2tilføjet af

Godt jeg ikke er ryger

Lykke er ikke ar være ryger.
Tænke sig,at de rygere er jaget vild.De må snart ikke ryge nogen steder mere.Er det virkelig nødvendigt,at være sådan efter dem.Jeg syntes rygepolitiken er gået helt amok.Lad dog rygerne være.Der er vel rygerum rundt omkring på diverse offentlig steder,ja,jeg ved det ikke.
tilføjet af

Altså

Jeg synes at i fx. restauranter burde der være et rum til ikke rygere og et rum til rygere. Jeg har ikke noget imod rygere, de skal bare ikke ryge mig ind i ansigtet, for det er da noget af det klammeste og mest uhøflige.
tilføjet af

hello there

jeg er selv ryger.. og jeg synes også det er vildt uforskammet at ryge en anden lige i hovedet... synes ikke vi er så slemme som mange folk gør os til. Folk kan da bare gå uden om rygerne hvis vi er så slemme. men der er altså nogen der skal gøre alt til et kæmpe problem. man må altså acceptere at der er rygere til i verden, dem kan man altså ikke være sikker på at undgå hele tiden. såå... så I er nødt til at leve med vores rygerånde og cigaretrøg lidt endnu. det overlever I antirygere sikkert lige.. måske...
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.