36tilføjet af

Gravid men med hvem ?

Hej
Havde for ca 2 mdr siden, en dejlig oplevelse med et par enægget tvillinger, vi havde samleje og begge fik udløsning i mig.Nu er sagen den at jeg er blevet gravid....
Jeg vælger at beholde barnet, men er det rigtigt at end ikke en dna kan afsløre faderen pga de er enægget tvillinger❓Syntes det er lidt flovt at spørge lægen om derfor spørger jeg jer :o)
De er begge interesseret i at stå ved hvad der er sket og være far for barnet, så langt, så godt..
God jul og godt nytår til alle
tilføjet af

sjovt du lige skriver dette da

jeg har besøg af en af mine bedste venner og han er tvilling. Han ved en del om disse ting og hvis du har haft sex med 2 tvillinger kommer du aldrig til at vide hvem der er far til dit barn. Tvillinge har samme dna men ikke sammen fingeraftryk. Men det sidste kan du jo ikke bruge til noget.
tilføjet af

De har ikke samme dna

!!!!!!!!!!!!!!!!!!
tilføjet af

okay

det blev jeg ikke klogere a'
tilføjet af

Nej det gør du

ikke og det gør du aldrig. Smart pige må man sige. Du er både nem og ikke en der har forstand på at beskytte sig. Få det barn fjernet. Arme barn og fædre...
tilføjet af

i er så søde herinde

Man bliver sgu helt overvældet af den menneskelige varme der husere her på sol.dk
tilføjet af

Enæggede tvillin

Hej.
Hvis du ikke rigtig tør spørge din egen læge, hvorfor så ikke prøve at skrive til netdoktor?
Jeg kan desværre ikke give dig noget svar på dit spørgsmål, men ville blot prøve at give dig en mulighed for et svar uden at blande din læge ind i det.
Pøj pøj med det hele :o)
tilføjet af

sikre metode

Det skulle være en rygmarvs prøve..
men det skulle vist også være
temmelig smertefuldt..
tilføjet af

hvad med at gifte sig med den ene

og benytte den anden som reserve når din mand er ude at rejse, naboerne vil ikke kunne se forskel. Det kunne være sjovt om barnet fødes om 6 måneder i tvillingens tegn. Spil plat og krone når barnet skal døbes, den ene bliver fader den anden fadder, i ser jo ud til at komme fint ud af det med hinanden, det bliver jo i familien og barnet kan få begge deres navne. Men du har et problem hvis de går sammen om at være dig utro du vil aldrig vide hvem af dem der har givet dig ghonore eller det der er værre.
tilføjet af

Kan du ikke huske

om du har brugt begge huller❓,o))
Synet som et passende svar til et upassende indlæg.
Nyt dín graviditet, og de opmærksomhed du far.
Tilbage er det kun hård arbejde for de næste 20 år.
Men ønsker dig godt Nytår, bare uden knald i den her omgang.
vh
Tom
tilføjet af

Svar der

Vil noget det der ;-?
tilføjet af

:o)

Jeg vil nyde min gravidetet, og endnu engang erkende at debatten på sol, ikke er en pind værd, andet en til at more folk og fæ ;o)
Dit alias siger nok Tom ja tom i bøtten...også godt nytår til dig...Med masser af knald...Du har nok ikke meget at miste
tilføjet af

...

de har samme dna, når de er enæggede... så engang ricki lake show, hvor der var en dame med et barn og 2 enæggede brødre, og det fandt de aldrig ud af
tilføjet af

Spørg her:

Prøv at stille dit spørgsmål til panelet på www.tvillinger.com
Hvis de ellers tager spørgsmålet seriøst, så har de nok et meget godt svar.
Personligt tror jeg ikke på at dit spørgsmål er andet end hypotetisk, men da jeg ikke kender svaret, så er det vel også ligemeget hvad jeg tror.
- James
tilføjet af

jeg har tvillingesøstre, som

bollede med 2 negere, de fik begge en søn med flad næse, blå øjne, og kruset hår, tvillingerne er også enæggede, men lægen sagde, at DNA er forskellig, men de har samme far.
men det fortæller de naturligvis ikke de 2 fyre, så de skal begge betale børnepenge, mine søstre venter stadig på ca. 1000 kr. fra Nigeria hver måned.
tilføjet af

Hvorfor ?

Ja det kan du måske have ret i. Og kun fordi jeg fremstår som anonym her vil jeg besvare dit spørgsmål. Men må lige tilføje at jeg ikke finder dit ordvalg særligt pænt.
Holdte fest, alle gæster var gået untagen de to brødere som ville hjælpe med oprydningen. Har kendt dem i mange år. Vi var alle lidt beruset, og talte lidt om at være sammen med to mænd, eller to kvinder. Ja så tog det ene det andet, vi var alle tre så opstemt at vi ikke tænkte nærmere over beskyttelse, hvilket jeg som den første skal begræde *s*
Men jeg har tid hos lægen på torsdag og spørger så ... Svaret skal jeg nok skrive her
Venlig hilsen en trods alt lykkelig vordene mor
tilføjet af

Tja ,o)

Jeg vil heller ikke påstå at jeg altid svarer klogt ,o(
Eller gennemskuer hvad det er du prøver at fortælle.
Lidt hjælp fra din side er dog altid godt.
Måske et profil.
Eller en forklaring at du kommer med et seriøst indlæg.
Håber du nyder livet og finder mennesker med masser af humor ,o)
v
Godt nytår og godt barsel.
vh
Tom
tilføjet af

hvad med mændene?

Okay, hvis nu vi skal tro historien om en trekant med enæggede tvillinger...
så er der ingen måde at afgøre hvem af de to er faren, ejheller en rygmarvsprøve som en af de andre foreslår - rygmarvsprøver bruges til at afgøre om der er betændelsestilstande i væsken i hjernen og rygmarven, f.eks. menigitis, eller om en persons rygmarv er kompatibel med en anden persons krop så man kan foretage en transplantation i tilfælde af leukæmi.
Og det jeg undrer mig over - har mænd virkelig lyst til at gå i seng med deres bror, selv hvis der er en anden pige med i det? Jeg har da også selv haft en trekant, men tanken om at have en af mine søskende som en af de andre deltagere - puha, alt for tæt på incest til at jeg kan tænde på det. Men de pågældende enæggede tvillingemænd har åbenbart så tæt et forhold at det ikke engang generer dem at være inde i en pige deres bror lige er kommet i!
Faktisk siger min erfaring mig at mænd nødig vil have en trekant med en anden mand involveret...
Og et spørgsmål til: er du sikker på at du ikke var fuld og så dobbelt?
tilføjet af

forskellige fædre = forskellig DNA

Hvis dine søstre fik et barn med hver sin afrikaner har børnene da naturligvis forskellig DNA.
tilføjet af

kun en ting at gøre...

Nå men så er der jo kun en ting at gøre...
Vent til du har født og så se hvem af tvillingerne den ligner, se det er ikke så svært hehehe looool ggggg
tilføjet af

haha

Den var god..fuld og dobbelt hehehe
Tror du ramte plet der gg
tilføjet af

PS: ang børnenes blå øjne

Hvis dine søstres mulat-børn har blå øjne, har deres fædre også europæiske forfædre, eller ihvertfald en. Genet for blå øjne er vigende, det vil sige at man skal have to gener for blå øjne for at få blå øjne mens et for brune og et for blå giver brune øjne. Til gengæld kan genet for blå øjne gemme sig i mange (brunøjede) generationer. Et pudsigt tilfælde at begge dine søstres børn har fået to blå-øjede gener.
tilføjet af

har slikket dig.

Jeg må indrømme jeg var en af de 8 der først have sex med hende (gangbang) den aften , og med den ene tvilling, jeg kan sige med sikkerhed jeg ikke er far til barnet da jeg på intet tidspunkt var oppe i hende men tømte mig i hendes skønne ansigt, sener på aften da vi skulle hjem blev de 2 tvillinger der så jeg kan forstå hun ikke havde fået nok, det skal siges hun bare var så dejlig og jeg ville på intet tidspunkt tøve med at springe på hende, hun vil altid være i mine tanker.
P.S. Nu er det vel dig med det dejlige røde hår, nord for holte?
tilføjet af

Mand 32

Har lige fået et link til dette indlæg, og jeg kan kun sige! hvorfor hænge de 2 tvillinger ud når du lå og rodet med mindst 16 fyre den aften, jeg var en af de 8 oppe på værelset og jeg kom i dig, og senere på bagtrappen med de 2 neger kom jeg også oppe i dig, så hvorfor hænge de 2 tvillinger ud?.
M 32
tilføjet af

Din SO!!

Har selv deltaget i gangbang men det med en luder og hun var betalt, hva! med dig din store SO!!!
tilføjet af

Samme DNA profil

Da de to mænd du har været sammen med er enæggede tvillinger vil de have samme DNA profil og det vil derfor ikke være muligt at bestemme hvilken en af de to mænd der er far til dit barn.
Enæggede tvillinger er lavet af et æg og en sædcelle og er derfor 100 % ens.
tilføjet af

mutation i fostertilstanden!

Ja, medmindre den ene enæggede tvilling er muteret i fostertilstanden, så kan der nemlig godt være lidt forskel i dna - molekylstrukturen.
Det nemmeste vil nok være at opgive begge brødre som mulige fædre, lade dem begge betale børnebidrag - det ene bidrag får moderen, det andet tilfalder staten. Måske også det mest retfærdige!
Rigtig grinagtig ville historien først blive, hvis der kom tvillinger! Hvilken eventyrhistorie ! Synes jeg har læst en sådan i en amerikansk "mit livs novelle" for år tilbage, da jeg var yngre og grønnere *griner vildt*
tilføjet af

Takker

for det præcise svar, det første af dem alle.
Det samme har jeg fået oplyst i dag.
Tak for hjælpen, og de mange grin, jeg trods alt også har fået ud af det
Godt nytår til alle ( Og gør ikke noget jeg ikke ville ha' gjort) *LoooL*
tilføjet af

jeg var ikke med i seancen!

Jeg har ganske rigtigt dejligt rødt hår, men jeg har altså ikke været med til denne seance hvor pigebarnet blev gravid. Tror heller ikke du har slikket mig. Det er kun min kæreste der har lov til det!
Men du var altså sammen med hende til festen inden, og med den ene af de to fyre hun senere var sammen med? Det giver jo den anden af tvillingerne en lidt større chance for at være far til barnet, ihvertfald hvis den tvilling du var sammen med fik udløsning - det ville så gøre at han havde meget færre sædceller i sin udløsning senere på aftenen og forudsat at hans tvillingebror ikke havde fået udløsning i løbet af aftenen har han ihvertfald sendt flere sædceller afsted. Og dermed større statistisk chance for at en af hans har befrugtet ægget.
tilføjet af

Hvorfor tror jeg absolut ikke på den historie?

er det skriveformen eller indholdet? Det er ikke til at vide - men ikke på vilkår om jeg vil bryde min hjerne på den gang sludder.
PS de har ikke samme DNA - sorry.
tilføjet af

Samme DNA

Enæggede tvillinger har samme DNA-Profil, da enæggede tvillingefostre stammer fra det samme befrugtede æg.
Ved enæggede tvillinger deler ægget sig i 2 genetisk ens fostre og derfor er deres DNA-profiler identiske.
Se genetik og celledeling på www.wikipedia.dk
tilføjet af

rettelse

tilføjet af

Undskyld rettelse igen

Har lige læst det igennem. Enæggede tvillinger har IKKE ens DNA - sorry, var helt sikker før.
tilføjet af

Læs her

Én sædcelle befrugter ét æg. På et tidligt tidspunkt i graviditeten deler dette ene æg sig i to, således at der bliver to fostre. Enæggede tvillinger har identisk arvemasse (DNA) og er derfor altid af samme køn. De er en slags "naturlig klon" og er derfor næste identiske. Men helt ens er de ikke, f.eks. har de ikke samme fingeraftryk, og det er derfor lidt misvisende at kalde dem "identiske". Enæggede tvillinger er altså et af naturens luner
tilføjet af

sjovt nok,

har jeg hørt om det samme problem i RICKY LAKE.. :/
tilføjet af

Det passer ikke.

en æggede tvillinger eller flere HAR samme DND. Ved det helt sikkert
tilføjet af

...

Kører det stadig?
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.