14tilføjet af

ham og hende og mig

Hey
Min kæreste igennem 5 år er gået fra mig. Det kom som et lyn fra en klar himmel (altså lidt som et chok for mig). Han havde ikke rigtig lyst til at tale om det, og han ville ikke prøve at få forholdet til at fungere. Der var mange ting der pludselig ikke var som før. F.eks. stod jeg også uden et sted at bo (vi boede sammen i 4 ½ år), og han beholdt lejligheden.
Nu har han så fået en ny kæreste allerede, og hold kæft hvor gør det bare ondt! At se dem sammen! Avs!
Jeg kan ikke få ham ud af hovedet, og han spøger konstant i min hverdag. Jeg var (og er stadig) meget glad for ham, elsker ham, og kan ikke ... puha, ja. Ved nu hverken ud eller ind.
Jeg føler mig så dum og helt til grin. Som om han bare har ventet på, at noget bedre skulle komme forbi, så han kunne skodde mig...
Jeg kan ikke holde ud at se ham med en anden pige, og jeg har absolut ikke lyst til at skulle finde en ny fyr. Kan slet ikke forestille mig det! Jeg melder mig ud af kærlighedslivet...
Jeg kan ikke glemme ham, og støder ofte på ham i min hverdag...
avs øv
tilføjet af

Ej.. det er synd

Hej.
Ej- hvor er det synd for dig, føler virkelig med dig.
Men du skal vide at det ikke er dig der er dum og til grin, det er ham, der er dum. Synes det er fejt af ham ikke at snakke med dig om de her ting der sker i jeres liv. Men ved du hvad, han fortjener slet ikke dig, ved ikke hvad jeg skal sige for at du får det bedre, men tænk på det er ham der er røvhullet og ikke dig.
Mange knus og tanker.
tilføjet af

Har selv været der

og kan godt føle hvordan du har det! Jeg havde været sammen med min kæreste i 7½ år og vi var blevet gift et halvt år før dette skete. Hun havde været til julefrokost på arbejdet og havde fået interesse for en arbejdskollega! Hun kunne ikke selv finde ud af hvad hun ville, men da jeg fandt ud af at hun havde skrevet et brev til ham, hvor hun redegjorde for sine følelser overfor ham, og at jeg ikke kunne få fat på hende på min fødselsdag og dagen efter valgte hun først at komme hjem efter klokken 23 så vidste jeg godt hvad klokken havde slået! Der var ingen forklaring på det, ingenting, så jeg valgte at smide hende ud! Selvfølgelig var det et hårdt slag mod mig, og nok også et slag jeg ikke vil komme mig over, så jeg kan sagtens forstå dig når du siger at du vil melde dig ud af kærlighedslivet, men det er bare ikke vejen frem. Du bliver nødt til at glemme ham og komme videre! Jeg er selv på vej, men drømmen brast i det sekund jeg bad hende om at pakke og tage ind til en veninde! Jeg ville gerne have kontakt til hende, men efterfølgende har hun udnyttet mig og min velvilje overfor hende lidt for meget, og desværre findes der også kvinder, som ikke kan finde ud af at sige undskyld!
Men mit råd til dig, er at glemme ham, hvilket selvfølgelig ikke er nemt når du ser ham hver dag! men det skal nok lykkes for dig, og jeg håber også at du finder kærligheden igen! Jeg ved det er hårdt, men du bliver nødt til at prøve!
tilføjet af

GLEM HAM

Jeg ved det er svært,men der findes mange mænd i DK
Også EN du har overset og som kun venter på at blive
set, så derfor TAG en dyb indånding og åben dine blå øjne Kys herfra.
tilføjet af

Kom videre

Ja gør det hurtigt. Ud i nattelivet og find noget kød.
Mvh mik
tilføjet af

mænd er så overfladiske

og ligegyldige overfor andres følelser, det er vi mange, der har erfaret.Glem ham - den idiot!
Jeg føler mig så dum og helt til grin. Som om han bare har ventet på, at noget bedre skulle komme forbi, så han kunne skodde mig...
tilføjet af

han sendte bare en falvel-sms

efter 1 år - bare en sms, hvor der stod: pas godt på dig selv!Han var utro flere gange.
Ingen forklaring, ingen tegn på samvittighed eller at han var ked af det.
Bare en lille sms, efter 1 år.
Bare yt! Ude af øje - ude af sind?
Det er ret uhyggeligt, at mænd kan reagere så kynisk, det tyder på følelsesmæssig afstumpethed - men de fleste mænd får en nedtur på det senere, når de har tænkt sig om.
Og så er fuglen fløjet og Hr. afstumpet står der alene tilbage
tilføjet af

Heldigvis

Det ikke alle Os mænd der er som i beskriver,
heldigvis."VI findes" os der ikke kun tænker med det nederste hoved. Tro det eller lad vær.
NOGLE af os er gode nok!!!!!
tilføjet af

Hvorfor??........

hejsa!
Jeg kan godt følge dig og synes heller ikke, at han kan være bekendt ikke, at snakke med dig om det som er gået galt. Det er vigtigt i et forhold, at snakke om tingene og ikke bare lade stå til. Jeg er selv så heldig, at have fundet mig en mand, som kan snakke om tingene når der er noget galt. Vi stoler på hinanden og kan fortælle hinanden alt. Men det var ikke det det handler om.
Mit råd til dig er at lade ham være og prøve at glemme ham. Det er lettere sagt en gjort, det ved jeg og taler af erfaring.
Havde en kæreste i 2 mdr ( for 5 år siden) og jeg var meget glad for ham og pludselig en dag var det slut. jeg tudede i 3 dage og var lige startet i nyt job og jeg var helt knust. Så skulle der heldigvis være en fest om fredagen og jeg havde egnetlig besluttet at jeg ikke ville med, men en kollega "tvang" mig til at blive....hun sage " hvad skal du hjem for??For at sidde og tude over ham endnu en aften?" og hun havde jo ret....var jeg taget hjem ville jeg sikkert have siddet en fredag aften og tudet over ham og det var han ikke værd.
Jeg valgte at være mig selv en tid efter brudet. Turde heller ikke at forelske mig igen, for så måske at blive såret igen. Jeg var alene i 1 1/2 år og har bestemt ikke fortrudt det. Var godt nok på et par dates ( med en kollega), men der var ikke noget som sagde "smask". Pludselig en dag stod han der.....manden i mit liv. Jeg søgte ikke efter ham, ledte ikke nogen steder efter en ny kærlighed. Han stod der bare pludselig....
Vent med at lede efter en ny kæreste. Bliv dig selv igen og find ud af hvad du vil med dit liv. Tag en dag af gangen, så skal det nok gå. Manden i dit liv er derude og pludselig en dag står han der.
Tag det med ro og prøv at glemme ham. Tag en hyggeaften med veninderne....
Mange knus fra AJ
tilføjet af

Ikke alle mænd...tak

tyg lige på den...du!
tilføjet af

Tak for svarene

Tak for de mange gode svar.
Alle mænd er ikke sådan, men når man har fået flået sit hjerte ud på den måde, bliver man sgu sådan lidt ... ja! Nemlig, ja! :-)
Jeg er faktisk lokket med i byen med nogle veninder, og håber på at vi kan undgå det nye lykkelige par.
Jeg har aldrig scoret i byen, og faret rundt på dates, og det vil jeg heller ikke prøve nu.
Er virkelig bange for at blive såret igen, og føler at det her kommer til at tage lang tid... hmm. Øv. Nedtur.
Jeg køber mig en hund, ha ha :-)
Men tak for rådene, og kom gerne med flere.... Knus
tilføjet af

Held

og lykke med dig håber virkelig at du finder en der er reel. PØJ PØJ
STORT KNUS
tilføjet af

årh..så de fleste da

ik?
tilføjet af

Hej Sanne

Vi Findes, er bare svære at finde;
Så led min pige led Måske Kommer du forbi en dag?
Hvem Ved TRUTMUND KNUS
tilføjet af

ny!

Tag ud og mød nye mennsker. Glem ham ikke. han har været med til at gøre dig til den du er, men han skal ikke spøge i dit hoved nu hvor han ikke er der mere. du fortjener bedre, og hvis i ikke er sammen kan i jo ikke være den eneste ene.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.