8tilføjet af

Perikon, virker det?

Hej jeg kunne godt tænke mig at høre fra nogle, der har prøvet Perikon mod nedtrykthed og mild depression.
Eller en som evt kender et tilsvarende middel som kan købes via helse eller andet.
Jeg har været ved lægen, hun vil ikke udskrive noget til mig da hun ikke mener det er slemt nok. Men personligt kan jeg knap nok holde ud at være inde i mig selv. Jeg trænger til sådan et skud humør i røven.
Jeg spiser yderst fornuftigt og motionere flere gange om ugen, dog uden indvirkning på humøret. Så jeg vil gerne afprøve noget af ovenstående.
Håber på positive svar.
tilføjet af

Sikkert fint nok, hun ikke vil udskrive

men hvad har hun så tilbudt dig? Samtaler?
tilføjet af

Ja det

virker fint. Har prøvet det. Man advarer også på medicin mod depression mod at bruge perikum sammen med. Det dæmper bestemt de kedelige tanker.....
tilføjet af

Perikon

Hej
Har selv prøvet Perikon (Calmigen). Det kan godt hjælpe en lille smule - men kun hvis der er tale om en meget mild grad af depression. Men prøv det da, det sker der ikke noget ved. Der er ingen bivirkninger. I starten bør du tage 2 tabletter dagligt.Det kan købes i håndkøb på ethvert apotek Hvis du stadig efter 2-3 mdr. føler dig meget deprimeret, mener jeg din læge har pligt til at hjælpe dig. Håber du snart får det bedre,
jeg ved om nogen, hvordan du har det. Men der er lys for enden af tunnellen : )
tilføjet af

det virker

...Har let angst/depression og har mærket en betydelig virkning af perikon. Det fjerner som allerede beskrevet i et andet svar mange af de dystre tanker. Men det er ikke nok at tage en som der står på nogle af pakkerne. Og ja så mindsker det virkningen af anden medicin som fx p-piller osv. Men ikke andre bivirkninger end at man bliver lettere solbrændt :o)
tilføjet af

Hej alle

Jamen lægen sagde jeg sku kontakte en psykolog og få nogle redskaber. Og virkede den ene psykolog ikke sku jeg prøve en anden. Men jeg har mildest talt ikke råd! Jeg har prøvet psykologer en del gange før, jeg syntes ikke de virker optimal.
Den ØV FØLELSE jeg går med er mere en tendens til at græde og til at blive vanvittigt hurtig frustreret, hvorefter jeg så tuder igen. Med andre ord skal der ikke meget modgang til at vælte mig.
Jeg har haft 8 års sygdom inkl 2 meget nære dødsfald inden for de sidste 9 år. Jeg er simpelthen tappet for energi og når jeg samtidig fysisk kæmper lidt så er det ikke nemt.
Lige nu snuser jeg til bunden og derfor mangler jeg desperat en "opkvikker".
Tak for svar. Vil i anbefale at man ligeså godtkan holde med P piller i den periode man prøver perikon? Og hvor hurtig kan jeg forvente en virkning?
TAK for MEGET brugbar information. Det sku ikke en sjov situation at stå i :)
KH
Pigen det søger et "psykisk spark i røven" :)
tilføjet af

Perikon

Sørg for at bruge en anden form for prævetion, da perikon sørger for at leveren udskiller hormonet fra p-pillen hurtigere.
Har du overvejet en psykolog med uddannelse i kognitiv terapi. Snak med din læge om dette kunne være en god ide.
http://www.psykoweb.dk/selvtillid/1c.htm
tilføjet af

Har brugt Perikon

Hej. Jeg fik en depression sidste sommer og startede på Hyperikon fra Natur Drogeriet, fordi jeg ikke ville igennem de bivirkninger, som alm antidepressiv medicin giver. Jeg tog 3 X 2 piller (6) om dagen og kunne efter en uge mærke betydelig forandring. Jeg har taget dem i et havt år nu og er kommet helt igennem min depression uden bivirkninger. Samtale via psykolog eller anden terapeut er selvfølgelig godt, og sammen med Hyperikon virker det også hurtigere. Læs evt. nogle selvhjælpsbøger og få mere indsigt i dig selv og dine problemer, uden dermed at sige, at man selv kan være sin egen terapeut. Det kan man ikke!! Held og lykke🙂
tilføjet af

Perikon og mild depression - et svar til spørgsmål

Hvis man ikke deprimeret i forvejen, så bliver man i hvert fald deprimeret over at læse om, hvordan du bliver forsømt af det offentlige, som vi betaler halvdelen af vores løn til i skat. Pas på med at stoppe med p-piller for kunne starte med perikon. Husk, at p-pillestop kan ændre din hormonelle balance, hvilket kan føre til nedsat humør. Det vil i sig selv ikke være særligt hensigtsmæssigt, da du jo netop forsøger at komme af med din depression. Det vil svare til at få et job som pædagog, hvor den løn du får bruges til at betale en pædagog til dine egne børn. Så kan man jo ligeså godt blive hjemme. Jeg synes du bør læse om perikon og evt. skifte læge. Når du har sat dig ind i hvad perikon er og hvilke virkninger samt bivirkniner perikon har, så vil din læge ikke kunne spise dig af med historier om at perikon ikke virker. Det virker på mild depression. Og du skriver jo, at du har en mild depression. På http://www.sundhedslex.dk/perikon.htm kan du læse en god artikel om perikon. Held og lykke med det hele. Håber inderligt, at du har fået det bedre. Find dig ikke i den behandling du har fået af det offentlige.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.