5tilføjet af

Giv mig en mand der siger noget

Jeg har tit tænkt over hvorfor meget meget få drenge siger noget når de har sex, eller blir tilfredstillet på anden vis.. Er vi ikke gode nok os kvinder? Eller finder i det dumt at sige noget?
Personligt synes jeg ikke der er noget mere frækt end en fyr der siger i hvert fald bare lidt! Det giver da også en hvis sikkerhed for at det man laver måske ikke er helt dårligt.. Og i kender jo måske selv følelsen..
mange hilsner
pigen der savner lyd i sengen (...eller andre steder..)
tilføjet af

Lyde...

Jeg synes også det ville være rart med lidt lyde fra manden. Vi er jo ikke tankelæsere vel? Er i generte eller er i for vant til at skulle lege stilleleg fra dengang i boede hjemme?
tilføjet af

Helt enig

Jeg er helt enig, det er ren "turn of", når fyren intet siger.
Det tænder mig rigtig meget når jeg kan høre, se og fornemme at det jeg gør ved ham, er dejligt, og har en virkning.
Jeg kendte engang en fyr, han "kom" ofte, uden at jeg næsten opdagede det, det skete endda, at han stoppede mig med ordene: "Jeg er altså kommet". Så du må gerne stoppe.
Det gider jeg bare ikke i længden. SÅ drenge, der skal lyd på. ;)
Knus Susanne
tilføjet af

Til pigen som savner lyd

Hej Stønno *S*
Jeg gir dig fuldstændig Ret, der skal lyd til, ellers lyder det meget TOMT.
Jeg ville godt sige, at de første gange jeg prøvede sex, var jeg en del genert, jeg turde ikke, eller tænkte nok ikke på lyde dengang, og det gjorde pigerne heller ikke- MEN lige ind til den dag, hvor jeg mødte pigen som bare kunne det der, jeg blev vild, da jeg hørte hende, og det fik mig igang, til selv at være med, jeg følte man kunne nå langt med sexlivet, man lære hinanden at kende meget bedrer, og får meget mér ud af det.
Så det skal lige der til siges, at det ikke kun er mænd, der glemmer at gi lyd fra sig *S* det er også kvinder, selv kvinder som har prøvet det mange gange før *S* Vi er jo ikke lige pt. lige gode allesammen, jeg har mødt piger som troer det er en Lakrids-Stang som man bare dasker til, det er bare for mig Turn OFF!!
Jeg ville forslå, både for piger og mænd, prøv at gi lyd, sig noget sødt og dejligt, og hvad man kan lide, også over for den, som nok ikke tør at sige noget, det kan hjælpe ham, hende med at komme igang *Siler*
En STOR HILSEN FRA René
OG Held og Lykke til dem, som lære at åbne sin mund, i ville finde ud af at få et godt sex-liv sammen. Knus.
tilføjet af

læse

det er rigtigt at man også kan savne respons fra manden men, der er også nole gange hvor jeg hellere ville have været for uden..
jeg fandt engang en som stønnede..
det er lækkert når der bliver sagt noget, meeen, ham her stønnede som en pige, og det var lige ud sagt en direkte turn off...
virkeligt ærgeligt...
læse. Der er mange måder du kan læse en mand på..
personligt syntes jeg ikke der er noget mere sexet en vejrtrækningen, ellere at han fx. griber hårdt fat i livet på en...
..
men læs ham.. måske tænder han ikke selv på at stønne.!
tilføjet af

stønnnn..! hvilken lyd er bedst piger?

Hej...jeg stønner som en orne.. det giver de fleste piger øreorgasme prøv det drenge- og piger det er sgu da dejligt at høre et ærligt svin-mand, var? hvilken lyd synes i bedst om piger - tyr/hane/løve/orne/tarzan eller neon fisk... svar venligst liderlige tæver
mvh. keld kæp
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.