3tilføjet af

er han utro? hvad skal jeg tro?

Jeg har for 10 min siden fundet en pakke kondomer i min mands sengebord, hvor jeg normalt ikke kommer. Ville smide noget på plads i skuffen og der lå de. Han er steriliseret så vi har ikke brug for prævention. Vi er gift på 3. år men er ikke unge; vi er ved at blive gråhårede. Har kendt hinanden i 5 år. Jeg er meget glad for sex, han har ikke lyst så ofte. Han har et udadvendt job hvor han møder mange unge (især piger/kvinder)og han har alle muligheder for et hurtigt knald. I begyndelsen var jeg urolig pga min ex-mands konstante utroskab, men jeg lærte at stole på min nuværende. Men kan jeg nu også det? Jeg ved at de kondomer er rimeligt nye, der er en holdbarhed til 2007. For et par år siden fandt vi en meget gammel pakke samme sted, som blev smidt ud, den grinede vi af. Denne pakke er ny. Han er kørt, skulle til møde kl. 12.30 men kørte kl. 10.15 skulle pludselig til møde med en anden også. Hvad skal jeg tro? at en mand som ikke er særlig interesseret i sex pludselig har et forhold til en anden? Da jeg ringede til ham svarede han ikke på mobilen, kun 10 min efter han var kørt, han påstod senere at den ikke havde ringet. Det var før jeg fandt pakken, jeg ville blot aftale noget vedr. indkøb.
Jeg er kold helt ind i sjælen, jeg elsker ham meget højt, men ved med mig selv at jeg ikke kan acceptere utroskab. Det har jeg fået nok af.
tilføjet af

Du kender svarret

Dybets inde i dig selv kender du godt svarret, men det du måske kunne gøre var at fortælle ham hvordan du har det, og skulle han finde på at stikke dig en "plade", kan du nok godt se det på hans øjne.
Stol på din intuition, men stol tilgengæld ikke på "spøgelset" fra fortiden.
Mike
tilføjet af

hej Mike

Vi har haft en snak og jeg har valgt at stole på ham. Jeg tror ikke han er utro. Jeg ønsker ikke at tro det må jeg hellere sige. Han er meget overbevist om at det er en pakke fra før han blev steriliseret. Ved ikke hvor lang holdbarhed der er på dem, men vi brugte faktisk kondomer dengang.
Tak fordi du gad at svare
god weekend
kh mig
tilføjet af

undersøg

hvor kunne jeg altså kende historien.
Jeg har været ude for akkurat det samme.
Slukket mobil, kondomer og jeg ved snart ikke hvad.
Du skal med det samme undersøge hvorfor han netop sku´have kondomer i skuffen.Nogen tyder på at han er igang med et eller andet.
Der er nogen igang med ham.Stop det i tide.
Held og lykke
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.