5tilføjet af

Esbjerg kalder - veninder og vennepar: vi er her!

Hej
Vi er en tilflytter-familie på tre. Mor afventer pt. at komme i job, far er kemiinginør og vores datter går i førskole/SFO. Vi interesserer os for økologi, er ikke-rygere, holder af udflugter, er glade for hjemlig hygge, tager gerne en tur i biografen eller til en koncert og holder af at invitere gæster. Vi har en mindre hund (beagle) og bor i vila i byen. Mor er lidt ensom da hun går hjemme hver dag og ikke får brugt sin uddannelse indenfor kultur og formidling endnu. Hun vil gerne skrive og sende lange mails til veninder/vennepar og evt. gerne tale i telefon - hvis muligt også meget gerne mødes i dagligdagen til rene kvinde-kommensammen.
Det hænder at vi går til spagettigudstjeneste i kirken. Derudover er mor aktiv i frivilligt arbejde for andre tilflyttere. Vi er meget tit på farten i weekenderne hvor der gerne må ske noget.
Skriv til lev@indbakke.dk og hør mere.
tilføjet af

Er det tilladt at være nysgerrig her?

- Hvad er en "spagettigudstjeneste"
tilføjet af

gudstjeneste

Spaghetti gudstjeneste, eller pizza gudstjeneste, er noget kirkerne afholder sidst på dagen, typisk midt i ugen.
Meningen er så at man skal have en lille gudstjeneste, og sang sammen med mindre og små børn, således at travle forældre, forældre på barsel, sammen med deres barn/børn, kan have lidt tid i kirken, efterfulgt af sang. Børnene elsker det, og mange forældre også.
Bagefter er der spaghetti eller pizza, samt saftevand.
Dette er, hvad du spurgte om, og jeg har intet med kirken at gøre, og tager heller ikke stilling til arrangementet, men ved bare at mange unge mødre, og fædre nyder det.
PS. Det koster et mindre beløb, typisk 20-30 kr. person.
tilføjet af

Vil det ikke være bedre med

Frugt Åge.
tilføjet af

er du bare

dum? Jeg skrev bare hvad det er kirken laver, jeg skrev også jeg ikke havde noget med det at gøre. Desuden er jeg ikke præst, men en ganske almidelig handlene.
PS. Jeg sælger forøvrigt mange peber og tomater til div. arrangementer, i og uden for kirkelig regi.
PPS. Jeg har et parti økologiske dansk dyrkede bananer til salg, var det ikke noget?
mail til: frugtaage@hotmail.com
tilføjet af

Tak for det.

- lyder da som en fornuftig anvendelse af lokalerne.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.