7tilføjet af

er jeg skizo eller hvad?

hej, jeg har gået og undret mig meget om jeg lider af et eller andet? jeg hallucinerer og jeg føler mig konstant forfulgt, jeg er paranoid og kan aldrig koncentrere mig fordi at der er så mange tanker i mit hoved på en og samme tid.
tilføjet af

Seriøs?

Hvis du mener dette indlæg seriøst, så vil jeg kraftig anmode dig om at henvende dig til nærmeste psyikatriske skadestue, m.h.p indlæggelse og udredning.
Hilsen oline
tilføjet af

tja

Sådan som du beskriver det, så skulle du nok tage ud i modtagelsen på et psykiatrisk hospital og fortælle dem om dine symptomer. Jeg har arbejdet en del med skizofrene, og deres symptomer minder meget om dem du beskriver!!
tilføjet af

Opsøg en læge straks...

Det lyder som om du skal udredes, og det skal være nu, inden du hører stemmer som fører dig ud i noget, som du senere fortryder..stemmer kan få een til at gøre de frygteligste ting, fordi en syg persom hører dem som VIRKELIGE...jeg går ikke ud fra du er på stoffer..hvis du er, så kan det være årsagen, men under alle omstændigheder så skal du opsøge nogen der har forstand på netop det du omtaler...og det har en psykriater.
Din tilstand gør dig selv urolig, så opsøg hjælp straks.
God bedring til dig.
Hilsen..LKH
tilføjet af

B-)

Undskyld mig......
Det lyder som om at de symptomer er listet op fra en fagbog....lidt for meget måske.....
Desuden er de personer har denne lidelse så overbevidste om at de ikke fejler noget, så det er sjældent de gør rundt og spekulere på om de fejler noget B-)
( For det meste, selvfølgelig ikke altid...)
Derfor syntes jeg dit indlæg lyder lidt.....ja ok måske ikke sjov....men knap så seriøst....
Men hvis du virkelig føler der er noget galt, så søg hjælp....hurtigt, da der er noget der hedder tvangstanker..dvs. du kan faktisk bilde dig selv ind at du fejler noget...
tilføjet af

skizofreni

.....skizofreni er ikke en diagnose man skal spøge med...
Hvor gammel er du ?
Har du fejlet noget før ?
........som regel kan man først diagnosticere skizofreni når personen har været igennem flere forskellige andre diagnoser....
( har en søster der er skizofren ) hun er 41 år - det blev diagnosticeret for8-10 år siden..
Man siger : for mænd omkr. det 26.år
for kvinder 28
Russia
tilføjet af

Man kan også komme ud for...

...at ryge ind i en midlertidig psykose, der kan minde om skizofreni, men heldigvis ikke varer ved. Den kan f.eks. komme som reaktion på stort pres eller uoverskuelige oplevelser - eller stoffer.
Men uanset hvad skal du søge hjælp, for det er altså ikke ligesom at få influenza, der går over af sig selv.
En psykose tager noget tid at komme over, og du skal ikke være alene om det. Der findes masser af dygtige fagpersoner, der ved alt om det dér, og det vil helt sikkert være dig en lettelse at få talt med en psykiater der ved hvad han snakker om. Hvis der ikke er et psyk. hospital hvor du bor, så gå til lægen og bed om en henvisning.
Pas godt på dig selv.
tilføjet af

du er hvad

believe me
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.