15tilføjet af

Har det Amerikanske valg nogen betydning for Danmark?

Tror du at det har nogen betydning for Danmark, om det er George Bush eller John Kerry som bliver præsident i Amerika? Kom med din mening?
tilføjet af

Indflydelse på danmark!!!

Danmark har ingen udenrigspolitik. 100% dikteret af USA , sådan er det altid med en lille put stat der ingen valg har.
tilføjet af

Den lille forskel

Det betyder skam en hel del for for verdensordenen!
Bush startede en krig på en løgn, som han trak både England og Danmark ind i. En krig der sent vil blive glemt. Men løgnen kan dog dæmpes, hvis Bush bliver "taget af tapetet" - det vil glæde mellemøsten, og mindske risikoen for terror.
Olien, der er verdens navle til rigdom og velstand, er jo også præget af den uro, som Bush er ansvarlig for, og nu tilsyneladende i de kommende fire år vil fastholde - til skade for USA, Danmark og resten af verden.
tilføjet af

EU mener du vel????

Så vidt jeg ved, forsøger EU gang på gang at stable en fælles udenrigspolitik på benene. Så spørgsmålet er om det ikke snarere bliver EU, der dikterer når forfatingen er i hus.
tilføjet af

USA's valg har stor betydning for danmark

ja det har det, for de det så stort et marked og fordi de fleste handler bliver gjort i dollard og fordi de bestemmer meget over politikken rundt i verden,værst er det dog at vi får bUsh igen ÅHHHHHnej.
tilføjet af

Kæmpe betydning

Valget i USA har kæmpe betydning for hele verdenen.
En stormagt der i den grad alene kan diktere verdensordenen er aldrig en god ide, og problemet bliver det større hvis en dårlig leder styrer landet. (om man her vil læse Bush eller Kerry, bestemmer man selv...)
Et af de store problemer med Bush er han habilitet i mange sager (eller rettere sagt hans inhabilitet), i Danmark ville en minister med så stor personlig involdvering i sager som bush har i mange af sine, blive erklæret inhabil.
tilføjet af

Det er meget værre!

tilføjet af

Fra 13-årig pige

Jeg er hel sikker på at det vil have en kæmpe betydning for næsten alle! Jeg er også sikker på at det ville være bedst hvis det IKKE bliver Bush som vinder! jeg ved ikke rigtig hvordan ham der Kerry er, men er sikker på at uanset hvad, så er han bedre end Bush! alt i alt sunes jeg at det er på tide at Amrikanerne tager sig sammen, og stemmer på Kerry!
bare min mening!
tilføjet af

HVIS BUSH BLIR ØDELÆGGES EUROPA

Bush stinker til krige og økonomi.
tilføjet af

Uanset.....

uanset udfaldet er det godt at danmark støtter USA på flere punkter. GO USA
tilføjet af

Elvis er nr. 1 i USA

Elvis er IKKE død, der er bare nogle, der har hugget hans valgkort.
tilføjet af

Bush stinker til krige

Hvad dælen er det for en bunke ord uden mening.
tilføjet af

ingen betydning

Jeg synes ikke det har nogen betydning, jeg er ligeglad hwem der vinder valget, men vil alligevel gerne vide hvem der vinder.
tilføjet af

Udenrigspolitik

Det at George Bush er blevet genvalgt, kommer til at have stor indflydelse på Danmark. Ikke mindst på vores udenrigspolitik, der jo som bekendt styres af EU. Problemet med EU er bare at de lande som har stor magt (bl.a. England) slikker så meget røv på USA, at EU's politik bliver den samme som USA's. Så hvis Bush går i krig, så kommer Danmark også til at gøre det.
tilføjet af

Sæt Antonios mordere i stolen....

man kan begræde det danske retssystem, antonios mordere fortjener samme behandling som han selv fik. Det er forrykt at sådanne subjekter giver Danmark et dårligt ry ud i Europa.
tilføjet af

Krig Jubiiii

Så kan vi måske få lavet nogle ordentlige mænd ud af alle det små svansedrenge der bare syntes at det er for sejt at være imod USA, EU, NATO etc. De skal i første række ved fronten.
SÅ KAN DE LÆRE DET.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.