12tilføjet af

Forts. Alder vs. kærlighed

Hej,
Jeg vil skrive et indlæg her, lidt i forlængelse af en anden debatstreng her, og så dog alligevel. Den streng jeg tænker på, er den der hedder ”Alders forskel” http://debat.sol.dk/show.fcgi?category=16&conference=28&posting=75308
Denne debat har jeg fulgt med i, af flere gode grunde. Dog har jeg ikke sagt noget der.
Jeg har lagt vægt på, hvad folk synes om aldersforskellen. Men personligt bringer det mig stor harme, at læse den egoisme, selvforherligelse og umodenhed, forfatteren af debatoplægget udviser.
Det kan på ingen måder bringe mit pis i kog, at manden er 23, og pigen ”kun” er 14. Hvis de to, ærligt og oprigtigt har følelser for hinanden, så skal alderen vel ikke være den afgørende faktor i det. Følelser er ikke noget man selv kontrollerer om man skal have eller ej. At man kan styre, om man så vil agere på sine følelser, det er så en helt anden snak. Der mener jeg så, at forfatteren af debatoplægget er gået af sporet.
At have sex med en pige på 14, er ikke blot kriminelt, men så absolut også egoistisk, når man som forfatteren her, selv er 23. Det kan under ingen omstændigheder være pigen han tænker på, men der i mod udelukkende sine egne lyster.
Min egen seksuelle debut var nok efter manges mening, meget sen i optrækket, i det jeg selv var 21. Men jeg følte først jeg var ”klar” til det der, og det blev således til noget jeg vil huske som noget meget godt og positivt. Meget fordi det den gang var med den ”rette.”
Jeg har således meget svært ved, at på nogen måde kunne forestille mig, at en pige på 14, kunne have denne modenhed, og klarhed med sig selv, til vitterlig, dels at vide hvad hun går ind til, dels at vide om dette reelt er noget hun selv har lyst til.
Når det så er sagt, så vil jeg kaste håndklædet i ringen her, og tilstå, jeg er selv 33, og langt op over ørerne forelsket i en pige der nu her fylder 15. Rettere sagt, forelskelsen har for længst lagt sig. Det er hende, alt hun er, alt hun gør, alt hun siger, som jeg elsker fuldt ud. Jeg siger jeg elsker hende, for det gør jeg virkelig. Som en mand på 33, med to faste forhold bag mig, der sammenlagt tæller cirka 10 år, samt en datter på nu to år, så vil jeg mene, at jeg skam nok ved hvad kærlighed er.
Jeg havde en god snak med pigens far på et tidspunkt, hvor han ringede til mig. En mand som jeg faktisk fik en utrolig respekt for, gennem den snak vi havde der. I en meget venlig, men helt klart forståeligt bekymret stemme, gjorde han klart for mig, at han nok ikke lige var så vild med tanken om, at jeg som mand på 33, sagde mig have den slags følelser for netop hans datter. Han stillede mig således et spørgsmål, som jeg har tænkt ufatteligt meget over. ”Hvad kan en mand på 33, have til fælles med en ung pige på 14?”
Personligt måtte jeg indrømme for hendes far, at var det MIN datter, så ville jeg ikke vide hverken ud eller ind. Det gør jeg stadig ikke. Jeg ville nok have gået totalt amok, og fundet mig et haglgevær et sted. Men jeg har så forsøgt spørge mig selv, om hvordan jeg kan acceptere min egen kærlighed, håbe og tro på, at andre ville det, men så ikke selv være klar til, at gøre det samme med min egen datter hvis det var.
Pigen som jeg elsker, er en pige jeg lærte at kende gennem en chat på en meget velrenommeret website. En website hvor det over hovedet ikke havde med noget af den art at gøre. Her begyndte vi i det små at snakke sammen, og jo mere vi snakkede sammen, jo mere kunne jeg li den ”person” jeg snakkede med. Vores samtaler blev længere og længere, dybere og dybere, for til sidst at vare fra vi stod op, og til vi gik i seng. Der var ikke det vi ikke kunne snakke om.
Jo mere vi snakkede sammen, og jo mere jeg lærte pigen at kende, jo mere vi hver i sær lukkede op for mange ting, så gik det op for os, at vi på så mange måder tænkte ens, følte det samme for ting, så ens på verden og livet. Kort sagt, når vi snakkede sammen, så var vi som to dråber vand der fandt sammen til noget større.
Det skal måske for god ordens skyld siges, at emner som sex og andet i den retning, ALDRIG var på dagsordnen der.
Gennem det website, hvor vi lærte hinanden at kende der, sendte jeg helt i starten en lille venlig fødselsdags hilsen til pigen, den dag da hun fyldte 14. Dette skete en af de absolut første dage vi snakkede sammen. Så jow, jeg burde nok et sted, havde været klar over hendes alder. Men det var ikke noget jeg tænkte så meget over lige der. Hun var jo blot en jeg snakkede lidt med, og så var det jo det.
Alt efter som vi så snakkede sammen, jo flere ting vi fik snakket om, jo mere kunne jeg li den ”person” jeg snakkede med. Jeg fandt ud af, at jeg var sku forelsket i denne ”person.” Denne ”person” havde ramt mig, på en måde jeg bare ikke kunne forklare. Jeg vidste ikke hvem vedkommende var, hvordan vedkommende så ud, eller på anden måde noget som helst. Andet end, at når jeg stod op, så tændte jeg computeren, i håbet om at netop ”hun” var online, og havde tid til at snakke.
Så skete det så en dag, at jeg faldt over hendes profil på dette website, hvor jeg på det tidspunkt også for første gang så et billede af pigen. Fyldt af en underlig glæde og varme, så læste jeg hendes profil fra start til slut, ind til jeg fik en mursten i hovedet. Den pige jeg elskede så højt, hun var KUN 14. Nu bliver hun så 15 om et par dage her, men hvilken forskel gør det, andet end at jeg har elsket hende så længe.
Jeg har ikke selv VALGT at elske pigen, jeg gør det bare, og jeg gør det fordi at netop hun, hun er som hun nu er. Andet kan jeg egentlig ikke sige. Hun er bare så sød, hun er så dejlig, på alle måder, hun er en pige man seriøst kan snakke højt og lavt med, en der tænker og føler præcis som mig.
Nogle vil sige, at jeg er vildt umoden. Den snak gør mig sq gal, for det er som sådan ikke mig man bedømmer der, men den pige jeg elsker. Hun er langt fra umoden, af sin alder at være. Tvært imod, så er hun på mange måder langt mere voksen, en dem der har en højere alder. Alder er altså ikke altid lig med, at være voksen og moden.
Helt klart er dog, at hun grundet sin unge alder, stadig har mange ting hun skal lære, mange ting hun stadig skal få lov til, at i ro og fred få tage stilling til, at finde sig selv i. Det er der slet ingen tvivl om, og må fanden tage den der prøver at lave om på det. Hun skal nok blive voksen, men der er ingen grund til at skynde på det, for det bliver hun ikke voksen af, men kun ødelagt og snot forvirret. Det byder man ikke nogen man virkelig elsker, hvor unge eller gamle de så end måtte være.
Jeg vil egentlig med dette oplæg, henvende mig til, dels de unge piger her, der kan forstå hvordan en pige på 14 – 15 år føler og tænker, og som den vej kunne give et par ord med på vej her. Men ikke mindst, alle jer forældre der ude, der har pigebørn i denne alder.
Hvis en mand på 33, og en pige på 15, virkelig ærligt og oprigtigt, på alle måder, med fuld respekt for hinanden og hinandens alder, vitterlig er forelskede i hinanden. (Glem alle tanker omkring sex, for det er der slet ikke på tale her, og kommer heller ikke de næste mange år.) Hvad så ?
tilføjet af

Hvis du virkelig ER SÅ lykkelig

ville du så ikke i virkeligheden være fuldstændig ligeglad med hvad andre tænker om jeres forhold?
tilføjet af

genkender

Det er svært at svare på uden at man måske kommer til at træde på nogen.
Men har selv været 15 år og skrub forelsket i en mand der var meget ældre (36).
Når man som 15 årige er meget moden i sine tanker, så er det ikke sikkert at man også er det i sine følelser, i den alder er man forvirreret og skal til at finde ud af hvem man er, let er det at blive forelsket i en der er ældre, en der forstår, lytter og så er det på samme tid spændende...Og hvorfor ér det spændende, jo det er fordi man endelig kan tale voksent med en der har prøvet en masse, der bliver lyttet og man bliver taget alvorligt ( ikke som når man taler med sine forældre som stadig ser en som et barn).
Som du også selv spørger om, hvad har en pige på 15 tilfælles med en mand på 33, INTET.
Så læg dine egne følelser lidt på is, vær hende en god ven som hun kan tale fortroligt med, råd hende til at date drenge på hendes egen alder, hvis I stadig taler sammen og har samme følelser for hinanden om nogle år, så tag den derfra på det tidspunkt.
tilføjet af

SYGT

SYGT OG SYGT
tilføjet af

DET ER SYGT

SYGT OG SYGT ----SORRY
tilføjet af

pædofil, umoden mand på 33

det er så sygt - du er ikke helt normal.
tilføjet af

hmmmmm

jeg tror bare du skal finde en på dig egen alder?! seriøst det er for klamt at du kan forelske dig i en pige på 14! brrr.. det ville ALDRIG nogensinde kunne gå mellem jer 2? for det første fordi at en pige på 14 ik er MODEN NOK, så kan du sQ sige hvad du vil! jeg har haft en veninde som var 15, som blev forelsket i en mand på 34, og han havde 2 små børn. de prøvede alt for at få det til at kører.. men det gik bare ik, en pige på 14, fester, går i skole osv...
sååå.... jeg har kun 1 svar til dig, find dig en DAME på din egen alder...!
held og lykke...
tilføjet af

PÆDOFILE SVIN !!!

Hun kunne være din egen datter.
Hvor er din skam i livet !
Tal om egoisme, din syge stodder.
Føj for satan !
Jeg håber nogen får held til at aflive dig inden længe.
tilføjet af

godt svar

Noget lignende vil jeg selv have svaret ham, et forhold mellem en 33årig og en 15årig vil aldrig blive jævnbyrdigt.
Jeg har selv været ude for et "forhold" til en 16årig for lidt over 3 års tid siden, som jeg mødte på en festival : på det tidspunkt var verden ung og uprøvet for mig, jeg havde ikke haft kontakt til nogen piger på nogen måde, og blev nok også mest forelsket i forelskelsen med hende: her var én der følte noget for mig og én som jeg kunne dele mine dybeste følelser med for første gang. Jeg øjnede pludselig muligheden for at starte "forfra" med min ellers fortabte ungdom og leve som en 16årig igen. Men selvom man ikke har erfaringer med piger og kærester, så er man trods alt alligevel blevet så meget klogere på livet alligevel..trods alt. Nu endte det ikke med andet, end at jeg havde en kort affærde med hende (vi var ikke sexuelt sammen), senere mødte jeg en mere moden kvinde som jeg uden tvivl havde mere til fælles med, og hvis det ikke havde været at hun var så dømmende mod mig, kunne vores forhold sikkert have holdt. Det tvivler jeg på at et forhold til den 16årige kunne have gjort, selvom hun var nok så sød og forstående.
Derudover kommer alt det oveni hvad omverdenen tænker; selvom man siger at man er pisseligeglad hvad andre tænker, så bør man tænke sig om endnu engang: betyder kæresten mere end de ellers gode venner (tvivler på mange ville acceptere forholdet), familie og omgangskreds iøvrigt?
Den der skrev indlægget undskylder sig med at han har erfaring med kærlighed og hans 10 år med 2 ex'er gør at han kan ved mere om kærlighed end så mange andre. Ordet "kærlighed" behøver ikke at mystificeres, i bund og grund handler det jo om at han er fascineret af hende og hun er i hans tanker hele tiden. Det kan vi jo alle opleve, specielt os, der har let ved at blive forelskede...
Du har ret, han bør lige lægge sine følelser på kold is for en tid, han bør tænke grundigt igennem om han virkelig kan se en fremtid sammen med hende...
tilføjet af

Tro mig

Jeg ved godt hvad du snakker om. Ikke mere om den sag, men jeg kan enormt godt lide dit indlæg, og synes, at du er enormt moden, du tænker nogle gode tanker, men den bedste tanke du har er, at du elsker hende, for det er en erkendelse der er boblet op fra dit hjerte, og det har du jo planlagt skulle være sådan, men du giver de gode følelser plads, og du handler på dem.
Tror du helt ærligt at fordi folk er jævnaldrende, at det så er en garanti for at agere modent overfor hinanden? Nej, du.
MEN, nu er jeg jo ikke en ung pige, og det var nok ikke mig du skulle have i tale. Jeg er sådan en der mener, at kærlighed ikke kan være forkert.
Så jeg ønsker jeg kun varme og glæde fremover. ***SMIL***
tilføjet af

UPSUPS

Det har du jo IKKE planlagt skulle være sådan....
Det kan sgu hurtigt komme til at lyde som noget helt andet...bare sådan et lille dumt ord :o)
tilføjet af

Jamen hej til dig også Hansen,

Fik du i øvrigt læst andet end overskriften ??
tilføjet af

Det er smukt!

Hejsa..
Jeg kan næsten ikke lade være med at grine når jeg læser hvad "hr. hansen" og "gud" skriver til dig, for hvis de ikke forstår dine ord, forstår de virkelig ik kærligheden og jeg synes derfor ik at du på nogen måde skal lade deres ord påvirke dig.. Pædofili er noget helt andet, end følelser for kun denne ene unge pige..
Jeg synes derimod at det er smukt at du kan være så forelsket, men stadig tænke på det så meget fra hendes side.. Rådet du tidligere fik om, at hjælpe hende og være hendes ven indtil hun var lidt ældre og måske stadig havde følelserne for dig også (hvilket jeg går ud fra hun har nu.!?) Ville nok være det bedste, da der desværre bliver nødt til at tages hensyn til de store aldersforskelle, men jeg ved hvor svært det må være for dig..Der findes ikke noget værre end kærlighed der ik kan blive opfyldt..
Du skal nok bare regne med at hun mister følelserne for dig undervejs, for man bliver sku så let forelsket i hendes/min alder..
Jeg er selv 15, og glad for at man muligvis kan se frem til en betænksom mand som dig, og ikke kun en af de mange hjerteløse fyre man ellers høre om rundt omkring i de andre debater.. Vil bare give dig en kæmpe ros for din betænksomhed!!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.