9tilføjet af

Er jeg god nok?

Hej..
Jeg er en pige på 16 og min kæreste er 22..
Jeg har en dejlig kæreste vi har snart været sammen i 3 mdr, men nogen gange føler jeg at jeg ikke er god nok for ham? Jeg spurgte en dag hvad han enlig tænder på ved en pige.. og der svarede han noget helt uventet, som jeg ikke føler at han syns jeg har? han siger jeg er en dejlig og smuk pige, flot og alt muligt, men tvivler på om han tænder på mig?? han sagde os til en af sine venner mens jeg hørte på det, om en pige han engang har taget lidt på til noget hygge noget ved nogle venner, "Hun er bare hammer lækker!" Og det siger han aldrig til mig.. han siger jeg ser godt og dejlig ud, men er det, det samme? Han siger at han elsker mig som jeg er, men nogen gange føler jeg mig ik god nok... hvordan ved jeg at jeg er god nok og at han tænder på mig?? selv om han siger at han elsker mig, og jeg er flot og, har flotte bryster og sådan noget.. så føler jeg at han ik tænder på mig? eller gør han? det samme er når han ser en kvinde i tv'et eller på computeren og han siger "hende der er lækker".. bliver jaloux, føler virkelig nogen gange at jeg ik er god nok??
Hvad skal jeg sige og gøre?
Hilsen Pigen
tilføjet af

Det er du da sikkert også

Stol på det, han siger til dine venner du er hammer lækker, jammen så er det jo fordi gutten er STOLT af dig!
Så why worry altså? Rolig nu girlfriend😃[f]
tilføjet af

Er du faldet i søvn?

Sjæleven, prøv lige at læse pigens indlæg igennem bare én gang til, og fortæl mig så igen, hvem han kaldte "hammerlækker" overfor vennerne.
tilføjet af

Ok, så er det på tide at finde loppekassen

Eller en tur til optikeren ;)
Yes, det har du da ret i - jeg er bare så vandt til at besvare 100000 mails om de sædvanlige 12-18 årige tøser der aldrig tror de er gode nok, det er nemlig den samme historie om og om igen :/
tilføjet af

Hmm

Det var en pige han havede taget lidt på han kaldte fpor "hammer lækker" ikke mig! men han siger jeg er flot og dejlig, er det, det samme?? men bliver bare så jaloux når han siger det på den måde.. så tænker meget på om jeg er god nok?
tilføjet af

Typisk drenge

at se alt der bevæger sig ligne en supermodel, det må du leve med, ligesom han må leve med at du synes andre drenge kan være flotte at se på.
Det betyder ikke at han synes mindre om dig, medmindre du oplever tegn på at han vil være i sammen med andre, men det er jo en HELT anden snak.
:) [s]
tilføjet af

Hvad tænder du på?

Pyt med ham... Hvis han er sammen med dig, mens han i virkeligheden drømmer om andre, er det hans problem... (kan selvfølgelig blive dit, men kun hvis du bekymrer dig mere om hans behov end om dine egne)
Spørg dig selv: vil jeg have en mand der gør mig usikker?
Hvorfor gør han mig usikker?
Vil jeg have en mand, der ikke tænder på mig?
I øvrigt.... Hvis han drømmer om andre, burde han vel gøre forsøget hos dem... Men måske er han bare realistisk om, hvad han fungerer sammen med? Måske ved han, at disse meget smukke piger, er skønen at se på... EMn han vælger DIG fordi du er ægte?!
Se på alt det du har - fremfor at bekymre dig om det, du måske ikke har... Lgie meget hvad vil der altid være kvinder der er smukkere - men ingen af dem vil være dig!!!
Kig hellere på, hvad du vil med ham fremfor at vente på, at han afslører hvad han vil med dig!!
tilføjet af

Ja?

Jeg vil prøve at snakke med ham om det :)
tilføjet af

Fuldstændig...

...enig.
Fokusér på, hvad DU vil. Om HAN er god nok til dig. Om HAN er den, DU vil have. Lad være med at være så meget over i ham - følelsesmæssigt. Du kan alligevel ikke ændre ham. Tænk på dig selv. Vi du have en kæreste, der gramser på en anden? Skal han prale med det foran gutterne, mens du overhører det? Er det virkelig så fedt?
Tag lidt tid og tænk over, hvad du er villig til at byde dig selv.
🙂
tilføjet af

Advice From The Kitty- svar fra mig til dig

Selvfølgelig er du "god nok" for ham...Du skal ikke undervurdere dig selv unge dame!!
Spørg ham åbent om hans daglige væskeindtag, er du sikker på han ikke dehydrere? Bed ham om at drikke masser af vand så bliver hans øjne mere klare(eller det siger vi bare) og så siger du: "Du skal også spise sundt lille pus" mens du ser på ham med store bambie øjne og så vil han tænke: "Sikke en omsorgsfuld kæreste jeg har!! Hvor er jeg lykkelig" mens han spiser et æble(som du lige har givet ham)
Så bliver i gift og får en dejlig pige der hedder Carsten. Og måske, men kun måske, så får i en nuttet lille hund der hedder Sesshomaru! Garanteret!!
Lev så dit liv...Lev mens du gør det, elsk mens du tør det...

Everybody makes mistakes, everybody has those days,everybody knows what, what i'm talking about, everybody gets that way.......-citat "Hannah Montana
Håber det hjalp
KH. Doktor Miaw
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.