5tilføjet af

Først fuld børnecheck efter 15 år

Kun hvis man har boet i Danmark i 15 år, skal det være muligt at få fuld andel i børnecheck, kontanthjælp, før­tidspension og andre sociale ydelser. Sådan lyder ét af syv nye krav fra DF til de aktuelle forhandlinger med regeringen om en ny udlændingepolitik, skriver Berlingske Tidende.
http://nyhederne.tv2.dk/article.php/id-34576237:først-fuld-børnecheck-efter-15-år.html

🙂🙂🙂🙂🙂😃😃😃😃Sund fornuft kommer fra[l]
😃
tilføjet af

Sikke engang plat

Hvorfor skal man tage børnene som gisler?.
Og hvad nu hvis jeg "legede gammel gris" og tog til thailand og fandt en sød yngere kone, som jeg så tog med hjem og gjore gravid og at hun så fødte et barn året efter, skulle der så til det barn skæres i tilskudet.
De kan sgu da bare sige at de fremmedet ikke kan få en skid, for det er jo det de vil.
Venlig Hilsen Poul Jørgensen
tilføjet af

15 år er lang tid.

For det første er det uretfærdigt at man skal betale høj skat og så ikke få del i de goder man har betalt for. Desuden er 15 år lang tid i et menneskes liv. Nogle af de kloge udenlandske hoveder vi ønsker at tiltrække, kommer måske kun og arbejder nogle år i Danmark for derefter at søge jobs i andre lande. Internationale pendlere så at sige med gode kvalifikationer kunne blive skræmt væk af dette forslag. Det frygter V og K.
Jeg tror det er bare det sædvanlige macho-lir fra DF inden forhandlingerne begynder. Når de to regeringspartier banker i bordet så bliver de Danske Fæhoveder fromme som lam.😉
tilføjet af

Gælder det også svenskere etc.?

Eller er der igen tale om en DF hetz på folk der er mere mørke i huden?
tilføjet af

Det gælder alle inkl danskere

Jeg syntes det er en ok løsning, for syntes ikke at mine penge skal gå til dem der ikke gider spytte i kassen selv, det skal ikke kunne betale sig at nasse på samfundet uden først at ha gjort sig fortjent til det. Om det er en dansker der tager til tailand for at hente sig en kone og bolle hende tyk eller en mørk farvet der henter sin familie herop er for mig fuldstændigt lige meget, hvis danskeren har råd til at få sig en kone.... ja det sku der stå, så har han os råd til at forsørge hende og evt barn.
Så lad dem der faktisk har bidraget til det danske samfund og er så uheldige at bli arbejdsløse få lidt mere ud af at ha knoklet.
tilføjet af

sund fornuft kommer fra

hjernen og her er DF jo som bekendt ikke overbebyrdet !😃
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.