3tilføjet af

Grimme negle, neglebånd. Hvad gør jeg?

Hej
Jeg er en fyr med grimme neglebånd. Nogle vokser ikke så godt, andre vokser en del og flækker og generer huden der er før neglebåndene.
Jeg ved selv at grimme negle ikke ser godt ud og vild erfor godt gøre lidt ud af det, men hvad gør man? Hvordan vedligeholder man neglebåndene og hvilke værktøj skal man bruge?
tak
tilføjet af

du går

til en kosmetolog det er der mange mænd der gør for at have velplejede hænder og fødder🙂 God Jul
tilføjet af

Lanolin

Du kan ligge et godt grundarbejde i at få en kosmetolog til at rette op på det for dig. Og så smøre neglebåndene med lannolin. Det er et udtræk af fåertalg. Det er kan købes som fåretalg hos nogen apotekere. Men ring rundt og spørg efter det.Eller ring og hør de lokale fodterapeuter om de forhandler Lanolin M. Fra mitchel. Der er sikkert også andre der har det. Men det er lige dem jeg kan komme på.
Men det kan være du ind i mellem lige skal forbi en kosmetolog for at holde neglebåndene på plads.
tilføjet af

Det er nemt ordnet.

- du smører dine hænder og negle ind i olivenolie. Din mor har sikkert en i køkkenet. Lad dem trække en halv times tid. Gnid olien godt rundt på neglebåndene. Vask hænder.
- Så skal du bruge en træpind (mon ikke din mor har?) med den skubber du neglebåndene ned på plads. Brug tid på det og gør det grundigt.
- Vask dine hænder og skub så neglebåndene på plads med håndklædet mellem tommelfingeren, du skubber med og den negl du skubber på. Forstår du?
Efterfølgende bruger du en papneglefil. Med den filer du dine negle. Først på selve neglen, så overfladen er filet, så kanten af neglen. Den skal følge din finger.
- Allersidst smører du dine hænder i en håndcreme. Så er din negle fine blanke og dine neglerødder bløde og på plads.
- Efterfølgende skubber du med håndklædet mindst en gang om dagen, når du har vasket hænder. På den måde opstår problemet ikke igen.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.