3tilføjet af

For mange partier

Der er alt fo mange partier i Danmark. Det er efterhånden svært at skelne det ene parti fra det andet. Det nemmeste er vel egentlig at vælge borgerligt eller socialistisk, for det er svært at skelne partierne fra hinanden i de enkelte blokke.
Det kan man også se her til EU valget. Hvor stor forskel er der egentlig på de forskellige kandidater fra f.eks den borgerlige fløj??
tilføjet af

Fuldstændig enig

Det er ikke kun det er der er for mange partier, og at de står inde for mange af de samme ting, men jeg synes også at de er dårlige til at oplyse, hvad de helt præcis står inde for, og hvad de vil gøre for at opnå det.
Bare sådan en ting som at venstre lovede skattelettelser, jamen det er da fint nok, men så lukker vi da lige et par sygehuse og sætter priserne op på tog og busser.
tilføjet af

Godt med flere Partier

Jeg synes det godt med mange partier i vores folketing.
Jeg er af den opfattelse, at det er alt for svært idag at starte et parti og komme ind i folketinget. Personligt så jeg gerne at det krævede så meget arbejdet for et parti at blive opstillet til folketinget.
Da jeg kun kan se det som noget positivt, at så mange meninger som muligt bliver hørt i folketinget.
Jeg tror personligt at det skaber en støre interesse for politik, når folk følger de bliver hørt.
Vi så her ved EU valget hvor få mennesker der stemte over alt i Europa, og man kan ikke just sige det er positivt for vores demokrati, når så få går hen og stemmer.
tilføjet af

enig

enig der er alt for mange partier i folketiget der bude kun være to eller tre partier ligesom usa ...når der er for mange kan de ikke blive enige om tingene og efter hånden ligner de jo en børnehave
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.