10tilføjet af

Gode restauranter i Kbh-området

Hejsa,
Er her nogen som kender nogle gode restauranter i Hovedstads-området? Det må gerne være lidt hyggeligt (romantisk).
Prisen på en hovedret må gerne komme op omkring de 200 kr. Men billigere steder vil jeg også meget gerne høre om.
Hilsen Signe
tilføjet af

dueslaget

Jeg kan varmt anbefale Dueslaget i Rødovre. Her er der meget hyggeligt og der er en flot indretning og priserne er rimlige. Dueslaget ligger på Auroravej 2, 2610 Rødovre. De har en hjemmeside som hedder www.restaurant-dueslaget.dk.
Tillykke med fødselsdagen og nyd middagen hvor den end skal nydes.
tilføjet af

La Coppia

Inde ved marmorkirken er en super italiensk lille ting. Den er nok i den dyre ende, men - IMHO - forfærdelig ukendt. Nu har den dog ligget der længe, så der må være nogle andre end mig, der kender den :-)
tilføjet af

lyder godt

den lyder god, men inde på aok, står der at den alligevel ligger i den billige ende, så ved ikke...hvem har ret :)?
men til dig der har lavet det første indlæg, så er den lille fede jo forfærdelig populær, har ikke selv været der, men har fået den anbefalet på må og få, af meget forskellige mennesker. de har en aftenmenu tror jeg til ca. 500 pr person, mener det er med vinmenu.
Hvis du vil i den rigtige dyre ende, kan jeg kun anbefale skt. gertruds kloster. formiddabelt.
tilføjet af

Era-Ora

Er formidabel! Men falder nok udenfor kategori, når det kommer til priser, mht. dit indlæg. Denne italienske restaurant på Christianshavn, er ikke bare udsøgt, den er simpelthen cremen af cremen. Vinkortet kan få enhver til at falde i svime, maden er uovertruffen, indretningen er smuk uden at være for prangende. Serviceniveauet er af allerhøjeste kaliber. Desværre for de fleste, ligger prisen for menuen, der er alle pengene værd, på omkring 700-800 kr. Vinpriserne starter vel omkring de 600 kr. vil jeg tro. Så til alle jer fyre derude, der lige skal forkæle lillemor efter alle kunstens regler, er denne restaurant alt det dit lokale pizzaria ikke er. :)
tilføjet af

hej signe

Hvis du vil pifte det lidt op så ligger der en rigtig goumet resturant i Dragør der hedder Beghuset det er lidt pebret men helt klart det værd
tilføjet af

Fiasco

Efter min mening bliver en middag sjældent bedre end på Fiasco, på frederiksberg (Gl. Kongevej.) Særligt hvis man kommer halv sent, så der ikke er så mange mennesker, er det fantastisk! Prisen er ca. 1100 kr. for en romantisk middag for 2 med vin.
tilføjet af

Restauranter i København

Der er jo rigtig mange gode restauranter i København. Men Langeliniepavillionen ude på Langelinie, Bamboo: Kinesisk på Vesterbro.
Det Lille Apotek, på Kultorvet. Så er der også en rigtig god en, som er i forb. med en biograf i nærheden af Rådhuspladsen, jeg tror det er Imperial,
der kan du spg. Håber at høre fra dig, Helge
tilføjet af

BITCH

Du er da for klam!!
tilføjet af

Vincent i kbh.er ...

.. Faktisk rigtig god, men bestil bord i forvejen
uanset dag !!!
Priserne er desuden utroligt rimelige, ja faktisk er det billigt, når man tænker på hvad man får for pengene. God velsmagende mad og så er det smukt anrettet. 3 retter 210,- kr pr. kuvert.
Husets vin kan desuden også anbefales, en frisk ung vin på cabernet savignon druen, som iøvrigt er fremstillet i Chile, landet med meget sol som er perfekt for denne drue.
Der udover skal det nævnes at der er en hyggeligt
atmosfære, næsten sydlandsk.
Restaurant Vincent's
Landskronagade 4
2100 København Ø
Tlf: 39 29 54 32
http://www.aok.dk/infosites/9752/
tilføjet af

restaurant

Den lyder super hyglig. kunne du måske komme med mere information om den?
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.