10tilføjet af

går det at være 2 på meget lidt plads?

Jeg har fundet mig en billig lejlighed på 40 kvm, problemet er at det kun er en én værelses med separat køkken og bad, dvs. jeg og min kæreste skal sove inde i stuen.
Det jeg nu er meget bekymret for det er om vi får problemer med at være to på meget lidt plads, om vi som to studerende kan få det til at fungere sammen.
på den ene hånd er jeg slet ikke i tvivl for jeg elsker ham meget.
men på den anden så er jeg i tvivl om vi kan give hinanden den plads det tager sådan at man føler man kan være lidt alene, til at lave lektier eller bare til at være...
nogen der har nogle erfahringer med roommates eller parforhol på den måde?
Mvh Farmer-May
tilføjet af

Jeg delte 18 m2 med min mand i 6 måneder

- vel og mærke da vi forudgående kun havde kendt hinanden i 2.
- Vi lærte hinanden at kende, fik slebet nogle kanter, lærte at gå en tur og tog så hjem og giftede os.
- Jeg har også boet i kollektiv og trivedes med det. Jeg tror det i bund og grund er et temperamentspørgsmål. Jeg ville nok være betænkelig, hvis jeg var betænkelig ved arrangementet. For nogle mennesker er det for lidt "plads" til privatsfæren.
tilføjet af

selvfølgelig

godt nok en gammel tøs (52 år) men jeg kan da huske da jeg startede med min daværende kæreste på 48 m2. Selvfølgelig kan det gå, man indretter sig bare med et området til arbejdspladser ( en til hver) et langt bord langs den ene væk er helt fint, et sengehjørne, et opholdshjørne og måske et til spisebord. JO vi klarede det fint - Vi har nu holdt sammen i 33 år, og efterhånden fået 2 børn og hund, så fat mod. Det skal nok gå, hvis I begge er indstillet på det. Det kan jo bare være en "første lejlighed", senere kan I jo få mere plads.
hilsen " en gammel tøs".
tilføjet af

ja da

jeg boede sammen med min kæreste i 9 år på 48 kvm, inden vi blev 3 og flyttede til noget større.
tilføjet af

Det afhænger af jer

Det afhænger meget af jeres personlige mønstre.
Jeg er selv sådan indrettet, at jeg ikke kan leve i ét værelse med en anden. Jeg har behov for at kunne adskille mig fra min samlever indimellem, uden at én af os nødvendigvis skal sidde på toilettet eller et andet sted og hænge, fordi vi skal have lidt plads hver for sig.
40km2 i sig selv er ikke nødvendigvis et problem, men jeg ville nok se mig om efter en lejlighed med 1 1/2 eller 2 værelser, sådan at i begge kunne være til stede uden at sidde lårerne af hinanden.
tilføjet af

tak for de søde svar begge to :)

Ja jeg regner godt nok med at vi nok flytter i noget større når vi får job og dermed flere penge...
vi står begge foran starten på en 3½ og 5 årig uddannelse så...
Jeg har også tiltro til at det skal gå, men har bare fået at vide af så mange at det aldrig aldrig ville gå, og det er fordi dem jeg holder af siger sådan at man bliver betænkelig :)
synes selv det er det værd at trækkes med en måske lidt lille lejlighed end at skulle tage Su-lån med mere :)
Det er dejligt at få nogle "friske" øjne til at se på det, og ja på en måde er det jo et plus at I er noget ældre end vi er, for stoler mere på jeres erfahringer end på mine veninder som knapt nok har fundet en fyr de holder ærligt af som jeg har... Tror i bund og grund at de hellere synes jeg skal bo alene så der er plads til mere fis og ballade :P...
Mange Tak Tøser, dejligt man altid kan gå på solen og få lidt et lidt objektivt syn på alt mellem himmel og jord.
Mvh Farmer-May
tilføjet af

ja sevlfølgelig...

vi har det begge sådan at vi godt kan være lidt alene selvom vi er sammen, og jeg får masser af tid til at danse nøgen rundt i køkkenet mens han er på arbejde for eksempel... men ja nogle gange kan det være et problem at få lov at være sur og have sin egen bobel til det går over, når man ikke kan smække med døren til sove værelset...
min kæreste siger somregl "vi behøver jo ikke sidde lårene af hinande, vi kan jo bare tage væk et par dage hvis det bliver rigtig slemt, ud og have det sjovt med vennerene uden kæresten for eksempel...
Mvh Farmer-May
tilføjet af

Vi havde 45m²...

Min ex kone og jeg boede i starten på 45m², der fik vi også vores 2 børn.. Vi boede der i 4 år.. før vi flyttede til noget størrer..
Pladsen eller mangel på samme, var ikke noget problem.. bare kærligheden til hinanden var der..
Naturligvis får man slebet nogle kanter, og åbnet for noget tolerence.. i så tætte omgivelser.. men det er jo netop det der gør samlivet spændende.. Såå "dont worry"
Venligst Klaus
tilføjet af

sandholmlejren

Vi har met hele familie sidste 3 kår boet på 38 meter
Du skal ikke vær bekymret
tilføjet af

Kan fortælle dig

at min kæreste og jeg nu har levet sammen i en et-værelses på 50 m2 i et år, her er ikke meget plads, faktisk så lidt plads at der ikke er plads til at skifte mening, men hvis begge er indstillet på det kan det sagtens gå, det kan af og til bringe smilet frem at man lever så tæt sammen.
Ønsker at det må lykkes for jer
tilføjet af

Næsten kun positive svar :)

Mange tak. efterhånden har jeg kun fået positive svar på denne tråd :)
jeg ved der skal arbejdes hård for at give hinanden plads, men det afskrækker mig ikke :)
det er mere når andre folk udtrykker at de tror vores forhold bestemt vil gå i stykker af det, mens at jeg er overbevist om noget andet...
Tak til dig og til resten af svarene for den sags skyld :)
Mvh Farmer-May
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.