3tilføjet af

Han elsker mig ikke... :(

Hjælp...
Når jeg læser om alle jer der har været så meget igennem, og endelig har fundet den rette, bliver jeg helt varm om hjertet. Jeg ville ønske det vat mig selv...! Jeg har længe været forelsket i en fyr, som er ca. 4 år ældre end mig. Han ved det godt, og jeg har endda også fået hans mobilnummer.. Alt dette lyder jo meget godt, men sagen er den at nu skriver han ikke tilbage til mig mere! Jeg ser ham en gang imellem, og han siger ikke rigtig hej til mig mere. Min første indskydelse var at han havde fået en kæreste, men jeg har spurgt rundt omkring, og alle siger at det har han ikke... Hvorfor vil han ikke snakke med mig mere? er jeg for ung?
HIlsen Mig...
tilføjet af

kostbar

Jeg kan ikke fortælle dig med sikkerhed hvad du skal gøre og ikke gøre. Jeg vil ikke bede dig om at glemme ham, for det kan du nok ikke alligevel.
Men lad være med at skrive til ham, han svare jo ikke alligevel. Når/hvis du ser ham så lad være med at vise ham du er glad for at se ham. Hils kort på ham og gå så videre som om han ikke betyder noget mere.
Sagen er den at nogle mænd bliver lede, afvisende og kostbare lige så snart de ved man er vild med dem.
Lad som om det var en døgnflue. Find en anden fyr at tænke på. Det gør det også lettere for dig den dag du finder ud af at han har en anden.
Håber det lykkes for dig.
Hilsen Nina
tilføjet af

Hejsa

Det ved jeg ikke. Hvor gammel er du?
Jeg er selv forelsket i en fyr der er 29 og jeg er 15. Jeg ved at han er over dobbelt så gammel som mig, men jeg elsker ham stadig! Det er ret irriterende at tænke på, at han ikke er forelsket i mig.
Kh Sophie
tilføjet af

Hejza

Hejza!
Du er ikke for ung.
Der er 9 år mellem min kæreste og jeg.!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.