2tilføjet af

Forelsket eller ikke?

Her er min ”historie” som jeg meget gerne vil have jeres side af sagen på. Hold jer ikke tilbage med meninger eller holdninger. :o)
Sagen er den at jeg ikke har haft et seriøst forhold – en rigtig kæreste, i snart 3 år. Men derudover har der været et par løse forhold som bare ikke fungerede og nogle flirts. Men så dukker den her skønne fyr op. Jeg mødte ham igennem en af mine kammerater og han mener selv at der fra starten var kemi. Jeg synes han så godt ud og lod til at være en sød fyr. Jeg mødte ham efterfølgende et par gange i byen og skrev lidt frem og tilbage med ham over sms, og vi fik efterfølgende noget ”kørende” som man kalder det, han skrev alle sine følelser til mig, sendte søde sange (Ikke lige mig, men det er da meget sødt – næsten for sødt!) Der gik noget tid hvor vi ikke sås, nok mere fordi at den ene dag kunne jeg lide ham og den næste var jeg i tvivl… Der gik nok ca. 2 mdr. og vi aftalte at skulle ses her den anden dag, jeg havde en mærkelig mavefornemmelse, og jeg ved ikke om den var god eller dårlig, men da jeg kom hjem til ham havde han nogen kammerater på besøg, og han fortalte mig senere på aftnen det var fordi at han havde været så nervøs for at skulle møde mig igen. Da de senere tog hjem sad vi alene og han tog min hånd, sagde han var forelsket i mig, kyssede mig og han sagde at han ELSKEDE mig!! Han skriver til mig at han tænker på mig hele tiden og smører på med sin charme… Men jeg er i tvivl… Jeg ved ikke om det er fordi at jeg ikke har haft et seriøst forhold i lang tid også dukker han op, og vil det hele. Måske skræmmer det mig? Jeg synes bare ikke jeg har den helt vilde mavefornemmelse som når man er forelsket og jeg vil jo ikke holde ham for nar. Ærlig talt ved jeg ikke hvad jeg skal gøre. Jeg er glad i hans selskab, men jeg synes dog det er svært at finde ud af…
tilføjet af

Hvis han er kulturberiger, er det hans mening,

der tæller.
tilføjet af

Du er ikke forelsket!

Sidder og tænker på hende pigen dag og nat. Nu har jeg ventet længe med hende, og jeg ved uden tvivl at jeg elsker hende. Jo mere tid der går, så bliver hun smukkere og smukkere, og uopnåeligt for mig. Jeg er ikke trådstarteren, men vil bare sige tak for dine kloge ord, de trøstede mig. Du har lige reddet min weekend 🙂.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.