2tilføjet af

Første date...! Hvad gør jeg...

Jeg har inviteret en pige i byen, som jeg ikk kender særligt godt, men hun virker sød... Det er så i aften vi skal være sammen (til fest hos en af mine venner), men jo mere klokken bliver, desto mere nervøs bliver jeg! Jeg er den eneste der kender hende, så jeg kommer nok til at skulle være sammen med hende hele aftenen (hvilket jo ikk er helt dårligt). Men til gengæld aner jeg ikk hvad vi skal snakke om, da vi jo som sagt ikk rigtig kender hinanden særlig godt... Jeg er ret nervøs for at der skal opstå den der pinlige tavshed.. hvad kan jeg gøre? nogle gode fif? plz svar hurtigt... (og ja, jeg ved godt jeg bare skal være mig selv, men er der ikk noget andet jeg kan gøre for at være bedre "forberedt"?) Den pænt nervøse... =)
tilføjet af

Heiii med dig.. =)

Jep, du har da fat i det rigtige. Du skal være dig selv, selvom det selvfølgelig ikke er svar nok. Den pinlige tavshed vil altid være dér, den vil altid opstå om du så sidder sammen med Troels Kløvedal der ellers kan fortælle diverse ting og sager. Tavsheden skal man bare ta' med et smil, selvom det kan virke som om den anden part tænker: "hold kæft den er dødsdømt den hér date..." Når I først er sammen, og hvis I bare kan lide hinanden lidt (tænk dog på, hvorfor kvinden overhovedet går på date med dig!!! =)), så skal det hele nok gå. Bare lov mig, at du ikke begynder på "Orvvv det er GODT nok en flot bluse du har på", hvis du lige føler tavsheden skal fyldes ud. Den holder desværre ikke i længden.. Lige meget hvor langt mennesker er fra hinanden, og lige meget hvor lidt de kender hinanden, vil der altid være noget at snakke om. Du kan gå op i baren og købe en drink, byde hende op til dans og jeg kunne blive ved! Vil du ikke skrive tilbage til mig og fortælle mig, hvordan det gik? :o) GO FOR IT!!!!!!!
folmer88@sol.dk
tilføjet af

Hjælpen er på vej... men kom desværre for sent

Haii... Ej, altså!! Kom desværre for sent!! Men håber virkelig det gik godt.... Hehe.. Kan du ikke skrive herinde igen... Og fortælle os andre hvordan det gik?😃Er nysgerrig, og håber virkelig du gjorde indtryk på hende ;)
Håb og hilsner fra Stine!!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.