21tilføjet af

Han kysser dårligt.

Min kæreste og jeg (25 og 24) har været sammen i 3 måneder og vi er rigtig glade for hinanden. Der er dog lidt malurt i bægeret - jeg synes min kæreste kysser rigtig skidt. Jeg har aldrig tungekysset med ham og han slapper slet ikke af når vi kysser. Det er tante-agtigt, hårdt og staccatoagtigt.
Jeg er vild med ham på alle andre måder, men savner at blive kysset "rigtigt" med følelse. Jeg har prøvet at hinte det og give udtryk for min glæde når kyssene har været mere afslappede, men det hjælper ikke. Og indimellem taber jeg næsten helt lysten til at kysse ham.
Jeg er meget bange for at såre ham og har meget, meget svært ved at sige det direkte til ham. Vi er jo også to om sagen, men jeg har vitterligt prøvet at "udvikle" kysset, men må erkende jeg ikke kan.
Er der nogle der har et godt råd ?
tilføjet af

Måske syntes han bare du er klam!!!

Har du tænkt over det?
Så måske skulle du prøve at lade være med at være det! ;Q
tilføjet af

haha

hahaha ja det kunne være derfor???
tilføjet af

Heldigvis

tror jeg ikke min kæreste synes jeg er klam. Og at lade være med at tungekysse - det gør jeg jo allerede. Men jeg jeg savner det.
tilføjet af

Tak for tippet

Lyder bestemt værd at prøve - andre der har gode tips, tricks og ideer?
tilføjet af

Softice

Prøv at køb en sogtice til ham..studer ham når han spiser den..han vil helt sikkert slikke den i sig med bløde og imødekommende læber og en rullende smidig tunge..prøv det..det koster dig bare en 2o´er *S*
Håber det bliver et godt kyssekursus..
tilføjet af

UNDSKYLD HVAD....

Halløj lille ven han ville jo nok ikke være hendes kæreste hvis han syntes at hun er klam... Det var sgu da noget underligt at sige...
tilføjet af

Hør nu her !!

Sikke nogle lade forslag du har fået, for nu er det nok ikke sådan at du kun vil tungekysses når I elsker eller er i tvivl om han kan spise en softice!!
Der er bare nogle mennesker der ikke kysser med samme følelse og fornemmelse som nogle af os andre ;-) Hvis du vil beholde ham som kæreste så vil jeg foreslå at du viser ham hvordan du gerne vil kysses. Bed ham holde sig lidt tilbage og kys så ham. Det er lidt det samme som når man må vejlede en fyr i ikke at presse helt vildt hårdt på klitoris, ikke?! Der skal lægges følelse i - ikke kræfter ;o)
Held & lykke !!
tilføjet af

gammel nok

Hej David
Det er altså helt normalt, at french kysse når man når en vis alder, og med dit udsagn er du vist ikke nået helt dertil endnu. Men selvfølgelig så har du jo noget, at glæde dig til, der er mange der først prøver det i 14-15 års alderen
Nicklees
tilføjet af

Spørg ham

Hej Egern
Hvad med at lege en leg af en slags a'la sanhed eller konti, så er det mere tilladt at komme med ønsker om hvordan man godt kan lide det. Lad ham vinde et par gange, hvor du er nødt til at give lidt af dig selv, og når det så din mulighed er der,kan du jo fremføre det uden at såre ham.
Og ellers tror jeg nok,at hvis det var mig der var i din situation, ville jeg nok sige det rimeligt direkte, han ved jo slet ikke,hvad han går glip af staklen
Ps.Er selv mand, godt nok en af de ældre af slagsen.
Hilsen
Nicklees
tilføjet af

Lade sig nøje?!

Man kan som udgangspunkt ikke ændre andre mennesker, kan faktisk ikke kræve ret til det. Umiddelbart synes jeg du skulle vurdere om du ønsker at være sammen med ham, præcis som han er.
Derudover kan du natuligvis godt gøre dig nogle tanker om hvorfor han kysser dig sådan. Har han et eller andet traume? Har han oplevet et eller andet misbrug? Er han genert og har præstationsangst? Er han bange for at engagere sig? Er han bøsse uden at vide det? Er han neurotisk omkring hygiejne og sart omkring andre kropsvæsker?
Eller spørg ham på en måde som viser at du respekterer ham og har medfølelse. Og vær forberedt på at det nok trykker på nogle knapper hos ham.
Held og lykke!
tilføjet af

???

Nej, man skal ikke lave om på hinanden, men undskyld mig, derfor bliver man stadig nødt til at indrette sig efter hinanden når man er i et forhold! Og hvis fyren kysser elendigt, så er det da til begges bedste at han lærer det ordentligt!!
Nej, man skal ikke lave om på hinanden, men ideen i et forhold forsvinder hvis man ikke kan udvikle sig sammen...
tilføjet af

kender til det!

Der er sgu ingen opskrift, intet andet at gøre end at spørge ind til det, fortælle hvor meget det betyder for dig. At få et rigtig intenst kys...-tungekys er da lækkert. Tror ikke så meget på præstationsangst....men han føler jo heller ikke dine kys, da det jo er svært at tungekysse een der ikke selv tungekysser. Tror altså at du sagtens kan fortælle ham hvor dejligt det er at tungekysse og han vil da i hvertfald forsøge. Held og lykke med kyssseriet
tilføjet af

slik for en 20er

Jeg ka sku godt følge dig i det med isen...jeg forstiller mig du tænker på hans muskulatur og om han kan slappe af.
Kan han spise en is, kan han også kysse.
tilføjet af

Klog pige/kvinde

Efter at have fulgt lidt med i denne "kyssedebat" er jeg lidt rystet over mange useriøse kommentarer og platte råd. Derfor blev jeg utrolig glad for at læse dine kommentarer. Du virker sandelig som et begavet og nuanceret menneske. Stiller relevante og dybtborende spørgsmål uden at snage.
Må jeg spørge, hvor gammel du er og hvad du laver?
Selv arbejder jeg med unge mennesker, så jeg ved godt hvor skoen trykker.
Mht. til det konkrete kysse-problem må man jo sige, at det slet ikke er kæresten ringe evne til at kysse, der er problemet i sig selv. Nej hans manglende lyst og evne er sandsynligvis et symptom på en fortrængt angst for at være kropsligt intim, at overskride kropsselvets "naturlige" beskyttelse. For at opnå et optimalt erotisk forhold må man have modet til at give sig hen, at være mere end sig selv, at være sammen ... med alle de væsker, der nu hører til kærlighedslivet. Helheden er mere end summen af delene. Derfor er et parforhold mere end to individer.
Derfor er jeg bange for at to unge mennesker aldrig vil kunne blive lykkelige.
Men som sagt! Jeg er lidt nysgerrig - hvem er Sarah, der giver så gode kommentarer?
tilføjet af

"HAN KAN IKKE KYSSE MIG ORDENTLIG"

kære dårlig partner!
han må være yderst bange for,at få din tunge galt i halsen,eller rettere din strube.DU,øh må da prøve at lære ham det.måske er det nok fordi han ikke er så intresseret i at du smider tand bakterier i hans rene mund.det kan osse være at han ikke kan li´det.
-han er for sløv,eller du er mere argrasivt når du vil kysse med ham tror jeg!..
men der findes mere måder at gøre det på.det er, sørg for at han er med på den,hvis i vil snave.man behøver ikke at vise det form for "pornokiss agtige metode" at kysse sin fyr på.
måske vil han helere have ,at han viser det når i er iseng sammen.han lyder netop som en meget genert type-hvad det angår ´kissemisse´ med hinanden.føelser er jo´helere ikke noget mænd sådan snakker meget om,det er mest os følsomme kvinder,som er yderst bemandigt i mange ting.
hvis du prøver ,at lægge mærke til mænds være måder græder de heler ikke ofte som vi kvinder gør.hvis mænd gør det er det ikke netop fordi de syntes ,at verden er søgeligt,men måske nok mere *kedeligt*.
i er jo osse meget unge i nu til at lære de mange ting om livets træ osv.så,tag det roligt ,og hjælp ham lidt med tingene.det kommer pludseligt en dag.m.kn.fr.miss solskin:-)
tilføjet af

Dårlig ånde...?

Kære "Egern"
Du har da fået nogle bud på, hvad der kan være galt ;o)
Her er så mit: Måske er han simpelthen bange for, at han har dårlig ånde? Det er som bekendt sjældent noget, man kan tjekke selv og endnu mere sjældent noget man spørger andre til råds om ;o)
Har haft en arbejdskollega, der i gennem længere tid lugtede fælt ud af munden pga. maveproblemer. Da han langt om længe slap af med problemet, kunne han næsten ikke vænne sig til, at han nu kunne komme tættere på andre mennesker uden risiko for grimasser og holden afstand.
Et sådanne tilfælde ville du selvfølgelig nok have lagt mærke til, men måske tror han bare, at han lugter ud af munden og tør ikke risikere noget? Kunne lyde til det, når han kysser så hårdt og hurtigt, som du siger.
Tror ærlig talt, der kun er een vej ud af dit dilemma; du er nødt til at konfrontere ham med det, selv om du er bange for at såre ham. Ville være synd at miste hinanden over noget, der måske kun er en bagatel? Hvilket i øvrigt nok ville såre ham en hel del mere?
Held og lykke
Knus D.
tilføjet af

Snak med ham om det!

Hejsa!
Ja, jeg kan godt se at det er en nitte situation du er i, men det kunne umiddelbart tyde på at han er lidt genert eller ihvertfald har en form for præstationsangst!
Hvis jeg var dig ville jeg fortælle ham det stille og roligt. I starten af mine forhold har jeg også altid været bange for at jeg skulle fucke noget op. Når min kæreste så direkte har sagt hvad jeg skal gøre bedre, har det kun givet mig langt mere selvtillid!
*blær* men ok, nu har jeg også altid fået at vide at jeg kysser som en drøm */blær* ;)
Håber virkelig at du får ham oplært!
Mvh. Mikkel
tilføjet af

hmmm

jamen så drop ham dog din selvoptaget tøs
drop ham fordi han kysser dårligt
tilføjet af

Interesseret i kontakt

Hej Sarah. Du læste sikkert min kommentar til al kysseriet og min respekt for dit svar. Jeg synes du lyder såspændende, at jeg ville korrespondere lidt med dig. Interesseret?
tilføjet af

kys mig hér og kys mig dér..

I kvinder og jeres kys!
Da jeg havde en kæreste blev jeg lidt forbavset over at den bedste måde jeg kunne vise at jeg holdt af hende var at kysse. Det lyder måske mærkeligt, men jeg tror mange mænd har det på den måde. Jeg syntes at det var lidt irriterende, vi mænd har ikke det samme behov for absolut at 'bevise' vores kærlighed ved at kysse (man beviser jo heller intet blot ved at kysse). Altid ville hun havde et eller andet latterligt kys, jeg ville blive 'belønnet' med et kys hvis jeg gjorde hende en tjeneste i køkkenet eller sådan noget.
Personligt var jeg ligeglad, det gav mig ikke noget 'kick' at kysse! Der er andre måder at vise kærlighed på. Men det er åbenbart en meget vigtig symbolsk handling for kvinder...
tilføjet af

Tak for hjælpen

Jeg er glad for jer af jer, der tog problemet seriøst og gav nogle gode råd. Tak for hjælpen.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.