16tilføjet af

Hår på ryggen?

Hej
Jeg ville gerne høre hvad I mener om mænd med hår på ryggen. Jeg er selv 24 og har det.
Er det det klammeste eller er det lidt længere nede på listen?
Jeg har udnersøgt hvad det koster at få fjernet det permanent - 6-8 behandlinger a ca 3000 kr, dvs rundt regnet 20-25.000 kr.
Personligt synes jeg at det er klamt, men er det lige som folk der har en skæv næse og ikke ser andet i spejlet end den skæve næse, små bryster, rynker, skæve tæer, tykke maver osv., og omgivelserne egentlig er ligeglade.
Det er jo noget med nogle gener og hormoner osv. der afgører hvor man får hår henne, så det er jo ikke noget vi selv afgører.
Det er lidt et tabu og der er ingen der har henvendt sig og sagt "det der er fand'eme for klamt", jeg har heller ikke kunne snakke med nogle om det. Men folk kan jo sagtens tænke det og sige det når man har forladt lokalet.
Er det ligegyldigt eller skal jeg holde mig væk fra strande, svømmehaller og lign., indtil jeg har sparet 20.000 kr sammen?

GG
tilføjet af

Skæg for sig og snot for sig!

Nogle kvinder er blevet "løftet" så mange gange, at de er ved at få fuldskæg!
tilføjet af

Vi har alle fejl

Nej. Du skal absolut ikke holde dig væk fra strande, svømmehaller m.m.
Det er normalt at have hår på ryggen. Især for mænd. De eneste steder mennesket ikke har hårvækst, er håndfladerne, og under fødderne.
Vi har alle vores fejl, og må lære at leve med det.
Som du selv siger, er det oftest kun os selv der kan se fejlene. Der er så meget jeg gerne ville ændre ved mig selv, men det koster kassen og kan give ar som vil være der resten af mit liv, så jeg prøver bare at finde mig i det. Som sagt, har vi jo alle fejl.
Du bliver simpelthen nødt til at acceptere dig som du er. Jeg ved det lyder hårdt, men det er sådan du er skabt. Du skal altid huske på, at ingen er perfekt...
tilføjet af

voks

Du kan jo få dem vokset af. Det er der mange mænd som gør. Min mand får dem selv fjerne ca hver anden mdr. For min skyld kunne han lade det være. Men det er hans egen forfængelighed der presser ham. Og så at det vist klør en del på hans ryg med de hår.
tilføjet af

Bare rolig.. hvis du sys det er slemt, så hør her:...

Du ska ikke tænke på det. Jeg har en veninde som også har hår på ryggen (sefl. sådan noget dun noget) og hun gjorde sådan et stort nr ud af det at hun blev vokset og nu er de ikk altid bløde når de vokser ud. Hendes hårproduktion er reduceret, så nu har hun ikke nær så meget hår. Men hendes kæreste var fuldstændig ligeglad med det, og elskede hende for den hun var - vi snakker om en PIGE med hår på ryggen!! Så bare rolig!
tilføjet af

Det er ok :)

Jeg har intet imod det, så længe det er en mand der har det, og ikke en kvinde🙂(Personligt ville jeg selv fjerne det, men jeg er også pige).
tilføjet af

få vokset ryggen...

og spar pengene...permanent hårfjerning er ikke altid så permanent! Så gå til kosmetologen og få det fjernet...så er du klar til stranden og svømmehallen ;o)
P.s. Personligt så jeg gerne, at hvis det var min kæreste, der havde hår på ryggen, at han ville få dem fjernet...
tilføjet af

helt ærligt...

Hvis det er dit største problem, synes jeg bare du skulle være glad!!!!
tilføjet af

Sådan ser du ud...

...og det skal du ike ha´ det dårligt med , mange kvinder er helt vilde i varmen ..og andre rynker næse, men sådan er det jo i virkeligheden med mange ting....nogle vil ha´ de skaldede men andre syntes det er det værste der findes..det er ikke grimt med hår på ryggen, ikke i mine øjne i al fald...keder mange som heller ike syntes det er en katastrofe.
Brug de der mange penge på noget mere fornuftigt.
tilføjet af

Jeg synes...

det ville være åndssvagt at bruge penge på. Faktisk også spild af energi at bruge flere tanker på, "om det er en FEJL", om folk væmmes osv. at have hår på ryggen.
Det er jo ikke en FEJL at have hår på ryggen...
Lad være at TILLADE den slags tanker at slippe igennem til dig. Det er jo ikke dine egne tanker...dine ønsker går på at blive accepteret, anerkendt og være tiltrækkende...er det ikke rigtigt? Det er tanker og ønsker stort set alle har! Men hevm er det, der skal acceptere dig, og som ikke kan det fordi du har hår på ryggen?
Jeg er et sikker på, at når du kan gå SÅ langt i dine tanker om at blive et attraktivt menneske at du kan overveje at spare 20.000 kr. sammen for at få fjernet hår, så gør du meget i forvejen for at blive det. Er velsoigneret og sådan noget....Men tab nu ikke din identitet på vejen, bar fore at stille andre tilpas....
Det tiltrækkende er den personlige stil, selvtilliden, og styrken indeni. Det du har udenpå, er dine redskaber til at give det indre "ben at går på".
Hvis du ligner alle andre, bliver du ligegyldig.
Det er simpelthen mere og mere udbredt og kan ikke være mere fejlagtigt at tro, at vejen til selvværd, selvtillid og succes går via specialisternes konsultationer.
Hvem er det, der har gavn af den tendens?
Det er IKKE forbrugerne....det er dem, der tjener pengene på det! Så hvis du vil hælde 20.000 kr. i en eller anden kosmetologs eller hudkliniks pengekasse, så go ahead...men spørg lige nogen, som HAR fået det foretaget, og hør dem, om de fik det de ønskede, og om de blev mere lykkelige af det.
Jeg ved fra nogen, som har fået foretaget brystimplantationer, at når den første tid er gået, opstår der bare nye behov for at få andre ting på sin krop ændret. Og de siger også nu, at det er det indeni der skal rettes...ikke det udenpå.
Men uanset hvad....så held og lykke med projektet :o)
tilføjet af

læs mig læs mig

puhaa.. kan du så få det fjernet! der er ikke noget mere frastødende end at ens hænder forsvinder i en urskov!
tilføjet af

Er skægstubbe på ryggen bedre?

Jeg zpør bare!
tilføjet af

Skægstubbe?!

Man får ikke skægstubbe af voks, vel?
Jeg har set "What women want" og det ser ud som om at der gør rimelig av, av
tilføjet af

Nej ingen "skægstubbe"

Det er ikke ligesom når man barberer sig. Hårene vokser ud og er bløde og finere end hvis man barberer sig.
Jeg får selv vokset ben og det kan godt gøre lidt ondt, men man vendet sig til det. Og så er ryggen heller ikke det mest sensitive sted! ;o)
tilføjet af

koster i sidste ende lige så meget

hej frøken
Jeg har fået vokset min ryg hver 3. uge i efterhånden 10 år, hvor jeg har givet mellem 200-300 pr. gang. Dette giver alt mellem ca. 35.000 og 50.000 kr jeg har brugt på at fjerne hår, så en permanent hårfjerning havde egentlig kun været halvt så dyr...
PS: nu har jeg dog en vidunderlig kæreste, som er himmelråbende ligeglad med mine hår på ryggen, så jeg har besluttet mig for at sætte de penge jeg ellers ville have brugt på voksbehandling ind på en konto til en Jordomrejse med hende. Og så vil jeg iøvrigt glæde mig til at komme på stranden som vildmand igen *G* Jeg har heldigvis ikke behov for at blive bekræftet :o)
tilføjet af

simona

simonalmfedllss
tilføjet af

SIMONH

KJKGHJGHJKPGH
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.