7tilføjet af

Fanget i gælds fælde.

Ekstra bladet d. 13.7. " Fanget i gælds fælde". Lån for 9,5 millioner. En rente udgift på 50.000,-kr. pr. mdr. . Det er ikke den eneste familie der er i sådan en fælde , dem hører man bare ikke om . Kunne man ikke hjælpe folk , på den ene eller anden måde❓Det er jo et rent helved at leve på den måde , renter og renter og renter. Enhver kan se , at det er en uholdbar måde at leve på , og der bør være en hjælpe mulighed. Har man en forretning eller et hus , og der er problemer - hvorfor er der så ikke en hjælpe mulighed❓De fleste mennesker fortæller bare ikke om deres problemer , det burde man måske gøre , og få hjælp. En hel masse mennesker er økonomisk handicappede , med store sociale problemer - og et meget stort psykisk pres.
tilføjet af

Sund fornuft

De tal der fremgår af dit indlæg er taget ud af en større sammenhæng, så det er svært at kommentere konkret. Indledningsvis må det slås fast at en gæld på 9,5 mill. ikke dukker op fra den ene dag til den anden. Jeg er helt bevidst om at folk af forskellige grunde kan havne i gældsfælder. For nogle skyldes simpelthen ødselhed, mens andre har været uheldige.
Uanset giver dette med rette anledning til mange bekymringer. For nogle gælder muligheden for gældssanering, men andre vil blive forfulgt af kreditorerne. 9,5 mill lyder voldsomt, så lad os håbe de snupper puljen i næste lotto trækning.
tilføjet af

Selvmål

Jeg er ikke nær så klog som dig, og ved ikke helt, hvordan hele verden hænger sammen men grunden til at man har gæld er vel meget tit at man har lånt nogle penge som man ikke har betalt tilbage. Og hvis det er tilfældet, ja så er det vel selvforskyldt at man skal betale lidt renter.
Det er brilliant at henvise til Ekstra bladet. De går sjældent efter bolden, men efter den gode historie. Tynd journalistik.
Griswald
tilføjet af

Selvforskyldt.

Det er da helt deres egen skyld.Enhver med bare lidt sund fornuft,kan sku da se hvor råddent disse mennesker opføre sig.At nogen overhovedet vil låne disse mennesker penge,må da selv være noget langt ude.Huset er belånt til op over skorstenen.De 2 mennesker er da nogen være økonomiske roderhoveder.De bliver nok sat på porten af diverse kreditorer,for hvordan pokkker kan de betale så meget pr måned i ranter og afdrag.Ingen ynk med de 2 her.De beder selv om deres elendighed.
tilføjet af

Hvem skal nu betale?

Den stakkels håndværker, som havde udført arbejde i Henriette Kjær og fedtbollens hus - hvem skal dække hans tab?
Mener du seriøst, at det er synd for sådan en idiot (kjærs mand) og fruen? De har haft de bedste forudsætninger for at tjene kassen og leve godt (han var PR-chef i Folketinget) og en hun var MF'er, når de ikke kan få nok og låner og låner...Så skal samfundet (læs skatteborgerne) betale for deres udskejelser? Nu må du styre dig.
Iøvrigt ser han jo ikke ud til at mangle noget - han er lige så tyk som Jørgen Mads Sovsen...
tilføjet af

Sådan !!

Jeg er fuldstændig enig... Ham den buttede virker godt nok til ikke til at have særlig meget styr på finanserne, så der er ikke andet at gøre end at de selv må tage konsekvenserne af det økonomiske rod !! De burde nok sætte standarden en smule ned, så de kan komme på ret køl.
Du må da indrømme at han er lidt af en charmetrold... Jørgen Mads Sovsen når ham ikke til sokkeholderne :-)
tilføjet af

Hvem er blevet fanget?

Er det Peter Belli eller hvad?
tilføjet af

Jep

Peter Belli, ham er der spræl i !!!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.