1tilføjet af

Er sikkerheden i orden i Parken?

TV2 afslørede jo noget i det program de sendte forleden, både politiet og DBU samt nogle eksperter siger de gældende regler ses der højt og flot på i Parken. Og efter nogle dage sagde Don Ø noget andet. Hvem skal man stole på, det må i fodboldkyndige da vide især Sylvia for hun/han giver jo gang på gang udtryk af at kende noget nær alle fra pølsesælgere til bestyrelsesformanden selv?
tilføjet af

Nej !, det siger sig selv !,

Det er umuligt!, tag lufthavnen, hvor lang tid tager det at sikkerheds tjekke alle dem til bare 1 fly?, og der er vel Ca. 200- menesker i hvert fly?, ØHE!, hvor mange menesker kan der nu lige være i parken?.
Hvis alle skal gennem et sikkerheds tjek, så skal de første komme mindst 24 timer før kampen, en umulig opgave, og kan man så også stole på dem der foretager sikkerheds tjekket, jeg mener, på at de ikke ser gennem fingrene med nogle ting for at spare tid.
Så nej, sikkerheden kan aldrig blive 100% sikker i parken, hvis der Feks. kan være 20.000- menesker i parken, og hvert sikkerheds tjek tager 1 minut, så vil det tage over 300 timer at få dem tjekket, så de første der kom gennem tjekket vil være døde af sult inden at kampen kommer igang, det vil tage næsten 14 dage inden den sidste er kommet igennem sikkerheds tjekket.
Ok med 2 sikkerheds tjek steder, der vil det selvfølgeligt så kun tage en uge, og med 4 kun godt 3½ dag, men hvad koster sådanne et apparat, og hvor mange indgange er der, for selv med 8 indgange og 8 apparater, så vil det tage Ca. 36 timer.
Hilsen Poul Jørgensen
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.