11tilføjet af

Er hun OK?

Hej.
Jeg har mødt en super dejlig pige. Hun har lækre nøddebrune ben, en dejlig røv og nogle smukke bryster. Jeg er drevet til hende af vores dejlige ture i sengen.
Men jeg tror jeg er på vej til at blive forelsket. Og det dur ikke. Hun er lige gået fra sin kæreste og vil også date andre.
Hvad skal jeg gøre?
tilføjet af

Hold nalderne væk

Hej.
Du skal først og fremmmest passe på dine egne følelser. Det kan godt være det er dejligt med en elsker, men hvis du bliver forelsket og hun ikke gør er du i problemer...
Så... Hold "fingeren" for dig selv...
Hanne
tilføjet af

Pas på!

Hej Jesper.
Det er altid rart at møde en ny. I dette tilfælde, hvor Du er ved at blive forelsket, og Hun ikke er, er det smartest at bakke lidt ud. Hvis Du virkelig er forelsket, skal Du afvente at Hun bliver sig selv igen. Du er nødt til at slå koldt vand i blodet og tænke på dig selv. Hold kontakten vedlige, men kun som en god ven. Hvis Hun så kommer op til overfladen igen, skal Du være der med "pølsen"
God vind.
tilføjet af

Find en anden

Hej Jesper,
Hvis hun vil date andre og lige er stoppet med en anden kæreste, så er hun ikke klar til at binde sig, så pak følelserne væk og vent på hende med meget stor risiko for at hun aldrig bliver din kæreste eller stop med at se hende nu. Ved godt det er hårdt, men sådan er det.

Jeg håber forresten også du ser på andet hos kvinder end at hun har gode nødder f.eks. at hun er kærlig og intelligent?
Gad vide om dette brev er et sol.dk har skrevet i håbet om at det vil fremprovokere en debat, da der er meget få breve på debatsiderne.
tilføjet af

tænk dig om

kom lidt væk fra hende, og se om hun prøver at opsøge dig, gør hun det så tag hende hvis ikke hold dig væk .
lyt til dig selv
tilføjet af

Hmmm...

Det er lidt underligt at du skiver "ved at blive forelsket"... Jeg tror ikke du er ved at blive - du ER! Derfor er det lidt ligegyldigt at diskutere om du skal nærme dig eller løbe bort. Du har jo helt sikkert lyst til at komme så tæt på hende som muligt.
Men de andre har helt sikkert ret i at du skal passe på dine fingre (og hjerte), for det kan meget nemt blive til ballade...
tilføjet af

selvfølig

Helt ærligt
Har du aldrig hørt at kærligheden ikke lader sig styre, du har noget som andre søger efter i år uden at finde. Hvad er der galt med dig... Selvfølig skal du lade forelskelsen strømme igennem dig, og hvis ikke den bliver gengældt eller hvis hun på et tidspunkt ikke vil mere, eller at livets ricici mener at det ikke er jer, hva´så. Så har du så længe det stod på haft det skønt og dejligt, og selvfølig vil det gøre ondt, men det vil være det værd.
GO FOR IT.
tilføjet af

er hun ok.... om 15 år ??

Hej Jesper.
Nu ved jeg ikke hvor gammel du er, så jeg skriver 2 svar. Hvis du er mellem 15 og 20 år, synes jeg du skal nyde hende det du kan, og få dig nogle gode oplevelser.
Er du over 20, skal du skamme dig over at skrive sådan. Hvis du håber på, at hun bliver kvinden i dit liv, så husk på, at om 15 år er de nøddebrune ben der måske stadig, men røven er bredere, og brysterne hænger... hvis du virkelig elsker hende, vil du stadigvæk til den tid synes, at både røv og bryster er smukke... men husk lige på, at skønhed kommer indefra. Alle mænd kan leve med dejlige bryster og stram røv, men hvad med lidt intelligent modspil i et parforhold ??
tilføjet af

Hallo

Hey, jeg synes ikke at det er en god idé at din kæreste vil date andre....
Man skulle tro at hun gerne vil gå fra dig!!
Fortæl hende at hvis hun elsker dig, skal hun ikke, hvis ikke, jaaa så vil jeg bare sige dig at du skulle FINDE DIG EN ANDEN
tilføjet af

Watch out !!!

Uha...Lidt af et problem kan jeg godt se!! Tror du skal passe lidt på med hende.. For det er jo ikke fedt for dig hvis du går hen og bliver forelsket i hende.. Når hun er interesseret i at date andre!
For din egen skyld skal du nok prøve at holde lidt afstand fra hende i noget tid... Og se om det ikke hjælper lidt! Og HUSK på - der er MANGE andre piger.. Selvom jeg ved man er ligeglad med alle andre når man er forelsket i denne ENE person!!
Håber det går... Held og lykke.
- Maja.
tilføjet af

Bekæmp din jalousi - !!!

Hvorfor dog være slave af sin jalousi? - For det er lige netop, hvad du er!
Valget kunne være disse tre alternativer:
1) En ung, sød, dejlig, intelligent og smuk pige, som alle drømmer om og alle bejler til.
2) En tilfældig, ligegyldig, kedelig, dum og smågrim pige, som tager den første, der gider bruge tid og penge på hende.
3) Ensomhed, ensomhed og atter ensomhed. Ingen piger, ingen problemer, men heller ingen glæder.
Jeg ved ikke, hvilket alternativ du vil foretrække, men JEG er ikke i tvivl! Det første alternativ kræver imidlertid en aktiv bekæmpelse af jalousien. En udfordring for alle og enhver i denne situation!
Jeg vil også gå et skridt længere, og spørge: Hvorfor ikke forsøge sig med et åbent forhold. Man kan jo kun eje et andet menneske til en vis grænse - prøv at fjerne denne grænse!
Vil det nødvendigvis være en katastrofe, hvis den søde og dejlige pige, man har, er i stand til at dække andre mænds behov, uden at man selv har problemer med at få sine seksuelle behov dækket?
Uden evnen til at bekæmpe sin jalousi, ville de mange kvinder med erotiske jobs aldrig kunne opnå at leve i et fast forhold. Disse piger har imidlertid i de fleste tilfælde en fast partner. Mange har haft gode faste forhold gennem en årrække.
Ingen er ens, men jeg ville anbefale at dele alternativ nr. 1 med andre mænd. Det er trods alt langt bedre end alternativ nr. 2 og 3!
Nu er der også den mulighed, at der findes flere alternativer, eller at der ikke er den markante forskel disse indbyrdes. Alt vil være individuelt og forskelligt fra person til person.
Een ting er dog sikker: Jalousien skal der arbejdes med, og den skal helst helt bekæmpes livet igennem!!!
tilføjet af

op til dig

Du kan kun sige hvad du folger for hende ogsa hvis hun ikke folger det samme sa er det det. der er ikke noget i dette live der gar forbi dig hvis det nogensidden hvar dit. mit dansk er ikke det best fordi jeg er fra scotland
DO WHAT YOU HAVE TO DO
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.