5tilføjet af

Hvad er Lever?

jeg har et dumt spørgsmål, alle snakker om at man skal spise lever 1 gang om ugen for at undgå løse hud, men hvad er lever ?? kan i forklare mig det så jeg kan købe det.
tilføjet af

Hvad er Lever?

Du har selv en, den sidder på højre side lige under lungen.
http://da.wikipedia.org/wiki/Ford%C3%B8jelsessystemet
Jeg kan ikke selv fordrage stegt lever, men jeg ved at man skal vide lidt om stegningen da det let bliver tørt og hårdt.
Andre der ser tråden kan måske komme med gode opskrifter og tips.
Hvad det gør for kroppen og evt. huden skal jeg ikke kunne sige, jeg har ikke løs hud, men der står mere om næringen her:
http://aktivtraening.dk/kost/kost-og-traening/svinelever
Der fås også kalvelever i handelen.
tilføjet af

Hvad er Lever?

Mener du det seriøst, eller er det for sjov? En lever er et organ som mennesker og dyr har, som hjælper kroppen med udrensing og sådan noget. Den oplagrer også vitaminer, især a-vitamin, hvilket sikkert er grunden til at folk siger man skal spise lever, fordi nogle mener a-vitamin hjælper på løs hud. Men a-vitamin fås mange andre steder fra, fx gulerødder, spinat og andre ting, og hvis man ikke mangler det, hjælper det ikke at spise lever.
tilføjet af

Uøkologisk lever er direkte farligt

Selv elsker jeg en varm leversteg oven på ovnstegt rugbrød, med bløde løg ovenpå og en kop kølig pils til. MUMS! Får helt lyst til natmad 😃
Leveren indeholder masser af sunde proteiner, derfor er lever generelt sundt for kroppens regenerering.
Men leveren udskiller kroppens affaldsstoffer, derfor: spis kun lever fra økologiske dyr. Og helst kun fra unge dyr. Kalvelever er f.eks. generelt langt sundere end svinelever.
tilføjet af

Hvad er Lever?

Anonym skrev:
Den oplagrer også vitaminer, især a-vitamin, hvilket sikkert er grunden til at folk siger man skal spise lever, fordi nogle mener a-vitamin hjælper på løs hud

Man kan også få for mange a-vitaminer.
http://www.netdoktor.dk/vitaminer/vitamina.htm
Længere nede i artiklen står der lever en gang om ugen, hvilket er grunden til at jeg ikke kan fordrage det da vi netop spiste meget [:X] da jeg var knægt for mange år siden......desuden var det billigt.
Til gengæld elsker jeg leverpostej 🙂
tilføjet af

Hvad er Lever?

Lever er indvold, som man spiser fra en gris eller ko, der er meget jern, vitaminer og mineraler som kroppen har brug for, det der er sundest for huden er motion og masser af god søvn, en fugtighedscreme og så skal man ikke være for stresset i sin hverdag, og ikke for meget alkohol.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.