9tilføjet af

Første Crossfit træning

Jeg skal til min første Crossfit træning i dag. Normalt plejer jeg ellers altid at glæde mig, inden jeg starter på ny træning. Og det gør jeg faktisk også nu. Mere end ved de andre gange. Men af uforklarlige årsager, er jeg også ret nervøs og stresser lidt over det. Jeg ved jo, at det bliver pissehårdt. Men profilen passer perfekt på min personlighed, jeg ved jeg bliver virkelig glad for det.
Naturligvis er det så lige blevet den tid på måneden, så min krop er bare mærkelig. Min ellers regelmæssige menstruation valgte så at komme 3 dage for sent, sådan så den kunne være med til introtimen i dag. Hvor er det bare typisk altså😮😕 Kvindekroppen er pisse udspekuleret.
Anyway, hvad vil i anbefale at man spiser inden og ca. hvor lang tid inden? Det er ganske vidst introtime i dag, men det bliver stadig virkelig hårdt...og sjovt🙂
Jeg er i nogenlunde form og en spinkel pige med alt for meget energi, hvis den information kan hjælpe?
På forhånd mange tak🙂
tilføjet af

Masser af vand

Husk at drikke vand, før, under og efter.
Crossfit er benhårdt, men hvis du er nogenlunde vant til træning, så er det bare en super træningsform.
Men der er nu ingen grund til særlig kost i forbindelse med træningen - hvis altså du ellers spiser nogenlunde fornuftigt. Så hård er træningen altså heller ikke. Men måske kan du, siden du nu også har 1. dag i mens, have gavn af en energibar før/under træningen. Det ved du nok bedst selv. Og så en proteinbar efter træningen.
tilføjet af

Bananer på rugbrød

Og spis nogle madder af dem ca. halvanden time inden du skal på :-)
Vent evt med at spise igen til du kommer hjem. Hvis man ikke er vant til hård træning, så kan det godt være noget af et chok for maven, pludselig at skulle fordøje mad, efter den har været kastet rundt og presset til det yderste🙂
God træning. Crossfit er det fedeste🙂
tilføjet af

Jeg tror en banansmoothie

vil være god, sammen med nogle rugbrødsmadder :-)
Har en proteinbar liggende klar til jeg kommer hjem :-)
Jeg håber intro i dag ikke kun er træning, for lige i dag ville det være rart, hvis det bare var en halv time. Men jeg glæder mig virkelig meget, til at starte🙂
Tak for indlæg
tilføjet af

Jeg glæder mig også

Det skal blive rigtig godt at komme igang. Trænger også til at få nogle muskler på mine spaghettiarme. Forstår ikke at nogen mennesker bare er født uden fedt og minimal muskelmasse på armene.
tilføjet af

Græsset er grønere på den anden side

Tro mig vil gerne bytte med dig når jeg træner vokser jeg og min fysik gør at jeg allerede ligner en meget stor mand. Jeg skal altid passe på hvad jeg spiser for ikke at tage på og når jeg træner for at tone bliver jeg bare størrer. Så vær du glad for den krop du er blevet givet den tjener dig nok meget godt :)
tilføjet af

Bare man kunne dele lidt

Så det var mere ligeligt fordelt.
Jeg har to veninder som har samme problem som dig. Og jeg sidder bare og kigger misundeligt på dem og de på mig.....og tænker, at det ville være dejligt hvis man kunne dele lidt.
De kunne få lidt af min ekstreme forbræning og jeg kunne få lidt af deres fedtdepoter. Lyder måske ulækkert, men dog som en ret god handel🙂
tilføjet af

VIRKELIG fed træning

Allerede bare ved min intro time er jeg SÅ meget på.
Jeg elsker det allerede og trænerne er virkelig søde. De presser en, men de er ikke sådan nogle kiksede nogen, der bare står og råber og skriger🙂
Jeg kan virkelig godt anbefale det.

Og KORS hvor er jeg ØM i dag, he he🙂
tilføjet af

Hehe

Godt at høre din træning var god🙂og ømhed i musklerne efter brug er jo rart :)
tilføjet af

I går aftes var det HELT galt

Der kunne jeg ikke bevæge mig overhovedet. Det var ihvertfald med meget store anstrengelser, følte lidt jeg var 90 år og have muskelgigt :-D ELLER havde fået svineinfluenza i musklerne oveni.
Det er godt jeg lige venter en uge med at træne næste gang. Er jo HELT ødelagt i min krop, men på en bizar måde føles det GODT :-)
Jeg havde lidt problemer med, at den øverste del af min ryg i venstre side sov når jeg sad ned og læste (fordi jeg spændte i den del), men det er allerede helt væk nu. Der er virkelig blevet løsnet op på nogle ting der :-D Efter EN gang.

Åååh, jeg kunne blive ved. Jeg er sådan en som kommer til at messe om Crossfit :-D Går rundt og banker på folks døre, med en Crossfit bibel😉
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.