3tilføjet af

godt tv bliver gemt:-/

Jeg har den seneste time set noget fantastisk godt tv; først så jeg 2. afdeling ef deadline. Et helt igennem fantastisk eksistentielt program hvor 2 dygtige antropologer var inviteret i studiet for at fortælle hvad den vestlige kultur kunne lære af dybt primitive samfund afskåret fra omverdenen. Et program som skulle være sendt prime time, helt sikkert! Derefter Viden Om med et meget interresant videnskabeligt baseret indslag om danske børn der gennemsnitligt går markant tidligere i puberteten end i 1991 og grundig og neutral dækning til årsagerne til dette. Derefter et indslag om, hvordan endoskopiforskning kan forbedre folkesundheden. Hvorfor skal sådanne programmer gemmes til når hovedparten af Danmark er gået i seng??
tilføjet af

Øv det

Ville jeg gerne have set. Du har ret.
tilføjet af

Køb en optager

Alle producenter samt reklameindustrien vil have presset deres ting ind i prime time, så der kommer uvilkårligt gode programmer der sendes klokken lort eller i arbejdstiden.
For min skyld kunne de sende X-Factor og Vild med dans kl. 10 en hverdag da målgruppen er hjemmegående kulrede kvindfolk.
tilføjet af

På det der moderne internet

kan man gå ind på http://www.dr.dk/dr2/videnom
Og
http://www.dr.dk/dr2/deadline2230
for at se eller gense programmerne om dagen, hvis man heller vil sove om natten.
Man kan endda abonnere på podcasts derinde fra.
Forresten var Videnomudsendelsen en genudsendelse.🙂
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.