6tilføjet af

han kan ik få mig til at komme.

hey med jer.
jeg er en pige som har været sammen med 4 fyre og ingen af dem har kunne få mig til at komme.
Min nuværende kæreste er tæt på, men han kommer altid før mig.Jeg ved ik hva jeg ska gøre! han tænker meget på mig, og siger at det ik er godt, hvis jeg ik også kommer, han har prøvet mange ting på mig, men jeg kan ik komme.! jeg vil gerne have at der er nogle der hjalper mig. det er et problem..
Knuzz pil
tilføjet af

en lille hjælp

jeg har selv været udsat for det samme, og det er vildt provokerende, men der er ikke andet at gøre end, at blive ved med at prøve! vi valgte at gøre det i offentligheden (noget nyt) i toget, det var vildt og jeg kom ret hurtigt... men det er jo ikke sikkert han vil være med til det, så kan du måske købe noget sexlegetøj, hvilket også kan være ret fedt,,,
tilføjet af

Behersk

sammspillet tag Jer god tid til at nyde hinanden brug en times tid på at VARME op, så du virkelig har lysten det er kunst der kan læres.
Det må gerne være sådan at du vrider dig af vellyst før den egnlige samleje finder sted.
Mit indtryk er at mange og især I unge mennesker ikke bruger tid nok på at gejle hinanden op og sådan en to eller fem minuters knnald kan da kun blive en skuffelse for begge to som jo helst skulle være en skøn oplevelse mellem to mennesker.
tilføjet af

Et par forslag

Hej
Jeg kom da jeg læste indlægget til at tænke på noget: Kan du give dig selv en orgasme?
Hvis du ikke kan, så må du nok lære det før du kan forvente at din kæreste skal kunne.
Hvis du kan, kan det være en stor hjælp hvis du selv stimulerer klitoris under samleje da det bestemt øger chancen for at du opnår orgasme.
Nu ved jeg ikke hvor længe I har kendt hinanden, men det at give sig 100% hen til en partner og herved opnå orgasme, kræver da også for de fleste at man kender fyren meget godt.
Det at han kommer før dig, kan afhjælpes ved at han holder nogle pauser under selve samlejet, som han så kan bruge på at koncentrere sig om dig og din nydelse.
Held og lykke
tilføjet af

hej

hej du kan jeg få et bildet af dig vores mail er sebatian.ejboel@skolekom.dk
tilføjet af

Find dine steder.

Det ville være en god idé at røre ved dig selv og finde ud af hvordan du er! Hvis din kæreste hvor det tænder dig at blive rørt.
I kan måske også prøve at sætte en pornofilm på. Lav de samme ting så de gør.
Man behøver ikke gøre det helt vilde. Hvis du forstår.
Eller prøv et langt forspil. Det hjælper også godt. Knus
tilføjet af

Øvelse

Hej pil
Jeg er en dreng på 17 år og har haft kæreste på i nu 8. mdr. Vi har haft samme problem. Jeg er kommet for tideligt og hun slet ikke.
Her for ikke så lang tid siden hørte jeg om start-stop tekniken. Jeg har prøvede det nogle gang under samleje, og kan kun sige at det har virket. Det handler om øvelse fra mandens side, det er svært, meget svært. Men både du og din kæreste vi få meget glæde af det.
Jeg kan mærke på min kæreste, og mig selv, at vi BEGGE bliver tilfredsstillet under samlejet. Og ikke kun mig.
Har oplevet en gang hvor hun kom 3 gange under samlejet og jeg kun én gang. (kvinder kan jo komme flere gange under et samleje)
Og til sidst, hør efter hvad nogle af de andre siger om trykhed, og det om at kæle/forspil det betyder meget.
Håber at det vil hjælpe bare lidt.
Hilsen Johan, Kolding
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.