6tilføjet af

Forelsket i lærer

Jeg er 32 år er håbløst forelsket i en lærer på et kursus jeg går på! Han er gift og jeg har da bestemt ikke "lyst" til at lave rav i hans ægteskab - men kors hvor er han dejlig. Jeg kan ikke finde ud af om han flirter med mig eller "bare er sådan", men jeg synes der er et eller andet når vi får øjenkontakt. Jeg føler mig som en tåbelig teenager - HJÆLP hvad gør jeg??
tilføjet af

Pas på...

Jeg mener at du skal passe på. Hvis det ikke er gengældt går forelskelsen sikkert på et tidspunkt over igen, og nogle folk er bare sådan at andre nogen gange misforstår deres væremåde som flirtende. Hvis du ikke har lyst til at "lave rav" i hans ægteskab, vil jeg foreslå at du forholder dig afventende, og evt. lader ham tage det næste skridt hvis der er noget i det. Nogen gange bliver man uhelbredelig forelsket, men hvis det ikke er gengældt, går det som regel over på et tidspunkt. For et par år siden blev jeg selv vildt forelsket i en gift mand, jeg holdte ligesom igen, fordi han var gift, men det viste sig at han også var MEGET forelsket i mig, og i dag har vi stadig et dejligt forhold, det er dog ikke helt uproblematisk at forelske sig i en gift mand, og slet ikke at indlede et forhold, nogle mænd er dog bare DEJLIGE!
Held og lykke!
tilføjet af

sats!

Hej Tulle
Du har vist svaret mig "krebsen" på mit brev, om hvorfor jeg ikke blev skippet helt, og det var et godt og rigtigt svar.Nu vil jeg så også svare dig, hvis du da er den samme Tulle.
Jeg har også prøvet at være håbløst forelsket i en vejleder, jeg havde på et kursus. Jeg syntes ligesom dig, at der var noget, når han kiggede på mig. Han var ikke gift, men jeg havde mistanke om, at der var en kvinde i hans liv.Han var 42.
Jeg satsede så. Dvs. jeg fandt hans mobilnr. og ringede ham op en dag, jeg vidste han var alene på kontoret på kursusstedet. Jeg sagde ligeud, at jeg synes han var sød og at jeg gerne ville møde ham.HAn blev meget paf, men var forstående!! en kursist som jeg som han ikke havde forventet det af. Meen han ville ikke noget, ikke engang møde mig. Så jeg tog fejl, men havde det godt med at være afklaret. Jeg kom videre, kom over ham, men jeg kunne jo også have fået ham i lotteri-spillet. Så jeg vil sige prøv det!! sats!!! hvis du altså kan klare det med et evt. ødelagt ægteskab.
tilføjet af

Hvis der er ring på.....

Okay, lad mig starte med at sige... dejligt at være forelsket. Men en gift mand? Jeg har været der, og ved du hvad? det er sgu de færreste der forlader konen og går ind i et nyt forhold. Men måske er det ikke det du vil have?*S*
Under alle omstændigheder, skal du jo have en afklaring på et tidspunkt, så hvorfor ikke konfrontere ham med dine føelser?
Knus
Nubia
ps: Er du sikker på du ikke forveksler forelskelse med beundring/ betagelse for den lærer?
tilføjet af

Find en fri!

Man holder sig bare væk fra mænd der er optaget, af respekt for manden, kvinden og sig selv. Jeg tror godt det kan lade sig gøre :-)
tilføjet af

Selvfølgelig kan man det!!

Ja, man kan finde sig en fri. Men du har ret, det handler i bund og grund om respekt, ens selvrespekt. Som sagt, been there, done that og gør det aldrig mere. Vil ikke føle sådan igen!
tilføjet af

arhhh.

Hej jeg har også været forelsket i en lærer på et kursus..
jeg tror bare han flirter med dig...
godt nytår
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.