3tilføjet af

fordomme for andre....!!!!

jeg har længe gået og tænkt over hvad der er sket med rent høflighed/dannelse.....!
jeg er et menneske med mange følelser som mange andre. men det gør sku ondt at se andre i min aldres gruppe rende rund som nogle kæmpe isblokke. de iskolde og synes at alle der har andre meninger end dem selv er nogle store røvhuler....! jeg mener bare at selv om at man ikke har samme mening som andre bør man sku lytte til hvad de har at sige, i stedet for at bare se ud som om at man ikke har hørt person eller svinde dem til på det groveste. ja vi er alle forskellige men er det ikke bare rent dannelse eller høflighed at lytte til andre? det kunne jo være at den person måske kunne bidrage med noget som vil have en stor betydning på et andet tidspunkt her i liver for vi ændre sku alle mening til nogen ting på et eller andet tidspunkt.
så hvorfor have fordomme til andre som har en anden mening.!
lyt til dem!!!!!
ja dette er min er min mening.........!
knus kamilla
tilføjet af

Isblokke? (af Yatz)

Jeg kan ikke svare for andre, men jeg er ingen isblok og det er min omgangskreds bestemt heller ikke. Men synd at der er nok af den slags mennesker til at det kan fremkalde et indlæg som dette..
tilføjet af

almen dannelse

.. jeg vil ikke sige at jeg kender mange af de saakaldte isblokke(?).. jeg syntes det er saadan at mange lytter men ikke mange taenker over det der bliver sagt og tager til overvejelse om det faktisk er mere korrekt.. eller bare acceptere ens holdninger, selvom de er anderledes end deres holdninger.. men proev at taenk over det? taenker du aldrig: aeaehm hvordan hulen kan man have den mening?
tilføjet af

Delvis enig

Ja, jeg er delvis enig. Jeg tror du har meget ret i det med at folk ikke tænker over hvad der bliver sagt, men hvis man har en anden mening en den man taler med, er det jo så godt at vi kan tale og argumentere for vores side af sagen. Og så er det jo bare med at komme igang! ;)
-/BikerBirk
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.