3tilføjet af

Fantastisk: National site lukket af arabere!

Det er vist ikke blevet omtalt noget sted endnu, men det ser faktisk ud til, at nogle muhamedanere i dag fik held til at lukke Danmarks Nationale Fronts site (DNF-Forum)!!
Jeg har nogle gange fulgt indlæggene der, og var ved at falde ned af stolen i dag, da jeg så de nyeste 7-8 indlæg. Kun ét var almindeligt - resten var skrevet af helt nye brugere med få minutters mellemrum, de fleste af dem med arabisk skrift (så jeg ved ikke, hvad der stod). Men ind imellem slog de over til dansk, "hej danske svin", "dejligt at have et sted, hvor vi kan tale om Allah", skrev de. Ingen tvivl om, at meningen var at gøre de nationale brugere og siden som sådan til grin.
Klokken 15.30 prøvede jeg at logge ind igen, nysgerrig efter at se, om de dog ikke har en administrator, der havde stoppet det. Det har de nok, for nu kunne man ikke logge ind.
Men hvordan f..... de lavede det nummer, gad jeg nok vide. ❓ Organisationen bag det forum går for at være nogle hårde nitter - men selvfølgelig har man jo hørt om hackere før.

"Muhamzerne" synes i offensiven.
tilføjet af

Dejlig håber i DFer snart fatter at i er

Uønsket alle steder [:X]
tilføjet af

Dejlig håber i DFer snart fatter at i er

Uønsket alle steder [:X]

Vil det så sige, at DF erne er at sidestille med asylansøgere, indvandrere og sigøjnere. 😕
tilføjet af

Fantastisk: National site lukket af arabere!

Det er ret enkelt at hacke et site som ligger på en ekstern server.
Altså f.eks. et web-hotel som de fleste bruger.
Jeg kender ikke sammenhængene, men som jeg læser dit indlæg, så har de vel bare oprettet sig, helt som brugere gør her på sol.
Hvis der ikke er tale om et døgnbemandet site, så går der lidt inden den slags opdages, typisk ind til nogen spotter det og får kontakt med den ansvarlige.
Efterfølgende så går der lidt tid, inden man får rettet "fejlen".
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.