3tilføjet af

Har brug for mange råd

Hej... Ja jeg er lidt ny ang. sexlivet så jeg ville blive glad for en masse gode råd fra alle jer der er erfarne... Jeg har mødt en rigtig sød fyr som er mere erfaren end mig, ikke fordi at det gør noget men jeg bliver bare utrolig genert når vi dyrker sex, og tænker på om min krop over hovedet er flot nok, han har endnu ikke set "hele" mig, fordi jeg er så genert og så det at han selv har en ret lækker krop, og vist også godt ved det...
Jeg håber på et par gode råd... På forhånd tak.
Hilsen Mette
tilføjet af

seføli

hej Mette
det kommer ikke an på hvor flot din krop er. hvis han elsker dig, elsker han det hele! men du kan prøve at starte med at slukke lyset og lade ham gå på opdaglese over hele.. JA hele din krop. så lærer han den at kende og du slipper for at han kigger. når du så er klar til det, kan i prøve det samme med lyset tændt (Det er meget bedre)
jge har selv været sammen med et par store kvinder, og der er da ikke noget bedre end lidt ekstra på siderne. det er dejligt blødt, og så er der noget at holde fast i når det går vildt for sig *sf*
håber det hjælper
/B
tilføjet af

Sådan er mænd slet ikke!

Nu har han jo altså valgt at være sammen med dig, så hvis han ikke mente du havde en flot og dejlig krop, ville han nok vælge en anden. Han er faldet for dig, og så skal du ikke sidde og ødelægge dig selv med sådanne tanker, når han ER faldet, så er han faldet for det hele. Det er kun naturligt at være lidt genert, og det går over, når I lærer hinanden bedre at kende, og du bliver lidt mere erfaren..
Klø på - sex er godt!
tilføjet af

kender det

Hejsa
Jeg kender selv udemærket godt til generthed, og det er frygteligt.
Da jeg mødte min mand for mange år siden, kunne jeg ikke li' at vise mig nøgen for ham, så det var ofte med lyset slukket og dynen godt op over ørerne.
Men han bekræftede mig hele tiden i at han syntes jeg var dejlig og i de senere år gør vi det lige så tit i dagslys eller med lys i værelset uden at dække os , og jeg ved at han elsker at kunne se mig - tror det virker lidt erobrende haha eller sån når de kan se at man kan li' dem og det de gør ved os piger.
Prøv en aften - evt efter at par drinks at tage lidt let/ gennemsigtigt tøj på - så føler man sig knapt så nøgen selvom han kan kigge - prøve også med et lille stearinlys i soveværelset, bare så man kan se lidt.
Det virker meget romantisk og kan også være ret frækt hvis han ikke lige havde forventet det.
held og lykke
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.