7tilføjet af

Forbyd gratis aviser fordi>>

Ved Hvidovre station-under viadukten, ligget et helt ton gratis aviser i ÅEN, hvor de forurener vandet og naturen.
Budene får løn, men gemmer- aviserne alle steder. Det er noget svineri,
DET ER LIGE TIL EKSTA BLADET, SÅ BLIR DER GJORT NOGET VED DET---- HVORFOR HAR INGEN REAGERET PÅ DET, MIN VEN OPDAGEDE DET I DAG!!!
tilføjet af

Helt ton gratis aviser er da ikke

mennesker
tilføjet af

Så skriv til Ekstra bladet

eller en anden avis som kunne tænkes at bringe det videre, så folk kan se hvorfor de ikke får deres gratis avis.
Ellers er der den gamelkendte med at putte aviserne man får i kuverter, skrive udgiverens adresse på kuverten og et modtager betaler porto hvor man normalt sætter frimærket. Og så bare i post kassen med den. Inden længe er både udgiver og postvæsenet så trætte af det at der begynder at ske noget.
tilføjet af

Miljøsvineri

Sådan går det, når man underbetaler avisbudene, og tvinger dem til at arbejde på deltid.
tilføjet af

Jeg tror det bliver svært.

Jeg tror det bliver lidt svært at få et forbud igennem lovgivningen, og det er selvfølgelig grotesk, at smide de aviser de ikke kan komme af med i naturen, men blandt mange borger i dette land er der en ansvarsløshed over for vores natur og miljø.
Jeg bor i Vejle hvor vi har udbygget et genbrugs system, men hvor mærkelig det end er så formoder en stor del af borgerne ikke at sortere deres affald, selvom det er ganske enkelt at smide madvarerne i en grøn pose og de andet i en sort pose.
Men ellers er det ikke gået op for en stor del af den danske befolkning hvor vigtigt det er med at udvise hensyn til miljøet, men at vi lide glade med miljøet afspejler vel også vores ligegyldighed over for vores medmennesker.
Men vores regering udviser jo heller ikke denne store ansvarlighed med hensyn til understøtte udbygningen af den vedvarende energi og lave tiltag der nedsætter forbruget af fossil brandstof, som skyldes at så længe indtjeningen på olien er stor, er der mange der ikke har nogen interesse i at udvikle mindre forurenede energi kilder.
Men eller har jeg lille mærkat på dør om jeg ønsker at modtage gratis aviser men de respektere den ikke, og modtager tre aviser om ugen som jeg ikke har bedt om.
http://www.youtube.com/watch?v=xnqm5m9peWI&search=Energy%20Independence%20Oil%20Gas%20Gasoline%20Ethanol%20Diesel%20BioDiesel%20Coal%20Fuel%20Power%20Hybrid%20Saudi%20Arabia%20Persian%20Gulf%20Ecectric
Mvh
tilføjet af

Det er nemmere...

.... at du ringer til kommunen.
Budene er registreret , så DE har vist et problem.
tilføjet af

Underbetaler budene.

Der er vel også en overenskomst for budene.
En minister påstår da , at et bud kan have en indtægt på ca.25.ooo,-kr. pr. mdr.
Den tror jeg nu ikke på.
tilføjet af

Fritidsdykkerne kan også læse

Aviserne er til dem.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.