25tilføjet af

Flertal: Slut med skattestop!

Danskerne vil afskaffe skattestop
Skattestoppets tid er forbi, mener et flertal af danskerne.

http://politiken.dk/politik/article927661.ece
Snart er det slut med VK og brun stue.🙂
Glæder I jer ikke?😉
tilføjet af

vil du virkelig

gerne betale endnu mere i skat herhjemme selv om vi har verdens højeste skat??Oven i det kommer så at arbejdspladser vil flytte ud af landet i stor stil.😮
tilføjet af

man kan da ikke

glæde sig over at S og SF vil køre landet i sænk bare for for at de vil køre i minister bil for en hver pris !🙁
tilføjet af

holder fast i skattestoppet

jeg er glad for at løkke holder fast. 😉 det er helt skævt at skatterne skal stige igen da vi i forvejen har et af verdens højeste skattestop .
der skal i stedet for fjernes en masse frynsegoder , der koster staten milliarder feks sygeforsikringen , jeg synes de midler ( skattepenge) der allerede er opkrævet er brugt forkert , og jeg er 100000 % sikker på at skattestigninger ikke er vejen frem
tilføjet af

rettelse

der skulle selvf. stå skattetryk 😉
tilføjet af

en stakket frist,,,,

Løkkes korte æra nærmer sig sin afslutning. Han går af ved det næste valg og så forestår der et kæmpe oprydningsarbejde for oppositionen! Når et flertal ønsker skattestop og -lettelser ophævet, er det nok fordi, det ikke længere kan skjules, at det kun gavner den absolutte elite (læs: de rigeste)! Børn, syge og gamle har ikke brug for fyringer! Der er brug for afbureaukratisering, mindre kontrol - og dermed færre mellemledere, så der kommer flere hænder "på gulvet"! Og så skal der tilføres midler, hvis vi skal lægge os i verdenseliten, som Løkke fabler om!
tilføjet af

Få dig et job og stop dit nasseri

Sådan nogle burde ikke have stemmeret.
Føj for pokker siger jeg bare.
tilføjet af

vi glæder os til at betale mere i skat

jo vi glæder os til at betale mere i skat, for vi danskere har jo så mange penge for frvejen...*rææææb*
tilføjet af

Du får

beskattet røven ud af bukserne gør du!
Når det kommer dertil bliver du sq ikke friholdt uanset hvad indtægt du har -
det vil sige hvis du er på overførselsindkomst af en eller anden slags, så skal du nok få, men hvis du tjener dine egne skillinger så bliver du trynet!!
Hvorfor er det lige sådan, at S og SF eneste løsning på alt, er at hive endnu flere penge ud af de borgere der arbjeder eller formaster sig til at eje sin egen bolig!!
Oprydning som du pænt beskriver det, er ikke andet end udskrivning af blancochecks til merforbrug i det offentlige, som alle der vover at have et arbejde skal betale!!!
tilføjet af

rend mig i r....

politiken har lavet undersøgelsen ud fra deres egne tal. hvis du går ud på Politikens hjemmeside er der en afstemningsboks, der viser resultatet løbende.
Men der forudsætter at du læser politikken, det forudsætter at du har adgang til en pc med internet og det forudsætter at du har tid til at skøjte rundt i arbejdstiden og hvem har det?
Offentlige ansatte?
jord og beton arbejdere?
Arbejdsløse?
Jeg har.
Danmark har 800.000 ansatte i det offentligt.
Danmark har 80.000 i aktivering
Det offentliges ansættelser stiger årligt med 2,9% svarende til 500.000.000 kr. minimum
Det svarer til at hver ansat i det private skal hoste op med ca. 4.000 kr årligt, hvilket svarer til ca. 6.000 når skatten løseligt er iberegnet.
SF og Socialdemokratiet vil have flere ansatte i den offentlige sektor, hvilket vil betyde at ansatte i den private sektor skal hoste op med endnu flere lønkroner.
tilføjet af

Hvilken avis?

Det afhænger af hvilken avis du læser.
I JP er der en undersøgelse der viser at flertallet, ønsker at bevare skattestoppet.
Som sædvanligt er det dig, som arbejdsløs S vælger, der prøver at manipulere.
Den går ikke, vi andre er ikke så dumme som dig.
tilføjet af

tænk tilbage

prøv at følge dine lønkroner baglæns?
Du er offentligt ansat indenfor den administrative del eller arbejdsløs, ellers havde du ikke tid til at debattere på solen.
Som offentligt ansat koster du den offentlige kasse minimum 350000 incl feriepenge etc.
og hvor kommer de penge egentligt fra?
OK du betaler skat, feks. 35% samlet altså 122.000 kr men din skat kan jo ikke betale din løn alene, der skal 3 skatteindtægter til at betale en løn.
DEr resterer altså ca. 230.000 kr. for at du kan få din løn, hvor kommer de penge fra?
En del kommer selvfølgelig fra diverse "indtægter" kommunen har, men hovedparten kommer fra den private sector.
Hver gang du stiger 1 kr. i timen er det i sidste ende arbejderen i den private sector der må betale.
tilføjet af

propaganda

fra de kræfter der ønsker landet skal gældsætte sig endnu mere.
Dernæst ønsketænkning fra desperate borgere. Andet er det ikke udtryk for.
Vi har på intet tidspunkt under hele denne finanskrise hørt et eneste kvæk fra politikerne om at det offentlige skal skære ligeså kraftigt i velfærdsordninger og administration, som private er nødt til at skære i husholdningsbudgettet. At private nu skal spæde yderligere i kassen for at det offentlige kan leve videre, som om intet er sket, er jo klassisk uansvarlighed fra den kant. Men det er ingen overraskselse.
Helle Vi har sagt det klart Thorning Schmidt flip flopper på sossetossernes skattepolitik. Der findes klare beviser i form af TV klip hvori hun og Rover Villy beder danskerne tage det roligt og ikke frygte nye skattestigninger under deres ledelse.... :)
- Men det passede bare ikke. Go'nat og sov godt :)
Festen er slut. Det gælder også den offentlige sektor. :)
tilføjet af

Berlingeren skriver det også

Har den borgerlige avis mon også fiflet med tallene, eller lider du bare af vrangforestillinger, fordi tallene ikke passer i din agenda?

http://www.berlingske.dk/politik/opinionsflertal-fjerne-skattestop
tilføjet af

VKO sparer velfærden væk

Det er et faktum, selvom du ikke kan lide det.
Og Fadbamsen ryger til næste valg.
Men se det fra den lyse side - med rød blok som regering, så har du jo noget andet end muslimer at brokke dig over her på sol-debatten. Er det ikke bare fjong?😃
tilføjet af

Muslimer??

Nu rabler det for dig🙂Jeg skriver ingen muslimhadende indlæg. Vi er selv skyld i den nuværende situation. Ikke fremmede nationaliteter eller religiøse personager.
Vis mig hvad du forstår ved at spare når denne regering har postet flere penge i den offentlige sektor end nogen anden regering i historien. Selv ikke Nyrup kunne bruge penge, som Anders Fogh mestrede. Kender du forskellen eller betydningen af ordet spare?
Kend dine fakta inden du gør dig selv til grin bette ven ;)
tilføjet af

Du lyver igen -De offentlige udgifter slår rekord

Aldrig har der været så mange ansat i sundhedssektoren.
Du bør bidrage mere ved selv at få et arbejde.
tilføjet af

Et forslag

Du skriver der er brug for afbureaukratisering. Præcis! Men det skal man for pokker da ikke bruge flere penge for at finde ud af. Det skal man bruge hjernen til at agere efter.
Politikerne har gang på gang vist at deres evige udskrivning af checks til kommuner og stat ikke fører mere service med sig. Blot en masse papirfiflere, der ikke laver dagens gode gerning hvor der er brug for det. Hvordan når du så til den konklusion at det skulle blive anderledes denne gang? :)
tilføjet af

der har aldrig

været ansat så mange til at kontrollere! Tror du den nuværende regeringen vil ændre på det? Det bruges der rigtig, rigtig mange penge på! Hvorfor❓Fordi regeringen skal have bevis på, hvad hver eneste 25-øre er blevet brugt til. Jeg har ikke noget håb om, at den nuværende regeringen kan finde ud af at vise tillid! Kontrol, kontrol, kontrol - det er løsningen på alt!
Der bliver flere og flere ældre og mulighederne for at behandle bliver flere og flere, bedre og bedre, ofte også dyrere og dyrere. Derfor vil det hele komme til at koste flere penge uanset hvad - det må man erkende. Derfor kan du ikke lave nulvækst. Pengene til de nye behandlinger skal jo komme et sted fra. Så er det, at jeg synes, det er rimeligt, de bedst stillede yder et større og mere rimeligt bidrag. Det er dem, der har scoret under VKO. Og der har sgu ikke brug for højere pensionsopsparinger!
tilføjet af

Selvfølgelig vil idioten da ikke det

Nu er det jo også grænser for hvad man slippe af skattekroner på socialhjælp.
Nej, tumpen vil have vi andre skal slippe flere skattekroner til ham og hans nasse røvsvenner🙁
tilføjet af

lily the pink/tænk tilbage

Hov du er jo så også offentlig ansat eller arbejdsløs, ellers har du jo heller ikke tid til at deltage i debatten, eller hvad???? jeg har tid jeg er lige gået på efterløn for de penge som du ville kalde dine😃😃
tilføjet af

vrøvl

berlingeren referer til politiken og ikke til andre målinger bortset fra at de lige refererer til en 3. måling der giver modsat resultat
tilføjet af

jeg er ikke ude efter dine penge

Jeg håber at du nyder din efterløn, jeg går ud fra at den er fuldt fortjent og jeg ser selv frem til tilsvarende.
Du har fuldstændig ret, jer er en af de privilerede der har tid indimellem til at surfe lidt, jeg bestemmer selv hvornår jeg vil holde pause, lidt fordele er der da ved at drive selvstændig virksomhed, du skal bare vide at de timer du bruger skal arbejdes ind på andre tidspunkter, det er ikke er såkaldt 8 - 4 job som det ofte er indenfor den offentlige administration.
Kan du forresten sige mig hvorfor holder kommunen / skat etc. åbent på de tidspunkter mange andre er på arbejde og derved ikke har tid indenfor åbningstiden?
tilføjet af

Selvstændig virksomhed?

Er det en ny måde at sige bistandsklient på?😮
tilføjet af

Nej!

Jeg håber ikke, at det bliver virkelighed med skattestop, for så går det da galt. Iøvrigt er det på tide, at kommuner og regioner tager ansvar for deres økonomi, det må private virksomheder gøre ellers går de konkurs. I alt for mange år har kommuner og regioner bare fået flere og flere penge, som bliver hældt ned i et stort sort hul.
tilføjet af

kan se mange

bud på for og imod skattestop her i debatten ..
selv hører jeg ikke til de højstlønnede men kigger derfor udfra en logisk betragtning og ikke min egen pengepung .
der er i danmark for tiden ikke plads til skattelettelser og jeg er rigtig ked af at den sidste blev givet , meget få mennesker kan i øvrigt også dårligt mærke den 😖
men direkte at bryde skattestoppet er simpelthen den forkerte vej at gå . der bliver nødt til at tænkes nyt .
der skal spares og nystartede virksomheder må have en kæmpe hjælp så nogen af de offentlige ansatte kan flyttes derover , der er pt alt for mange offentligt ansatte ...
kan godt forstå det må være svært at få kabalen til at gå op , uden det rammer nogen , og er lykkelig over ikke selv at sidde med det ansvar 😉
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.