3tilføjet af

god appetit

kunne det skyldes at der ikke er tradition for benyttelse af toiletpapir?
http://www.jp.dk/kbh/artikel:aid=2836016/
tilføjet af

FØJ FOR SATAN

Fy for satan, det er bare FOR klamt :o( tror vist nok der går meget lang tid før jeg æder en shawarma igen...
tilføjet af

Forstår ikke....

Jeg forstår ikke hvor fordommen om at muslimer ikke bruger toiletpapir stammer fra?
Jeg kender flere muslimer og de bruger altså toiletpapir og ydermere vasker de sig bagefter - og også på hænderne.
Der er da ingen tvivl om at det er uacceptabelt at der er fundet så mange patogene bakterier og at der skal rettes op på problemet. Men at det skulle være fordi de ikke bruger toiletpapir tror jeg nu ikke på.
Men måske er håndvasken bagefter ikke hvad den bør være.
tilføjet af

det er nok nærmere

håndvasken efter toiletbesøg det kniber med. Hvis ikke brugte toiletpapiret ville man jo heller ikke for afføringsrester på fingrene som man kan overføre til levnedsmidlerne.
og bakterieniveauet i shawarma skal også forklares med måde det laves på. Affaldskød der "klistres" sammen. Derfor har det faktisk en utrolig stor overflade.
Tilberedning, det skal have en centrumtemperatur på mindst 65 grader, jeg tror det hører til sjældenhederne at shawarma har den temperatur inde ved spydet, hvor midten er.
Dernæst må varmholdt kød herunder sharwarma stå fremme i maximalt tre timer. Det bliver måske overholdt de mest besøgte steder, men hvor stor er mon sandsynligheden for at det bliver overholdt på alle shawarma-steder?
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.