7tilføjet af

et ansvarlig politik

jeg er sammen med mit forskerhold ved af lægge din sidste hånd på en afhandling - vi er i mit forskerhold nået frem til at regeringen sammen med DF i de år de har været ved magten bidraget til at danmark idag er en respekteret land som mange andre lande ser som et forgangsland.
Regeringen har ført et økonomisk ansvarlig politik - et økonomisk politik vi i mit forskergruppe vil give UG+ for - regeringen har formået at vende "skuden" fra minus til plus - iform af skattelettelser samt med hastighed tilbage betale på den ulandsgæld som blev stiftet af socialdemokraterne og de radikale i midten af 90 erne. Udenrigspolitisk ser langt de fleste lande som vi sammenligner os med i dagligdagen op til os - ligeledes der har regeringen ført et stabilt men sikker udenrigspolitik - vi i mit forsker hold er selvfølgelig upartisk og neutrale, men vel gerne appelerer til oppositionen om at give regeringen arbejdsro de næste 2 år - og når den nuværende regering bliver valgt igen for et 4 års periode er det ligeledes vigtig at den får arbejdsro - som belønning til oppositionen(social og de radikale ) kunne de eventuelt få nogle formandsposter inden for kultur, ol. med venlíg hilsen ph.d
tilføjet af

jamen jeg er enig

jeg er overlæge og arbejder til daglig på afd B7 - jeg er meget enig i jeres indlæg - mit personalegruppe, mine patienter og jeg har oplevet et kollosal fremskridt de sidste 6 år inden for sundshedssektoren - regeringen har tilført et veluddannet personale samt millard investering inden for højteknologisk udstyr - så et stort tak til regeringen og DF herfra.( jeg vil lige for god ordens skyld understrege at jeg er upartisk og neutral - politik er ikke mit bord - jeg holder mig til det lægevidenskablig)
venlig hilsen afd B7
tilføjet af

Hvorfor skal de røde belønnes?

Fordi at de ikke skal blande sig?
Kultur er vel også vigtigt!
Man kan da ikke bare afgive formandsposter fordi at der er en som har en pæn håndtaske, eller fordi at en rødhåret som åbenbart eneste kvalitet er god til at bruge en eyeliner...
tilføjet af

Panik1

Jorden var godt gødet af den forrige regering, samtidigt som nuværende regering begyndte at tappe samfundet for alle aktiver opsparet af flere generationer danskere. De dårligst stillede var de første der skulle betale, nu er det lige før at husejerne skal til at betale.
Så nu bræder panikken sig fordi også vælgerne kan se at nationen Danmark er solgt af OVK.
tilføjet af

Hvordan kan OVK sælge...

Noget som allerede var pantsat over værdien da de overtog?
tilføjet af

Panik2

Overlægen har glemt at ændre æ til e i overlegen.
En venstremand der er ved at gå i panik på grund af manglend vælgertilslutning. Nu er det ved at være slut på aktiverne OVK har solgt ud af. Den internationale rente er også på vej opad, hvor husejerne kommer til at bøde for deres overforbrug.
tilføjet af

Hvad med?

Om I prøvede at forske, i den almene danskers velbefindende, for det står ikke så godt til.
Jeg mener ikke velbefindende positivt, jeg mener alle de arme mennesker, hvis familier kører baglæns, fordi de som lønnede naive medarbejdere, sikkert også meget vellønnede, arbejder mere og mere, flere penge kommer der selvfølgelig i kassen. Overarbejde, er helt almindeligt, desværre. Men derved opnås, så også mulighed for tilbagebetaling af udlandsgæld og mange andre udgifter.
Hvem betaler menneskeligt gildet. Det gør de lønnede selv, ved stress, dårligt helbred, dårlige nerver, opløste familier. OG IKKE MINDST.
UALMINDELIG NEDSLIDTE, STRESSEDE OG BEDRØVELIGE BØRN.
tilføjet af

Phd stud og overlægen er samme person

Det er påfaldende, at se PHD stud. åbne med et indlæg, som så den ligeså skæve alias overlægen følger op på, med sine enige synsvinkler...
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.