13tilføjet af

GadHvide!

Hvem der i sin tid, bestilte de tegninger af Mummahd. Var det ikke en slags konkoranse i ytringsfrihed / eller sensencur ???? eller husker jeg galt pia❓eller Jylandsposten? Godt Nytår Hej
tilføjet af

Hvad er dit spørgsmål???

For du kan vel ikke have glemt, hvordan sagen startede? Det kan jeg umuligt tro.
tilføjet af

godt spørgsmål

Mon ikke Pia har glemt hvem det nu var som startede hele sagen støttede af danmarks stolthed, DF
tilføjet af

DF bestilte muhammed tegningerne

så de kunne yppe til had og racisme, og give dem flere stemmer fra landsby-idioterne.😉
tilføjet af

Det husker jeg.....heldigvis

Svaret er, at der var en norsk forfatter som skrev en bog om Islam. Han ønskede at få sin bog illustreret. Der var dog ingen norske karikaturister som turde, da de udmærket vidste hvad det kunne føre med sig.
"Ej, danskerne er sgu nok lidt dummere" tænkte forfatteren så. Han udskrev, i samarbejde med JyllandsPosten, en konkurrence i hvem der var bedst til at tegne Muhammed
Og igen beviste bl.a. Kurt Westergaard, at den der opfandt udtrykket "Die dummen Dänen" ikke selv var helt så dum
Lagermann
tilføjet af

Hold dine løgne og racisme mod DF for dig selv.

Du ved jo udmærket, at det var en forfatter i Oslo, der bestilte dem.
Eller lider du af hukommelsestab.
tilføjet af

Husker jeg også

Og jeg husker også mine egne tanker: At nu beder de sgu om øretæver hvis nogen tør. 😃
Men ligeglad som jeg er med den kamelridende profet, eller rettere dem der udnytter hans skrifter til vold, så jeg frem til resultatet.
Iøvrigt mangler der aldeles ikke verden over latterliggørende tegninger af profeten, både værre og ældre, har ekstremisterne glemt dem ?
tilføjet af

Var ikke det jeg mente....

Mig bekendt var det ikke nazisterne der fandt på det udtryk om danskerne. Også selvom de sikkert havde god grund til det.
Når nogen stikker næsen lidt længere frem end andre, så er karikaturisterne der. Enig. Og det er sjovt. Muhammed har nu i et stykke tid ikke stukket noget som helst frem. Andre har gjort det i hans navn - javel.
Når en flok tegnere deltog i konkurrencen, så var det hr Kurt Westergaard som lige måtte give pennen en lidt ekstra tand ved at placere en bombe i Muhammeds turban. Det, og alene det, er grunden til at han er hovedmålet for denne verdens terrorister. Man ligger som man har redt, er et godt dansk ordsprog. Og vi har frygteligt travlt med at leve op til det.
Jeg har aldrig forstået hvad der fik disse tegnere til at hoppe på limpinden. Jyllands Posten var dem der opfordrede til konkurrencen. Men endnu mindre forstod jeg at man kunne være så afgrundsdybt tåbelige at genoptrykke dem. Det var i mine øjne det egentlig provokerende - og meget meget dumme. Der provokerede man for provokationens skyld. Ytringsfrihedstesten VAR afprøvet.
Jeg siger ikke "hvad sagde jeg". Det er vi vist en hel del der så komme. Det var kun et spørgsmål om tid. Se bare de to amerikanere som planlagde noget lignende, og endda nåede ind på Jyllands Posten i København.
Dette er ikke ovre. Det vil enten kræve en undskyldning fra K.W. eller lig på bordet er jeg bange for. Måtte PET og de højere magter vise sig mere duelige fremover.
Mvh Lagermann
tilføjet af

Åbenlyst ikke dig!

Hvid er en farve. At vide er noget andet.
Konkorance er er der ikke noget der hedder. Konkurrence er noget andet.
Jylland er der hvor Jyllands Posten sælger helt godt. Jyland ved jeg ikke hvor ligger.
Gad vide om alle Elendighedslisten's vælgere er de rene stavespassere?
tilføjet af

Genoptrykningen

Et er at lave de tegninger, og få den reaktion som vi vist alle husker. Men Jyllands Postens dumhed viser sig i 10. potens da man fandme vælger at genoptrykke disse fucking tegninger. Jeg mener, hvor dumme har vi lov til at være?
(Ytrings)frihed under ansvar går jeg ind for. Men tunnelblik og totalt blottelse af hjerneaktivitet er ikke det jeg ønsker vi danskere bør være kendte for.
Lagermann
tilføjet af

Du har ret

😮
tilføjet af

Øøh....

Citat
"Dette er ikke ovre. Det vil enten kræve en undskyldning"
Islamiske ekstremister er selv håbløst bagud med undskyldninger, de mangler jo stadig 2.800 stk fra 11/9 samt alt det der er sket både før og efter.
tilføjet af

Mange tak.

for din belæring i stave fejl. godt nytår
tilføjet af

Hvilken konkurrence medførte så disse tegninger:

SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.