6tilføjet af

Fandens osse! Jeg har gjort det igen!

Som min overskrift antyder, er jeg igen havnet i en af de situationer i livet, jeg har prøvet at "selvudvikle" mig udenom og ikke prøve at havne i. Jeg vil ikke og det er ikke fedt!
Jeg er blevet dybt forelsket i en mand, - der har en kæreste. Det har jeg prøvet før, og én af grundene til at jeg kun forelsker mig i mænd jeg ikke kan få, er at jeg dybest set, er hamrende bange for at forelske mig, - for så kan jeg også miste. Så derfor, løse forhold og ingen dybe forelskelser,- ingen forpligtelser. Hvis de begynder at ville mere, så er jeg den der er skredet. (nogle veninder siger at jeg opfører mig som en mand!?)
Det er mange år siden jeg sidst var dybt forelsket i en mand, (jeg er 39) - og de sidste 6-7 år af mit liv, har jeg ikke turdet at ville nogen, for alvor. (det er efter en led skilsmisse) Men nu er jeg der. Jeg er dybt forelsket og vil have ham. Han vil have mig, og har sagt at han vil ud af sit forhold,- de bor ikke sammen, og det er, som han siger, nok ikke hende han skal blive gammel sammen med. Forholdet har varet ca. 1 år.
Et par uger efter at han havde sagt, han ville forlade hende, var der ikke sket noget som helst. Jeg har mødt en del af hans venner, og han mine. Og jeg troede virkelig på det.! Men jeg begyndte at blive rigtig ked af det, hvis han skulle se hende, - deres forhold står lidt på standby, og han og jeg har brugt næsten al tid sammen. Så jeg satte ham stolen for døren og bad ham først at komme, når det var forbi med hende. Det kan han ikke lige nu, det er svært og han bliver i tvivl. Ikke om at han vil have mig, det vil han og det tror jeg også han vil, men han siger at han ikke lige nu kan love mig at han kan gå fra hende, jeg har en fornemmelse af, at han går og håber på at hun gør det forbi og gør det beskidte arbejde for ham. Eller at jeg gør det, - dermed ment, at jeg siger jeg ikke vil se ham. Som jeg jo har gjort. Men han ringer og skriver sms'er til mig, han vil se mig og vil have mig.!!!! Det er svært at holde fast i at jeg ikke vil se ham før det er forbi med hende, tænk nu hvis han ikke går fra hende og jeg aldrig får ham. Ect. Føler mig som en teenager. Det er ikke pjat det her, jeg vil have ham, føler at jeg skal gribe chancen, der kan gå mange år inden jeg går på røven igen og forelske mig.
Hvad gør en klog nu??????? Ville blive glad for at få nogle svar. Der må sidde en masse mænd der kan forstå hans tankegang og forklare mig mekanismerene, og en masse kvinder der har regnet den ud.!!!
God og lykkelig sommer til Jer Alle.
Knus fra mig.
tilføjet af

den kloge

den kloge ved godt at det holder nogle uger eller måneder så alp helt af NYD det nu og glem det så snart du mærker hverdagen igen
tilføjet af

Hej Linda

Kære Linda det var noget af en mundfuld.
Hvis din drømmefyr virkelig vil have dig, burde han så ikke have undladt det der "nok" i sætningen om at det ikke er hende han skal blive gammel sammen med. Og burde det være så svært for ham at slå op med hende hvis deres forhold på ikke engang et år ,alligevel er på standby, de bor ikke sammen og han vil se dig og have dig helt vildt, og burde han ikke have afslutte sit gamle forhold inden han gik i gang med at lege med en anden persons følelser ????
Sry min kære, måske ser jeg lidt nøgternt på dit kæmpe problem, jeg er jo heller ikke følelsesmæssigt involveret som du er det, men jeg synes at han er lidt af en bastard. Han spiller på to heste (undskyld udtrykket), han holder både dig og hans kæreste for nar, det burde ikke være så svært at give slip på et gammelt forhold hvis han vel og mærke er så forelsket i dig som han giver udtryk for, og han ville sikkert også have det bedre efter han havde gjort det slut. Han burde ikke have noget at miste, han ved at du er klar til at give ham alt den kærlighed han nogensinde vil have brug for. Og hvad er han for en tøsedreng, hvis din fornemmelse er at han går og venter på at du eller hans kæreste skal træffe det valg for ham, hvor svært kan det være ??, elsker han dig nok til at han vil stå frem og erkende det ??
Skilsmisser kan, og er som regel, temmelige nasty(e), slet ikke for at bagatellisere din, som har hindret dig i at opsøge den underfundige kærlighed i de sidste seks-syv år. Det er lang tid, men du skriver at nu er du klar, og ved gud (hvis man ellers tror på sårn' en) er du da forhåbentligt det. Men der er mange fisk i havet for at bruge et godt gammelt ordsprog, og hvem siger at der behøver at gå lang tid før du er i stand til at forelske dig igen, det tror jeg ikke 8)
Jeg synes at du har gjort det helt rigtige ved at "stille stolen for døren", det eneste rigtige vil jeg gå så lang som at sige, det er da på tide at han træffer et valg.
Min erfaring er at hver gang man forelsker sig opfører man som en teenager, unaset alder.
For år tilbage mødte jeg en vidunderlig kvinde, hun var pudsigt nok også 39, hun havde også været igennem en skilsmisse, hvor hun kun fik lov til at blive boede sammen med hendes børn på eksmandens godtbefindende. Hun havde ikke haft nogle forhold i et godt stykke tid (ca. tre år), og var egentligt glad og tilfreds med at leve sit liv som hun gjorde og savnede ikke en mand, eller andet end den kærlighed hun fik igennem sine børn. Det fik jeg så forpurret og vi havde en god tid sammen, indtil vi måtte slutte vores forhold, men det er en anden historie. Det jeg ville sige var bare at det kan tage et stykke tid før man føler sig klar til et nyt forhold og at det kan risikere at dukke op der hvor man mindst venter det, og hver gang bliver man taget med bukserne nede.
Du har taget chancen og du er udsat for at kunne miste, men sådan er kærlighed, den kan være lunefuld, men vidunderlig hvis den er gengældt, og det eneste der tæller i den her til tider alt for kyniske verden vi lever i. Jeg tror at vi alle er bange for at miste, især dem vi elsker, men vi skal turde miste for at kunne åbne vores hjerter og modtage den kærlighed som sandsynligvis ligger og venter lige om hjørnet, ik ?
Jer er bange for at jeg syns' at du skal holde fast i at han skal gøre det forbi med hende, sry.

Jeg ved ikke hvad en klog gør, hvis man er under indflydelse at kærlighed tror jeg det kan være ligemeget hvor klog man er. Jeg har godt nok alderen til at skulle være en mand men jeg kan ikke forklare hans tankegang bedre end jeg har forsøgt.
Jeg ville egentligt have været taget i byen og drukket et par øl eller to, men jeg faldt over dit indlæg og nu er klokken blevet mange, så det må blive en anden gang. Jeg håber at du kan bruge lidt af det jeg har skrevet til noget, eller også må du bare have held og lykke og en rigtig god sommer.
Knus tigeranden
tilføjet af

Hej!

Hej Linda!
Jeg kan se at du står i en svær situation...
Men jeg synes ærgeligt talt, at hvis han virkelig elsker dig, mere end hans kone, burde han gå fra hende!
Jeg kan i hvert fald ikke lide at være nummer to, hvad med dig??
Og hvis han ikke gør det, er han ikke den rette for dig!
Jeg ved det kan være RIGTIG svært, men det bliver du altså nødt til, hvis han ikke går fra hende...
Du kan selvfølgelig også vælge at være nummer to. Men du må også huske at tænke fremad og på dig selv!
Held og lykke med din beslutning !
Og God påske :0)
tilføjet af

HHHMMM

Jeg er en mand i min bedste alder og jeg kan ikke sige dig hvad der går galt i hovedet på sådan en fyr , Men jeg tror han ikke er voksen nok til at erkende hvad det er han vil. Jeg er selv (lykkelig)gift når jrg skriver det sådan vil det sige at jeg er gift med en dejlig kvinde som får vores hverdag til at fungere tip top men det seksueller det er i bund. Så jeg har fået mig en elskerinde og her kommer det så se jeg er så voksen så jeg tør med risiko for at det bliver et nej fortælle pigen at det er en elskerinde jeg søger og at det ovehovedet ikke bliver tale om andet, for jeg er jo (lykkelig) gift så kan hun jo selv tage stilling til om hun ønsker det sådan eller hun skal videre. Jeg har nu haft en fast elskerinde i et halv år og hun siger at det fungerer for hende også for hun har det som hun gerne vil. Hun har også haft en forfærdelig grim skilsmisse.
Se det var det og misforstå nu ikke mit i parentes lykkelig for jeg elsker hende over alt på jord og skulle jeg løbe fra hende fordi hun kun vil have sex en gang om måneden nej vi har det jo godt
Hilsen en der tror på at det kan lade sig gøre.
Husk intet er umuligt før det er prøvet.
Hilsen zaf
tilføjet af

hejsa

Hej min ven ja det er noget rod du er ude i men så må han ligge kortene på bordet over for hans kone, hvis han da er forelsket i dig, ellers må du finde en anden kærste der er mange af dem. knus og held og lykke
tilføjet af

vent

Hvis I skal have et godt forhold, må det først starte når hans nuværende forhold er afsluttet. Ellers kan du komme til at brænde fingrene - man hører til om den der har elskerinder og alligevel aldrig har nogen intention om at forlade deres partner..
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.