7tilføjet af

Ferie - baby og drikkevand?

Jeg vil høre om nogen ved, hvorvidt det er i orden på rejsen til syden, hvor man køber kildevand på flaske, at bruge det uden, at skulle koge det, til baby på ½ års sutteflaske og grød/mos?
Jeg vil ved samme lejlighed forhøre mig om baby solcreme, jeg har hørt, at MINIRISK's til baby købt i Brugsen skulle være den bedste fordi den er uden hormoner der kan forstyre baby's mekanisme.. Hvad har I andre erfaring med til de helt små?
På forhånd tak for hjælpe
tilføjet af

I teorien..

behøver du ikke koge vandet, men da jeg altid har lavet grød og mælkeerstatning af kogt letafkølet vand, kogte jeg også kildevandet da vi var på Gran Canaria med vores 3 mdr. gamle baby. Solcreme kan jeg ikke snakke med om, men da vi var af sted var det så varmt om dagen at vi opholdte os inde det meste af dagen hvorfor solcreme ikke var nødvendigt. Nu ved jeg jo ikke hvor i skal hen, så der for er solcreme nok en god ide at medbringe hjemmefra. Men lad være med at medbringe bleer, kun til brug på selve rejsen. De fylder meget og kan købes alle steder til meget rimelige priser
tilføjet af

Kog vandet

Hvis du sædvanligvis koger det vand du tapper fra din vandhane er i DK vil jeg anbefale at du også koger det vand du tapper fra en flaske.
Kravene til vandet i de danske vandhaner er langt højere end kravene til flaskevand.
Solcreme: Der er altid noget nyt omkring solcreme man skal være opmærksom på. Hvis jeg var dig, ville jeg spørge både apotek og matas, og hvis din baby har sart hud, så også lægen, for at være sikker på at det creme du købe ikke indeholder farlige hormoner.
En ting her helt sikker: Det skal være med en høj faktor.
God ferie.
tilføjet af

hej

Jeg har altid kogt vandet til min søn.
Jeg gik i matas og købte en solcreme til min søn, de kan vejlede dig om hvad der er den bedste solcreme, bare husk at det skal helst være en med høj faktor og husk at smøre det på flere gange om dagen.
God ferie.
tilføjet af

solcreme

Hej - og god ferie!
Ang solcreme så er seneste nyt at solcreme med fysisk solfilter er det bedste til børn. Matas har solcreme med fysisk solfilter fra Cosmea med faktor 15 el 25. Forskellen på fysisk og keisk solfilter er, at den fysiske lægger sig uden på huden, mens den kemiske trænger ind. Fysisk solfilter virker vha et lag zink, som gør cremen temmelig tyk og noget sværere at smøre ud, end andre solcremer med kemisk filter. Den skal også påsmøres noget oftere end fx kemiske solfiltre, der holder op mod 8 timer. Jeg bruger aldrig andet end fysisk solfilter til mine børn - heller ikke selvom de allermindste kun er i skyggen. Selv genskær giver uv.
tilføjet af

Tusind Tak for alle gode svar og tip ;O)

super tak til alle!!
tilføjet af

Sjovt har ingen overhovedet nævnt..

at baby til hver tid, bør have en god solhat på, helst dem, der er længere i nakken, så bør I også medbringe eller købe et lager af små hvide bomulds t-shirts - baby bør have en hvid t-shirt på det meste af tiden, og specielt på stranden!
Glem ikke også små knælange bukser og parasol.
Selvfølgelig bør I give baby solcreme på udsatte steder - Matas har nogle gode nogen, men både Oriflame og Yves Roocher (begge postordre-firmaer) har nogle, der både er gode og rimelige i prisen - høj faktor er bedst, meget høj, hvis barnet er lys i hud/hår. Bare en række gode råd - lad mig nævne, at min egen søn aldrig har været solskoldet ;o) god tur!
tilføjet af

trykfejl før

der skulle have stået: Oriflame (www.oriflame.dk) og Yves Rocher (www.yvesrocher.dk) - bare for god ordens skyld ;o)
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.