6tilføjet af

Fyre...sig mig lige...

Hvis I kunne bestemme....
Hvad er så den perfekte dag for jer ???
Hvad laver I ???
Og den perfeke gave I kan få af jeres kæreste / kone?
(F.eks til fødselsdag, "kæreste-dag", "bare fordi" )
Jeg vil gerne høre fra jer nyforelskede, men også fra jer de er i et forhold der knager og fra jer der har været sammen "i 100 år"...
tilføjet af

hvis jeg

HVIS jeg kunne bestemme - er du gal mand så havde vi SEX 2 gange dagligt og det hende der tog initiativet og begyndte med blowjob. JA jeg mener det!!!
Den perfekte gave var hvis hun inviterede veninden med og de overraskede mig med sex.
JA jeg mener det.
Det KNAGER ikke hvis man ligger mellem 2 piger.!
tilføjet af

Romantik i højsæde

Hej....
Jeg er en fyr som har været i forhold i 8 måneder og det går rigtig godt. Vi elsker hinanden meget højt. Vi er flyttet sammen og har anskaffet os 2 små katte.
Hvad kunne min kæreste gøre for mig og gøre dagen perfekt?
Jeg vil sige, at hun skulle forkæle mig med morgenmad på sengen og bagefter bare ligge og hygge der, uden at tænke over, hvor længe vi ligger der.
Tage en tur til stranden og hygge, få noget sol, bare ligge og snakke og kæle.
Om aftenen skulle hun lave en lækker middag til os begge som hun skulle servere for mig i en fræk kjole som overladt meget lidt til fantasien, men alligevel nok til at skjule "gotterne";o)
Aftenen slutter af i soveværelset med lidt massage til mig og hende og afslutningsvis selvfølgelig prikken over i'et, elskov.
For at svare på dit andet spørgsmål!!!
Jeg er meget svær at købe gave til, dels fordi jeg aldrig ønsker mig noget men også fordi jeg køber tingene når jeg mangler dem. Ting som altid er et hit er parfyme, tøj eller måske en cd.
Håber du kunne bruge min besvarelse til noget
Med venlig hilsen
Kim
tilføjet af

har haft den perfekte dag...

jeg har haft noget nær den perfekte dag...
Vi har været gift i tre år og det bliver bare bedre og bedre (men skal selvfølgelig holdes og plejes)
Beklager, hvis jeg virker som en lyseslukker på enkelte andre; men helt ærligt, det er da ikke kun 2 piger, der kan være den perfekte dag. Jovist - jeg tror da også det kunne være fedt, men jeg vil ikke løbe risikoen for at forholdet med min kone lider skade. Hvis jeg nogensinde skulle det, skulle det være hvis jeg var 'alene' igen.
OK: Min perfekte dag var min sidste fødselsdag, hvor hun tog sig godt af mig om morgenen med morgenmad og "hygge" i sengen. Gaverne fra hende var sådan nogle rigtige nørde-ting som jeg virkelig havde ønsket mig, men som helt sikkert ingen andre ville have købt. F. eks. Trilogien af Godfather samlet i en box. Altså pæne gaver, som det også kræver lidt arbejde at få fat i (der var tydeligvis brugt noget tid på at skaffe dem frem og det luner, når man kommer fra et hjem hvor ønskesedlen aldrig blev fulgt). Om aftenen havde hun inviteret mine bedste venner forbi til lidt stille og rolig hygge. Selv havde hun taget en min yndligngskjole på og en top i sort satin top på som virkelig bare så SUPER ud. Wow, hvor var hun HOT. Deserten var en fantastisk lagkage fra La Glacé med mit yndlings NFL-holds logo på kagen (amerikansk fodbold) - WOW. Hun havde selv været på internettet for at finde et ordentligt billede af logoet, som konditoriet kunne bruge til at lave kagen. Jeg smeltede fuldstændigt.
Den sene aften var bare hygge os i mellem både før og efter dynetid.
Håber det inspirerer, men pointen er vel primært, at så længe du har lagt noget tid og engagement i at finde på ting som HAN interesserer sig for / ønsker sig mv. Det er jo ikke umulige ting, som min kone gjorde, men ting som virkelig ramte plet. Derfor: tro ikke at der er 'den rigtige måde' som gælder alle mænd. Lad din intuition råde, og bær over med ham på de punkter, hvor du normalt ville sige: det er sq for fjollet (ligesom med min kones NFL-kage til mig).
mvh,
tilføjet af

Hvad er det lige....

.... Med mænd og to kvinder i sengen ??? Og altid gerne kærestens veninde ?? Er hun mere lækker en din egen kæreste,- og i så fald... Hvorfor tager du så ikke bare hende?? Men seriøst, betragter du det slet ikke som utroskab ?? Min egen kæreste fablede også om det i en tid (det er jo nærmest børnelærdom at man som mand skal have lyst til 2 piger på een gang), indtil jeg i meget lang tid forklarede ham, at uanset om det er en mand eller en kvinde jeg er sammen med er det at bryde troskab. Og det der nok gjorde ham mest nervøs var da jeg sagde: Hvad hvis jeg bedre kan lide at have sex med hende i stedet for dig (læs: Lukket for det varme vand for manden!!!!)? Så begyndte han at tænke over konsekvensen og mente ikke at det ville være så morsomt igen. Altså, i mine øjne er det utroskab. Det er ikke forbudt at have fantasier,- det er så sandelig heller ikke forbudt at tale om dem i mere intime stunder og lege at det foregår, men det er vigtigt at kunne skelne imellem at bryde tillid og troskab og til at lade "ham med det lille hoved" tænke før ham med det store hoved.
tilføjet af

Perfekt

Den perfekte dag er når man har penge nok og spiser sin middag på byens bedste pølsevogn.
tilføjet af

smiler

Hej med dig
hvad er perfekt
hvem er perfekt
til det kan der svares, ingen er perfekt.
nogen som mig er heldige og kan nyde livet.
et er altid sikkert, det perfekte er at have virkelige gode venner, som man har tid til at støtte og som giver sig tid til at støtte en selv når man har det svært.
Det perfekte er ikke at gå fra sine kærer i vrede, ikke at lægge sig til at sove, før dagens småskænderrier er lagt på hylden og glæmt.
Et er helt sikkert, gods eller guld er rart at have, men for det kan man ikke få det perfekte.
små gaver hver dag er det perfekte, de skal ikke værer købt, for den største gave alle kan få er dagens smil, fra hjertet, jo fler jo bedrer - det sidste man skal opleve hver dag et et smil, enten fra sin partner, eller ens eget spejlbillede.
jeg kunne bruge mange fler ord på det, men vil slutte med
tillid tolerangse og sidst men ikke mindst posevtive tanker.
det perfekte føles som dans på roser - få har råd til så mange roser hver dag og dog den største og kønneste rose er dit dejlige smil
hilsen fra en gammel knag som har oplevet det prefekte i perioder - hvor er livet dog skønt!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.