4tilføjet af

fantasi trusseløs

Jeg stod op om morgenen, kunne mærke solens varme da jeg gik ind i min stue.
Af en eller anden underlig grund havde jeg lyst til ikke at tage trusser på idag...
Jeg gik i bad lod vandets varme stråler ramme min krop og kom vist til at pille lidt ved mig selv...
Tørrede mig for derefter at finde en sød sommerkjole frem der gik ned til knæet.
Tog den på over min krop, kunne ikke lade være med at smile et lille sjofelt smil, uden dog at have hverken mod eller lyst til at hive fat i den første og bedste mand, for at udnytte ham.
tilføjet af

Lev det ud

Jamen hvis du har det sådan, hvorfor så ikke lev det helt ud!!! Vælg en varm sommerdag ved stranden, vælg en strand der ikke er alt for overbelagt at solbadende mannesker. Smid ALT tøjet, mærk adrenalinen pumpe når trusserne ryger af. Smut nu i vandet, du kan evt. dække missen med en hånd hvis modet ikke helt er der endnu. Nyd nu vandet og tanken om at du skal tilbage til dit tøj helt nøgen. Når du så er blevet træt af at bade går du tilbage... din nøgne mis vil tiltrække sig rigtig meget opmærksomhed!! :-)
tilføjet af

ud i det blå

2 stoppesteder efter stod jeg af og begav mig hen imod mit arbejde, dagen gik langsomt, varmen fortalte om hvordan det var udenfor og jeg bestemte mig for at gå en tur i frokostpausen.
Jeg havde snydt lidt, da jeg kom på arbejde og havde taget bh og trusser på, for ikke at skabe forargelse blandt mine kollegaer, men da jeg skulle ud på min lille tur i frokosten, gik jeg lige på toilettet og tog det af igen, så jeg var bar under min kjole igen.
Der lå en lille grøn oase ikke langt fra der hvor jeg arbejder og jeg fandt en lille bakke, hvor jeg bestemte mig for at spise min mad.
Jeg hørte et fnis og min nysgerrighed var blevet vakt.
Igennem et hul i beplantningen kunne jeg se en fyr ligge og tage sol med bar overkrop, hov der var også 2 piger, nå tænkte jeg det er dem fra bussen.
Pigerne lå på hver sin side af ham og begge i bh, fnisende og tydeligt at de spillede op til ham, men han var nu lidt cool kunne jeg se og smilte for mig selv.
Den ene af pigerne kildede ham i siden og pigerne startede på den måde en lille brydekamp med fyren.
Jeg fjernede blikket fra dem og tænkte på at det ikke var pænt at glo, jeg kiggede mig omkring for at se om der skulle være nogen der kunne se mig her, der var ikke andre end de tre der lå og legede.
Mine tanker kredsede om sex, fyren havde en meget pæn figur der slog en lille djævel ned i mig, jeg kunne jo bare trække kjolen lidt op og så...
Nej sagde min samvittighed mig tænk hvis der var nogen fra kontoret der lige kom forbi, det ville være pinligt.
Jeg kiggede ned på de 3 og fyren var godt i gang med at fjerne den enes bh, men hun kæmpede bravt imod selvom jeg nu ikke er så sikker på at hun inderst inde ikke gerne ville mere med ham, at dømme udfra hendes små hvin og grin.
tilføjet af

videre

jeg kiggede mig omkring forstillede mig at det var mig han legede med og trak min kjole lidt op da der ikke var nogen i syne.
De fortsatte legen dernede og nu var fyren igang med at fjerne den anden piges bh, mens pigerne lidt desperat, forsøgte at få hans bukser af.
jeg lukkede mine øjne og mine fingre fandt mit køn, fandt den lille hårde knop.
knoppen blev strejfet et par gange og gengældte med at sende endnu flere lystfølelser igennem mit underliv og igennem hele min krop.
tilføjet af

slut

jeg bed mig selv i læben, mens mine fingre øgede tempoet i og på mit underliv.
en lyd fik mig til at stoppe og jeg kiggede ned på de 3 , der var igang med at tage tøjet på igen.
jeg tænkte at jeg hellere måtte stoppe, men jeg skød tanken fra mig og fortsatte ufortrødent, indtil jeg kom i en dejlig varm orgasme, der rystede min krop.
Jeg vente efter det tilbage på kontoret, lettere krøllet og med lidt uglet hår, som jeg dog fik til at sidde efter et besøg på dame toilettet.
Gad vide hvad der mon skete med de andre ?
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.