10tilføjet af

Er jeg en tyv?

Derhjemme har jeg to kuglepenne fra mit arbejde, som jeg har taget med hjem. Gør det mig til en tyv?
Hvor maget skal man tage med hjem fra sit arbejde for at man kan kaldes en tyv?
tilføjet af

tjahh..

I reglen er man en tyv, bare man tager en papirsclips med hjem. Meeeen synes ikke man skal føle sig som en tyv, for noget jeg vil kalde en lille personale gode.
tilføjet af

selvbestaltet lønforhøjelse

Ja jeg ser det ikke som tyveri, men som et personalegode eller skal vi kalde det en selvbestaltet lønforhøjelse ;o)
Ta´ du bare en kuglepen mere...
Knus
tilføjet af

Ja du er en tyv

Såfremt du mod bedrevidende, tager ting som ikke tilhører dig, der findes ingen bagatelgrænse. PS: Har du ikke råd til selv, at købe dine skriveredskaber
tilføjet af

Ja, du er en tyv!

Velkommen i klubben :)
tilføjet af

ja / nej

Tjahh man kan jo komme til at tage en kuglepen med hjem blandt sine papirer (virker til at være et kontorjob?? du har. Men bare du ikke tager flere og større ting med hjem! så er det vel det almindelige - mange steder forsvinder kuglepenne. Tænk på posthuse og biblioteker hvor de hænger fast med en kæde for ikke at blive borte. De fleste af os render rundt med kuglepenne...
tilføjet af

overdrivelse

Jeg synes det er i orden at du har 2 kuglepenne fra dit arbejde derhjemme. Det er ikke tyveri, men hvis du havde 20, synes jeg det bliver tyvagtigt. For hvad skal du bruge 20 til. Det kan jo ikke være til eget forbrug.
Vi skal også passe på at vi ikke ser tyve overalt. "Tyv tror enhver stjæler" Ofte går regnskabet op. Du tager måske også noget med hjemmefra som er til glæde for din kollegaer på arbejdspladsen.
tilføjet af

Ja i den grad

Juridisk set ja. Og dermed ja.
Hvis du så har fået lov til at tage kuglepenne så skal du huske at betale skat af fri-kuglepenne ellers er det skattesvindel.
Men eftersom der ikke er defineret nogen nedregrænse så er du jo en tyv. Hvad hvis alle medarbejdere i et stort firma frit forsynede sig med kontor artikler det kan sikket løbe op. Jeg er sikker på at bog & ide går glip af store summer fordi at alle tager kontorartikler fra deres job. Incl. mig
Vh ajcob
tilføjet af

er det tyveri

at politikkerne æder og drikker på din regning ?
skal de ikke selv betale for deres frokost ud af egen løn ligesom os andre ?
tilføjet af

Så er jeg jo prof tyv

Jeg har mindst 30 kuglepenne fra mit arbejde herhjemme. De koster vel én krone at fremstille - måske to, men tror der sgu ikke :-D
Sådan en kuglepen kan jo ligge og rode rundt alle steder, i tasken, uniformen (=mange kuglepensvenlige lommer), kalenderen etc. Jeg vil også vælge at kalde det for en personalegode :0)
tilføjet af

uh er vi lidt zippede ? :0)

alle har råd til en kuglepen, men kuglepenne er små og kommer til at ligge alle mulige steder, så man ender med at få dem med hjem.
Jeg ser det som reklame for min arbejdsplads, at jeg har dem på mig alle mulige andre steder i byen :0)(selvom den i virkeligheden nok ikke behøver reklame)
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.