terepi...som kan tilbydes fra den komune man bor i.men selfølgelig hvis man ikke kan få nok sex bør´du jo nok søge en (sygolog til daværende vanedannede hovede knold).
"jeg kan godt,fortælle dig en lille særdeles go´historie om en gammel bekendt som troet ,hun var godt gift ,med en som var gift i forvejen..
..-denne skolekvinde ville absolut ikke fatte i sit knold fedme hovede ,at (MIN) mand ikke ønsker nogen form for samkvem, med en som har sat hans liv på spil over for hele danmark.os begge to går ihærdigt stærk ud fra at(VEDKOMMENDE SELV)...VED HVEM DER HENTYDES TIL!!!
"så,gå og være frusteret ,og ked af det-siger hvis en del for den som bestjæler andres ægteskaber og forholde.
"det var nok en behjælpelig hånd til dit inlæg her!!
men vi mener.. mig og min kone,at man bør´holde fingerne væk fra noget som ikke tilhøre en selv."JO!mindrer man gerne vil prøve turen selv..-når man selv bliver forelsket i en!!!glædelig jul til dig og din tristhed:-):-)
tilføjet af

At være sig selv....

Hej..
Du er heldig, at du har fundet én, som betyder så meget for dig, og som tilmed også syntes godt om dig! At være på højskole er meget intenst. Man går op og ned ad folk hele døgnet, fra morgenhår, til hyperaktive stræbere, til midnatsfesten. Jeg tror på at man forandrer sig efter hvem man er sammen med, eller i hvert fald tilpasser sig.
At din elskede gled fra dig er meget ærgeligt, men måske er der håb forude. Har du talt med hende siden hun brød med dig? Prøv at holde kontakten ved lige, for det ville da være ærgeligt, hvis sådan et forhold bare løb ud i sandet efter i har kendt hinanden så lang tid. Hvis det bare var en måned i havde kendt hinanden, ville situationen være en anden. Så hvis du har mod på at prøve at få hende tilbage, tror jeg der er håb forude...
Hvis du ikke vil hende mere, men bare være dig selv, er løsningen en anden. Lav noget af det du dengang lavede (spille computer, se TV, gå i biffen med vennerne, hvad som helst) og mød nogle mennesker. Min erfaring (hvor lille den så end er) er, at for at glemme (eller måske bliver det kun en fortrængning) sker kun hvis man får nogle alternativer. Skub hende ud af tankerne ved at opfylde dem med noget andet, og ja, det er svært!
Lad dine venner komme med nogle forslag, for det er lidt svært for os, som ikke kender dig, at give løsningen på problemet.
Flirt med alle, spil karlsmart, vær den nærtagende eller den betuttede.. gør hvad du vil, så kommer svaret engang til dig..
Håber jeg kunne hjælpe dig, eller give dig nogle forslag til selvhjælp!
tilføjet af

Svært

Syntes det er svært at forstå din tekst🙁Er det mig eller x'en du taler negativt om?
tilføjet af

jo tak

Jeg kunne godt bruge det du skrev🙂men det er det samme man hører, at man skal lave en masse som man gjorde førhen, og det mener jeg også jeg gør!
Men det kommer igen. og kontakten ved jeg ikke om jeg vil prøve at holde. For det første har hun allerede planlagt at flytte efter opholdet på skolen, ca et halvt danmark væk, for det andet har hun allerede fået ny kæreste (gør det ikke noget?) Jeg ville gerne glemme hende, men er fandme svært. Jeg er stadig meget i tvivl om, om jeg skal være den glade person overfor hende som jeg normalt var, om jeg skal være gal eller ligeglad! Men til sidst, er der faktisk stor mulighed for at jeg arbejder sammen med hende hele sommerferien IGEN.
Det er mærkeligt at man kan sige man elsker en person, og så slå op efter 2 måneder, og den første måned ringede hun faktisk hele tiden og græd og ville måske tage hjem fordi hun savnede mig, den anden måned var mere "almindelig" og så blev det svært, og så slog hun op🙁 ??HVAD?? DER SKAL SKU IKKE GÅ MERE END 3 UGER, SÅ HAR HUN EN NY! HAR man virkelig så meget brug for fucking accept!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.