39tilføjet af

Han spiser bussemænd!

Jeg har været kæreste med en fyr i længere tid, men har først for nylig lagt mærke til, at han gør ulækre ting - han spiser bussemænd og "øjensnask"! Det er vildt klamt, og giver mig virkelig ikke lyst til at kysse!!!
Problemet er, at han er vildt sød og jeg elsker ham virkelig!!
En dag så jeg ham spise en virkelig klam, slimet grønlig bussemand - var tæt på at kaste op!!!
Hvad skal jeg gøre???
tilføjet af

Føj !

Sig det dog til ham ..... hvor svært kan det være ??
Han er vel bevidst om hvad han gør ......
tilføjet af

hvordan?

Men hvordan siger man sådan noget? Det er jo nok ikke noget, han er glad for at tale om?
tilføjet af

smag og behag.

bed ham børste bisserne inden du skal kysse hr. vammel!
tilføjet af

Ad for satan!

Drop ham!
tilføjet af

Jamen ...

... det kan da godt være han ikke er glad for at tale om det - men du er vel heller ikke glad for at se på det ??
Mon ikke han selv er interesseret i at slippe af med den grimme vane ??
tilføjet af

Dårlig vane!!!!

Jeg vil tro, at han bare har en dårlig vane.
Han er sikkert slet ikke klar over, hvad han gør.
Næste gang du oplever det så spørg om du ikke skal hente et lommtørklæde. Så spørger han nok hvorfor det - her kan du så passende komme ind på emnet!
Hilsen
Elisabeth
tilføjet af

God idé, men...

Det har jeg faktisk prøvet - men da det kom til stykket, kunne jeg ikke få mig til at sige ordene "fordi du spiser bussemænd", sagde i stedet: "fordi du sidder og piller næse", men DET har i hvert fald ikke hjulpet. Er også bange for, at andre skal se det, når vi er ude blandt andre, så jeg holder hele tiden øje med det...
tilføjet af

Dårlig vane?!

Are you kinding me?
Det er sgu´ da klam , og ikke bare en dårlig vane !!!
tilføjet af

mums

ej altså.. hvad er der dog galt med det...? det gør jeg da også... det smager nu meget godt.. du skulle tage og prøve det.. også kunne i gøre det sammen.. det er ret fedt og gøre det sammen med en anden...
tilføjet af

forstår ikke helt?

hvad smager en bussemand af?
tilføjet af

Smager ikke af noget.

Voks, vand, hvide blodlegemer, bakterier, støv og skidt.
Hvorfor ikke se det fra den sjove side?
Humor:
Jeg kan se at du er ved at trække en hel græsplæne ud af hovedet, skal
den ikke en tur i servietten?
tilføjet af

Fjols!

Hold da kæft, hvor er du dårlig til dansk - og DU er efter indvandrene?!? Tag dig sammen!!!
tilføjet af

Hva´ ???

Er det feta eller kamelost ?
tilføjet af

Prøv ..

Prøv at sige til ham i en meget irriteret tone: Hold dog op med at pille næse mens jeg og andre skal se på det. Hvis du skal pille kan du gå ud på toilettet og tage et stykke toiletpapir!!! Jeg er bange for at det er det eneste der virker på ham. Du har jo prøvet at sige det på en anden måde som ikke virkede. Det er simpelthen for ulækkert og jeg kan godt forstå at du ikke kan kysse ham bagefter!!
tilføjet af

Løb, og se dig ikke tilbage

Jeg mener bare... Hvis han gør DET foran dig - hvad gør han så ikke når ingen ser det?
Vasker han heller ikke hænder efter toiletbesøg?
Ved du om han smager på dette der kommer ud af ham i den ende?
Havde engang en kæreste der lystigt sad og gravede i næsen alene eller ej. Alle blev pinligt berørt, og hvor gjorde han af det? Smed det ud i rummet.... (brækfornemmelser)
Hvor klamt. Han røg ud.
tilføjet af

Jeg ville sige det lige ud

Jeg ville, når jeg fx til frokost eller lign, lige laver en lille mad, spørge ham om han også er sulten eller om han har nok i det slim han sidder og propper i munden.
Seriøst, hvordan kan du kysse ham???
tilføjet af

alder?

Hvor gammel er han?
tilføjet af

Vær ærlig

... og ikke bleg for at sige det ligeud. Eller stil et par 100 vitaminpiller foran ham og spørg om han ikke vil ha den slags vitaminer. Det er jo noget ucharmerende det han laver.
tilføjet af

Ad!!

Det var da klamt.. men omvemdt - han har nok gjort det hele tiden!! Du kunne jo gøre ham opmærksom på at du ikke finder det særligt lækkert og at andre mennesker plejer at tørre øjne eller pusse næse!! Men det skulle være sundt at spise sine egne bussemænd har jeg læst et sted.. ha ha ha held og lykke med det! Klamt det er det nu altså
tilføjet af

adrer,vi må.........

hej til dig!
du må elske ham gevaldigt højt ,og hans ulækrer serværdighedder.-jeg er lige lidt nysgerige nu(smagte)de rigtig godt (de slimede grønskolninger) eller hvad!?.
du må da have hoppet på HANS vamle klammerier siden du bibeholder GRISSVINET.du må ikke være særlig gammel siden du kan svine (din egen kæreste til) så groft.har du ikke tænkt på at deltage i konkurrencer inden for (pille bussemænd-gerne sprødlige uden kvalme)!.jeg tror rent faktisk godt man kan få (HØJDE SCORINGER PÅ NÆSE PILLERIER)!.-prøv ,at melde dig til grønskollings kaptainklogs hjemmefront side, der er ihvert fald nok en plads, til de(SÅ KALDTE) næse pillerer.tro os ,de er smags fulde ,som en go bid brød med råddent mug på er.:)
tilføjet af

Så længe han ikke spiser

røvguf
tilføjet af

Du må lære at dele hans interesser

Der er kun en ting at gøre, du må lære at lide at spise bussemænd og røvguf. Lidt ligesom at lære at cykle.
tilføjet af

kæft

hvor er i 3 - eller det er nok den samme der udgiver sig for at være 3 - dog syge at høre på
tilføjet af

HMMM - heldig

Du er heldig, din fyr er "kun" nået til bussemænd og øjensnask - vent til han æder sin egen sæd (som min fyr) så har du noget, at sige addd til.....
tilføjet af

Åååhh neeej!!!

Bliver dine problemer her i livet ikke større end som så, min pige - så glæd dig!!! Og hold så op med at brokke dig...
tilføjet af

Smør

en kæmpe madpakke til ham og når han spørger hvorfor han har fået sådan en stor madpakke med, kan du jo fortælle ham om dine opservationer.
tilføjet af

du skal kun være glad

at han spiser sine bussemænd foran dig, betyder at han kan være totalt afslappet når han er sammen med dig - det kan jeg kun se som noget godt. min kæreste spiser også hans bussemænd. han ved godt jeg synes det er klamt, men så er det jo heller ikke værre. jeg har da sagt det til ham - da han gjorde det første gang, sagde jeg bare aaaaaaaaard! Siden da, når han spiser dem, når jeg er tilstede, sender jeg ham et blik af afsky (med et glimt i øjet), så gnækker ham bare. så griner vi lidt af det sammen. og desuden spiser han dem ikk i foran andre folk, som du gav udtryk for at du var bange for
tilføjet af

Vær du bare glad

for at det ikke er noget værre! Det kan godt være at det er klamt, men det var sgu da værre hvis han røg - og det kan endda føre til døden for jer begge, der er sgu ikke noget farligt ved bussemænd. Og BVADR, det er sgu værre at kysse en ryger!!!
tilføjet af

Hvad, hvor , hvorfor???????????

Hvor har I dog fundet de mænd ???
STOP....FORTÆL MIG DET IKKE !!!
Hvordan kan I leve med det ?
Hvad mon han laver , når I IKKE kigger ???
JA ... det tør man næsten ikke tænke på !!!
Hvordan kan man kysse fransk med en bussemænd med grønt slør???
Og når I får børn , er det så sådan en far , der skal være med til at opdrage dem ?
Kan I se det for jer !!!
tilføjet af

Et råd...kendte også en engang....

Jeg kan ikke lade være at grine lidt...jeg griner ikke ad dig og dit dilemma, men jeg kom bare til at tænke på en jeg en gang kendte som altså havde samme lidenskab som din kæreste. Da jeg så det fløj det bare ud af munden på mig uden at tænke nærmere over det: "Aj, giver du en?"
Han svarede ikke, har bare ikke set ham siden lave det nummer.
Og jeg kunne slet ikke sige sådan, hvis jeg skulle tænke mig frem til det, det var kun fordi, det kom helt spontant, for selvom det er temmelig uskadeligt så er det altså ret disgusting sådan at sidde og spise sig selv!
Jeg synes, du skulle spørge ham om ikke han vil dele med dig, eller om han ikke også vil have lidt af dit...så kan det jo være det står lidt klarere for ham hvor klamos det er.
tilføjet af

Elsker du ham stadig, spørg om du må smage.

Du elsker ham skriver du! Så elsker du vel det han spiser.
Giv ham en hagesmæk på og byd ham en af dine.
tilføjet af

slå op

slå op man skal ikke have en kæreste der spiser bussemænd så kom i gang ellers køb en antie busse fjernder så kan du få problemet løst.......
busssemænd fra: benny jensen....:)
tilføjet af

det er en dårlig vane...

han tænker måske slet ikke over det. jeg selv lider lidt af det problem, og skammer mig utrolig meget over det. har i mange år slet ikke fortalt det til en sjæl, men holdt næsepilleriet til når jeg var helt alene, men jeg har skammet mig over det, og ønsket at holde op mange gange. men det er altså ikke så let. tog mig selv i i morges at gøre det uden at tænke over det. Lidt lige som hvis du altid gør et eller andet på en bestemt måde. Men mit råd til dig er at du skal tale med ham om det. Jeg måtte tage snakken med min kæreste. og jeg ved at han elsker mig og kun er frastødt af det jeg gør og ikke mig som person. men det er stadig svært.. for personligt føler jeg mig klam, nu når han ved det og føler det ulækkert. jeg er bange for at blive frastødt.. det var lige præcis det man gjorde i de små klasser med næsepillere.. men det jeg tror jeg har brug for nu er accept og at han støtter mig og hjælper mig til at holde op. Hvis han virkelig elsker mig, så går han ikke fra mig på det grundlag.. nej, så bliver han og støtter... for det er en vane, og jeg tror ikke at der er nogen næsepillere ( bussemændsædere) der er stolte af det de gør, og måske er det lige et lille kærligt skub de har brug for. At du ikke vil kysse ham, er forståeligt nok ( det samme siger min kæreste) og måske er lige netop det grundlag nok til at få en til at stoppe. Jeg må indrømme at jeg bliver ret irriteret på dem som skriver drop ham , og er kolde i røven, og håber ikke at det er det du gør. Du har sikkert også en eller anden dårlig vane eller skummel hemmelighed som du frygter at fortælle din kæreste. Men elsker man hinanden eller hvad???
Jeg vil også lige sige,.... bare rolig.. jeg tror ikke at han gør det foran andre end dig... for verden udstøder næsepillere, og kunne forestille mig at han tiltider tænker over det og ønsker at stoppe. den eneste grund til at han gør det foran dig er at han føler sig fri og sikker på din kærlighed. Jeg ville ikke fortælle min kæreste noget, hvis ikke jeg vidste at han elskede mig helt vildt og at jeg var sikker på det. Jeg har aldrig fortalt nogen det før. men jeg tror at det at få det ud til nogen hjælper en igang med at gøre noget evd det. Jeg vil ikke frastøde min kæreste, men ønsker på alle måder at han skal synes om mig og have lyst til mig. og det samme gør din kæreste vel, hvis han elsker dig. jeg tror ikke du skal være bange for at snakke med ham om det. det kan godt være et pinligt emne for ham, men elsk ham og stør ham, og vær ærlig og hjælp ham. Slå ikke hånden af den du elsker eller kald ham et klamt svin. jeg er sikker på at han gerne vil give afkald på denne vane, om muligt, men det er som sagt sværere end du kan forestille dig. Lige som folk der bider negle af nervøsitet, eller folk der piller ved ting hele tiden nåd de snakker i telefon osv... men denne vane er selfølgelig bare mere klam, og det skal der selfølgelig gøres noget ved. Men mit råd er..... snak med ham og hjælp og stør ham. Slå ikke hånden af den du elsker... det er simpelthen ikke grundlag nok.
Håber i finder en løsning
tilføjet af

Han spiser bussemænd!

Spis med!
tilføjet af

Han spiser bussemænd

Jeg ved den telst er gammel, men jeg er nysgerrig er i stadig sammen?
tilføjet af

Bussemand

Min bedste ven siger at en bussemand smager af salt
tilføjet af

biologiske våben

bussemænd ad det er klamt. man kan sikert blive pisse syg.....find en der ikke har adgang til biologiske våben.....du ved
tilføjet af

skrid fra din parner

helt ærligt syndes i ikke det er for ulæggert vis ikke så bliv hos dem og ser hvor ulægger i bliver med årne
tilføjet af

ved godt emnet er længe siden

Men hvor gammel var i dengang og i hvilken by bode i jeg kommer sammen med en der gør det helt samme nu vi bor i silkeborg hvad med jer plz hjælp selv om du nok har løst problemet hvis i stadig er sammen altså[:|]
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.